• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaş ektirdim :( sonunda bir bu kalmıştı bunuda yaptım )

Kizma arkadasim
Hic kotu gorunmuyorken bu izdiraba girmeni hepimizin anlamasini bekleme
Fotograflar benide acikcasi urkuttu daha dogrusu icim parcalandi
Sonucu iyi olurda bu simintilara deger insallah:KK8:

yineliyorum birgün aynı olay başına geldiğinde bukadar rahat olmayacaksın arkadaşım burası eleştirmek için deyil paylaşım ve yardımlaşma için açılmış bir platform

valla hayrankaldım sana ..insan mutluolmakıcın herseyı yapıyor haklısın .. şimdi heralde toparladıgın ıcın her anlamda ıyıısndır.. canım aradan zaman gecınce bunlarıda hatırlamayacaksın .. sonuc ıstediğin bıle uzerınde olur umarım ..
şaç önemli değil yaa nasılsa uzayacak ben beldekı sacı anında ensede kesmıstım sac dediğin ndir kaş yuzde :) yasaın kaş gücü :)

teşekkür ederim canm Allah razı olsun

şok oldum o şişlik o morluk:KK57: ama ilk fotolara bakınca gerçektende gerekliymiş kaşlarınız neredeyse yokmuş. şuan ki durumunuz nasıl? bir de merak ettim kaş aldırma derdi oluyor mu?

Önemli olan senin mutluluğun su an mutluysan sorun yok canm:) peki şikayetin var mi su an ?

yineliyorum birgün aynı olay başına geldiğinde bukadar rahat olmayacaksın arkadaşım burası eleştirmek için deyil paylaşım ve yardımlaşma için açılmış bir platform
Beddua etme !
Sana kotu bisey diyen yok
Laflari yanlis anliyosanda yoruma acik bir platformda hem resim hem yazi kullanmazsin olur biter

Bende lazerlipo ile birlikte Kaş ektirmeyi düşünüyorum,biraz korktum ama son durum resmi göremedim:KK76:

ay sonuçtan memnunsan çektiğin acıya değer herhalde. Ama baya kötü olmuş saçların üzüldüm ben ya :eek:

Bende dün kaş ektirdim ve hiç korktuğum gibi olmadı,hiç kaşım yoktu,dövme yaptırdım ama çok doğal durmuyordu,bir arkadaşımın arkadaşı yaptırmış ve çok doğal olmuş diye duyunca da kesin yaptırmaya karar verdim.Bakalım sonucu sabırsızlıkla bekliyorum:KK45:
image.webp
Kaş ektirmeden önceki halim:KK61:

, post: 37525161, member: 631864"]Çook teşekkür ederim,iyi olacağını düşünüyorum bakalım:KK68:[/QUOTE]
Zamanla resinlerini

Canım yeni zaten daha,resimlerdeki gibi şu anda.

Zamanla resimlerini paylasirsan sevinirim bende kas ekimi yaptirmayi düşünüyorum.
Tabi canım paylaşırım muhakkak,zamanında çok araştırdım,birini görünceye kadar da karar veremedim,o yüzden düşünenlere yardımcı olabilmek için paylaştım resimlerimi.

Kaşlarım çıkmaya başladı,ama hepsi çıkmadığı için resim paylaşmıyorum,biraz şekle girince merak eden arkadaşlar için paylaşacağım:KK37:

Kaşlarım çıkmaya başladı,ama hepsi çıkmadığı için resim paylaşmıyorum,biraz şekle girince merak eden arkadaşlar için paylaşacağım:KK37:
Merhaba geçmiş olsun. Allah içine sindirsin. Sana ve lopeze paylaşımlarınız için teşekkürler. Ekimi kime yaptırdın acaba kaç kök ve kaç tl?

Back