Ben kullanıyorum canım:) Benim saçlarım sarı o yüzden serinin en açık rengini kullanıyorum sende onun bi koyusunu kullanırsan uygun olur
Ben de kullaniyorum ve çok memnunum o olmadan kötü hissediyorum kendimi benim de saclarim kahverengi ve kumralim 2 numarasini kullanıyorum yani orta renk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teşekkür ederim canım renkte tereddüt ettim ama dediğin gibi orta renk iyi olur sanırım :)
Rica ederim çok memnun kalacaksın:)
Canım bide orda bayanın tavsiye etitği kaş fırçasını alma derim ben:) pek güzel boyamıyor..
Onun yerine daha sık kıllı ve hani far fırçalarının daha mini olanlarından kullan.
Kizlar ne işe yarıyor bu kas farı
Aslında hiç kimse önermiyor kaşa kalem kullanmayı cünkü sürekli kullananlar da dökülme yapıyor bende kalemle cok rahat edenlerdenim bana pratik geliyo sık makyaj yaptığım için elim cok alıştı laura mercier markasının far gibi kas boyayanını almıştım elim bi türlü gitmedi zor geldi uğraşmak bende kaleme döndüm tekrar
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben farmasininkini kullanıyorum mükemmel ötesi bisey
Onu denemedim canım kaleme dönmeyi düşünüyorum ben :)
Canim bunu bi dene derim kalemlerini atcksn cikmiyo akmiyo cok hos yapıyor bende bilmiyodum burdakiler deyince alayım dedim muhteşem bisey resim de atabilirim istersen
herkese merhaba, flormarın kaş farını kullanan var mı kızlar ? almayı düşünüyorum buğday tenliyim saçlarım çikolata kahve tonlarında, 3 rengi varmış sanırım hangi rengini önerirsiniz bana ya da siz hangisini kullanıyorsunuz ?
Canim ben uc renk tonu birarada olarak bir tane far aldim watsons ve gratis magazalarinda bulabilirsin mutlaka 3 tondan biri sana uyar ister acip ister koyulastirabilirsin ayrica renk secenekleri tek olani ben kullandim ondan hic memnun kalmadim kaslarimi daha koyu yapti birde boyandigi cok belli oluyor ama bu tavsiye ettigim 3 u birarada olan ise oyle degil cok dogal duruyor bosluklari rahatca doldurabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?