- 22 Mayıs 2007
- 939
- 153
- 658
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ben uc renk tonu birarada olarak bir tane far aldim watsons ve gratis magazalarinda bulabilirsin mutlaka 3 tondan biri sana uyar ister acip ister koyulastirabilirsin ayrica renk secenekleri tek olani ben kullandim ondan hic memnun kalmadim kaslarimi daha koyu yapti birde boyandigi cok belli oluyor ama bu tavsiye ettigim 3 u birarada olan ise oyle degil cok dogal duruyor bosluklari rahatca doldurabilirsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende orfilamaden almıştım cok memnun kaldım .. 2 renk seçeneğide var .. başarılı :) sabıtleyıcı bir bölümüde var en son sürüyorsn öle bulaşma felan olmuyor :)
hiç görmedim bide onu denerim olmazsa :)
Bu farmasinin kas farı açık kahveden siyaha dogru olanını kullanıyorum ben ilk resim orijinal hali kaslarım gür ama hoşuma gidiyor kalıcı öneririm resimleri atıyorum .Kaşının resmini mi canim anlayamadim orasini eger oyleyse olabilir :) farla cok yapmacık duruyor gibi geldi bende yapamamış olabilirim tabi
markası ne canım gene flormarın mı
hiç görmedim bide onu denerim olmazsa :)
Bu farmasinin kas farı açık kahveden siyaha dogru olanını kullanıyorum ben ilk resim orijinal hali kaslarım gür ama hoşuma gidiyor kalıcı öneririm resimleri atıyorum .
oriflameden aldım ben onu .. resmini yukleyeyım .. benımkaşım koyu oldugu halde ortadakını suruyorum. en acık renk zate sabitleyici olan ve cok bastırmana gerek yok bir fırca bile ooooo diyebilirim :) indirimi takip et satan varsa etrafında 15,20 arası bişiydi yada aklımda öyle kalmış benımkısı artık 2 sene oldu bitmedi düşün :)
Evet canim oriflame urunu gibi eger aldiysan bu bahsettigimi aramana gerek yok ayni zaten renk tonlari benim bahsettigiminn.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
baya uzun zaman olmuş :) 3 renk tonunun olması da iyi aslında biri tutmazsa diğeri tutar :)
yokrenk 2 tane .. 3 renk olarak gordugun sabıtleyıcı krem gıbıdusun hanı akmasın bulaşmasın diee .. zate ilk bı hevesle süruyosun sonra özel zamanlara kayıyor surmeler :)
pardon ben hepsini ayrı renk tonu sandım ama o da iyiymiş yani sabitleyici olması :) şu an elimde bulunanı da ilk başta hevesle kullandım şimdi özel zamanlarda kullanıyorum dediğin gibi :)
en acık renk olan sabıtleyıcı işte..diğer iki renkte zate kaş rengıne göre :)
herkese merhaba, flormarın kaş farını kullanan var mı kızlar ? almayı düşünüyorum buğday tenliyim saçlarım çikolata kahve tonlarında, 3 rengi varmış sanırım hangi rengini önerirsiniz bana ya da siz hangisini kullanıyorsunuz ?