- 24 Ekim 2015
- 5
- 1
- 16
- 34
- Konu Sahibi sahsahsahdamdamdamararar
Pastelin kaş kitini öneririm. 3 farklı ton seçeneği mevcut. Bir tarafta kaş vaksı var sabitliyorsunuz,diğer tarafındaki farı ve kullanışlı fırçasıyla oldukça güzel bir ürün.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de aldım aynısından.açık olan ne işe yarıyor? Acaba boyalı saçlara göre mu veya saçımızı boyatırsak falan diye mi?Essence marka bendeki, biri açık birikoyu, açık olanı hiç kullanmiyorum satıcı bayan söyledi sadece koyuyu kullaniyorum ilk başlarda şekillendirici ile kullanıyordum şimdi kendim sürüp geçiyorum. Akmıyor.
olabilir mantıklı, aldıgım yerdeki kız tam olarak böylededi '' koyusunu kullanıyoruz, açığını hiç kullanmıyoruz'! cıssss yani o ama dediğiniz gibi açık renk saç ıcın olabılırBen de aldım aynısından.açık olan ne işe yarıyor? Acaba boyalı saçlara göre mu veya saçımızı boyatırsak falan diye mi?
Ben bazen önce açığı sürüyorum sonra koyuyuolabilir mantıklı, aldıgım yerdeki kız tam olarak böylededi '' koyusunu kullanıyoruz, açığını hiç kullanmıyoruz'! cıssss yani o ama dediğiniz gibi açık renk saç ıcın olabılır