kaş farı

cereNazli

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
92
2
6
Ankara
herkese merhaba, flormarın kaş farını kullanan var mı kızlar ? almayı düşünüyorum buğday tenliyim saçlarım çikolata kahve tonlarında, 3 rengi varmış sanırım hangi rengini önerirsiniz bana ya da siz hangisini kullanıyorsunuz ?

Ben kullanıyorum canım:) Benim saçlarım sarı o yüzden serinin en açık rengini kullanıyorum sende onun bi koyusunu kullanırsan uygun olur

Ben de kullaniyorum ve çok memnunum o olmadan kötü hissediyorum kendimi benim de saclarim kahverengi ve kumralim 2 numarasini kullanıyorum yani orta renk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hemen hemen aynı gibiyiz o zaman bende o rengini alıym çok teşekkür ederim :)

teşekkür ederim canım renkte tereddüt ettim ama dediğin gibi orta renk iyi olur sanırım :)

Canım bide orda bayanın tavsiye etitği kaş fırçasını alma derim ben:) pek güzel boyamıyor..
Onun yerine daha sık kıllı ve hani far fırçalarının daha mini olanlarından kullan.

Canım bide orda bayanın tavsiye etitği kaş fırçasını alma derim ben:) pek güzel boyamıyor..
Onun yerine daha sık kıllı ve hani far fırçalarının daha mini olanlarından kullan.

canım örnek olarak resmini bulup atar mısın bahsettiğin fırçanın ? çünkü fırça da almam lazım sen uyarmasaydın bayanın tavsiye ettiğini alırdım :)

Aslında hiç kimse önermiyor kaşa kalem kullanmayı cünkü sürekli kullananlar da dökülme yapıyor bende kalemle cok rahat edenlerdenim bana pratik geliyo sık makyaj yaptığım için elim cok alıştı laura mercier markasının far gibi kas boyayanını almıştım elim bi türlü gitmedi zor geldi uğraşmak bende kaleme döndüm tekrar

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben farmasininkini kullanıyorum mükemmel ötesi bisey

Bana da kalem daha pratik geldi, farla daha abartili duruyor sanki ya da ben beceremedim :/

Canim bunu bi dene derim kalemlerini atcksn cikmiyo akmiyo cok hos yapıyor bende bilmiyodum burdakiler deyince alayım dedim muhteşem bisey resim de atabilirim istersen

Kaşının resmini mi canim anlayamadim orasini eger oyleyse olabilir :) farla cok yapmacık duruyor gibi geldi bende yapamamış olabilirim tabi

Canim ben uc renk tonu birarada olarak bir tane far aldim watsons ve gratis magazalarinda bulabilirsin mutlaka 3 tondan biri sana uyar ister acip ister koyulastirabilirsin ayrica renk secenekleri tek olani ben kullandim ondan hic memnun kalmadim kaslarimi daha koyu yapti birde boyandigi cok belli oluyor ama bu tavsiye ettigim 3 u birarada olan ise oyle degil cok dogal duruyor bosluklari rahatca doldurabilirsin

markası ne canım gene flormarın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…