ben çok fazla kullanmıyorum beni olduğumdan daha esmer tenli gösterdiği için ama kullandığım zamanda the balm jovi paletindeki açıkkahve rengini kullanıyorum çok da doğal duruyoo:)
Fardan daha dogal gibi geldi bana kalemler, dogal duran far bulamadim daha :) bunu denemedim amaNars in coconut grove kas fari bi harika denedim ve cok memnun kaldim kalem gibi yapmacik durmuyor tüy gibi aynen cok kaliteli
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende tavsiye ederim
Naked kas fari der susarim. Ayrica benefitte cok cok iyi . Gercekten cok dogal duruyrlar.
cnm uygun fıyatlı arıyorsan essence de var gayet guzel gun boyu sabıt kalıyor yalnız ıcınden cıkan fırcayı degılde baska bı eyelıner fırcası kullanınca guzel oluyor fıyatı 11 tl mıydı neydı ıkılı acık ve koyu rengı var
uzun zamandır almak istiyorum bende konu iyi denk geldi, ben göz farı ile yapıyorum şuan fena olmuyor☺️
Firca aldim da dogal duran far bulamadim malesefsirayla deniyorum bakalim :)
Teşekkür ederim bide onu deneyelim bakalim :)Dedigimi denemelisin memnun kalirsin
essence nın farı guzel cnm bır bak ıstersen
Ya saygıdeğer ablalarım16 yaşındayım ve kaşlarım seyrek flormarda kaş farı gördüm ve almak istiyorum yalnız kaşlarım çok deymeye temasa gelemiyo dökülüyo gece farı çıkartmak kolay mı çok sürtmem gerekiyomu yoksa hemen çıkar mı diplerinde kalıntı kalır mı lütfen yardımcı olun
Ya saygıdeğer ablalarım16 yaşındayım ve kaşlarım seyrek flormarda kaş farı gördüm ve almak istiyorum yalnız kaşlarım çok deymeye temasa gelemiyo dökülüyo gece farı çıkartmak kolay mı çok sürtmem gerekiyomu yoksa hemen çıkar mı diplerinde kalıntı kalır mı lütfen yardımcı olun
teşekkürlercanım gerek olmadıkca surme cunku köklerı tıkanıyor.. hergece yağlı krem sur nıvea bepanten gıbı besle kaşları ve cok yumusak hareketlerlerlee :)
teşekkürlerkaşı beslediğım zaman az da olsa dökülmesi azalıp gürleşir mi
Flormari mi ? Yoksa buradaki baska markadan mi bahsediyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?