- 13 Eylül 2014
- 647
- 363
- 88
- Konu Sahibi sahsahsahdamdamdamararar
-
duramadım ben araştırdım essence al cnm baktım uygulayanlara gayeet hoş 2 tonu war hangisi kaşına uygunsa onu kullan :)Kızlar,
Kaş farı almayı düşünüyorum; ama hangi markanın farı iyidir. Fiyatları nedir? Kullanımı nasıldır hiçbir fikrim yok. Bana yardımcı olabilecek birileri var mı acaba? Doğal görünecek kaliteli bişey istiyorum.
İlgilendiğin için sağol canım.duramadım ben araştırdım essence al cnm baktım uygulayanlara gayeet hoş 2 tonu war hangisi kaşına uygunsa onu kullan :)
Kalem mi far mı daha doğal duruyor.ben kalem kullanıyorum ama farı da mı denesem acaba diye düşünüyorum...Benefitin kas fari iyi diyorlsr ama pahali tabiki. Diger markalarinkide is goruyor.kas kalemi dersende loreal derim
Kalem mi far mı daha doğal duruyor.ben kalem kullanıyorum ama farı da mı denesem acaba diye düşünüyorum...
Teşekkür ederimKas kalemi yada fari kasta seyrek olan yerleri doldurmak icin kullanildigindan dolayi kalem daha dogal duruyor. Kalem ile en azindan seyrek yerlere kas ciziyormus gibi dokundurabilirsin ama farda direk suruyosun oyuzden bana gore yapay duruyor tercih senin
canım ben floormarın kaş farını denemiştim 3 renk seceneği var ve gayet başarılı bende hoş durmuştu mağazada bi dene bence :)Kızlar,
Kaş farı almayı düşünüyorum; ama hangi markanın farı iyidir. Fiyatları nedir? Kullanımı nasıldır hiçbir fikrim yok. Bana yardımcı olabilecek birileri var mı acaba? Doğal görünecek kaliteli bişey istiyorum.
ben aynı şekilde kaşlarımı birkaç kez boyadım ve dökülme yaptı. kağıda karalayalım diye üretilen bir şeyi kaşıma sürmek mantıklı değilmiş onu anladım :> ben ettim siz etmeyinKaş farı değilde kaşının renginde kuru boya kalemlerinden kullanabilirsin. Uzun süre kalıcı ama kullanmadan önce ucunu ıslatıp sürersen aynı kaş farı kıvamında oluyor. Ben öyle kullanıyorum :) Denemelisin :)
Gerçekten mii bende şu ana kadar dökülme yapmadı ama bilemedim ki şimdi canımm :/ Sivilcelenme olmuştu bi kaşımda acaba ondan mıydı :/ben aynı şekilde kaşlarımı birkaç kez boyadım ve dökülme yaptı. kağıda karalayalım diye üretilen bir şeyi kaşıma sürmek mantıklı değilmiş onu anladım :> ben ettim siz etmeyin
Ben kalem kullanıyorumOf çok kararsızım ya. Far mı kalem mi? Zaten kalem kullanıyorum hal-i hazırda.
bence kesınlıkle kas farı kas kalemınden daha dogal duruorKalem mi far mı daha doğal duruyor.ben kalem kullanıyorum ama farı da mı denesem acaba diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?