• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaş farı

Nars in coconut grove kas fari bi harika denedim ve cok memnun kaldim kalem gibi yapmacik durmuyor tüy gibi aynen cok kaliteli

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Fardan daha dogal gibi geldi bana kalemler, dogal duran far bulamadim daha :) bunu denemedim ama

cnm uygun fıyatlı arıyorsan essence de var gayet guzel gun boyu sabıt kalıyor yalnız ıcınden cıkan fırcayı degılde baska bı eyelıner fırcası kullanınca guzel oluyor fıyatı 11 tl mıydı neydı ıkılı acık ve koyu rengı var :51:

Firca aldim da dogal duran far bulamadim malesef :( sirayla deniyorum bakalim :)

Ya saygıdeğer ablalarım :D 16 yaşındayım ve kaşlarım seyrek flormarda kaş farı gördüm ve almak istiyorum yalnız kaşlarım çok deymeye temasa gelemiyo dökülüyo gece farı çıkartmak kolay mı çok sürtmem gerekiyomu yoksa hemen çıkar mı diplerinde kalıntı kalır mı lütfen yardımcı olun :(

Ya saygıdeğer ablalarım :D 16 yaşındayım ve kaşlarım seyrek flormarda kaş farı gördüm ve almak istiyorum yalnız kaşlarım çok deymeye temasa gelemiyo dökülüyo gece farı çıkartmak kolay mı çok sürtmem gerekiyomu yoksa hemen çıkar mı diplerinde kalıntı kalır mı lütfen yardımcı olun :(

dediğin marka hakkında bilgim yok ama tavsiyem kaş kalemidir,sürmesi daha kolay ve far gibi boyandığı belli olmuyor

canım gerek olmadıkca surme cunku köklerı tıkanıyor.. hergece yağlı krem sur nıvea bepanten gıbı besle kaşları ve cok yumusak hareketlerlerlee :)

teşekkürler :-) kaşı beslediğım zaman az da olsa dökülmesi azalıp gürleşir mi

e tabı sen köklerı hırpalarsan ne olur zarar görür.. ben mısal cok oynuyorum elımle tarar modelii. kaşcım dedı ya nıe hıpalıyorsun akşamları bepanten sür beslensin kaş.. sarımsak zate mucıze ama her defasında unuyorum :)

:54:

ben flormarın kaş kalemini kullanıyorum çok memnunum çantamdan eksik etmiyorum diyebilirim. kaş farı nasıl kullanılıyor bilmiyorum :1:

kaş doldurmaktan nefret ediyorum, yüze sert, kirli bir ifade verdiğini düşünüyorum. kırk yılda bir heves edersem de mac copperplate farı kullanıyorum, tam bir kül rengi. daha sarışınlar mac omega kullanabilir.

ben smashbox un ürünlerini kullandım hep, ucuz markaların farları insanı avam ve kötü gösteriyor

tonları asla kaşa uyan ve asil gösteren tonlar değil.. kaş önemli .. yüzün ifadesi değişir kaşla..

Ben geçende lorealin göz farini aldım kasıma da çok güzel oldu tamamen renkle alakalı olduğunu düşünüyorum öncesinde barbara bortun kas kalemini kullanıyordum o da güzeldi ama bu daha güzel sanki bilmiyorum bana doğal geldi sizce nasıl bilmiyorum resim ekliyim

Eklentiler

• IMAG1556_1.jpg
    IMAG1556_1.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 94
Back