• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaş ektirdim :( sonunda bir bu kalmıştı bunuda yaptım )

lopezi

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
110
4
318
43
İzmir
işte ekimden önceki hali

eveeettt iste ekimde önceki hali bu simdi konuya baslayalım 12 sene önce kaslarım seyreldigi icin kas konturu yaptırdım kaslarım cok seyrelmisti tabi sonra pisman oldum ama is isten gecmisti ve defalarca rutus tahmin edebilirsiniz verilen para cekilen acı ve iki ay sonra solan renk lacivert ve yesil arası artık canıma tak etmisti uzun zaman kas ekimini arastırdım paramı biriktirdim cesaretimi topladım bismillah dedim ve kaslarımı ektirdim ama cok zor agrılı bir islem kaslarında sadece sekreklik olanlar sakın yapmayın denemeyin kas felan ektirmeyin cünki defalarca kontur rutuslarından sonra benim seyrek kaslarımda dökülmüstü ve mecbur kaldım ama agrısı acısı ve kafanızın arkasında pencere seklinde saclarınızın gitmesi berbat bir sey buyrun buda kafamın arkasından alınan saclarımın fotosu bakınız igrenclige kas ekimi boyunca agladım giden saclarıma cünkü cok fazla aldılar ve saclarımın tek uzayan kısmı orasıydı en büyük pismanlıgım saclarım kesilirken oldu agrısı acısı önemli degildi kas ekimi total 3 ila 4 saat arası sürdü evet agrı vardı ve 3-4 saatlik saclarım icin agladım ve orada pisman oldum acısı umrumda degildi sadece saclarım :KK43:
peki sonra ne oldu ??

Son düzenleme:
kıyamam ya olan olmuş hayırlısıyla uzar inşallah saçlarınız.yeni kaşlarınızı göreydik iyiydi

Son düzenleme:
$20131007_213236.webp bakınız ilk halim ekim yapılır yapılmaz cekilen foto yüzümdeki pismanlıgım bellimi ??? :D

inanamadım :53:

kırılma ama çok kızdım sana nasıl yapabildin bunu kendine :19:

sanki ameliyat etmişler gibi, sanırım beceriksiz bir yere gittin.

saçlarına ayrıca içim yandı :(

ne diyeyim, Allah şifasını versin içine sindirsin :50:

Son düzenleme:
$20131008_203506.webp sabah gözlerimi actıgımda daha dogrusu acamadıgımda :D gözlerim sismisti ve kapanmıstı bu foto saatlerce buz tedavisinden sonra cekildi morluklarım ve sisligim cok net belli degil suan agrım yok fakat sis ve morluklarım felaket simdi gelelim sizin bana soracagınız sorulara cevap vermeye baslıyorum :)
İzmirde su trt1 haberlerinde cıkan özel klinige kas ekimi yaptırdım yapan kisi Deniz hanım kanallarımı o actı ekip harikaydı Allah icin klinikle bi sıkıntım yok (saclarımı okadar kesmeselerdi eyiydi :D) dün aksam Deniz hanım aradı halimi hatırımı sordu yarına gözlerin sisip kapanıcak korkma dedi sürekli buz yap dedi ve haklıydı :D dolayısıyla ilgili bir uzman doktor 1500 tl fiyatı (önce fiyatını sorucaktınız dimi ahahahaha:D) 500 kök ekildi ...... evetttttt simdi aklıma gelmeyen bastan cevabını yazmadıgım sorularınız varsa bekliyorumm

saçlarından alıp kaşlarınamı ektiler ya neden kökten aldıler saçını birde neden o kadar büyük bir kısmııı? canım çok geçmiş olsun ya

çok üzüldüm ne hale gelmişsin.deli cesaret tebrik ederim.bende ara ara kaş mı ektirsem diyordum ama
bir daha aklımın ucuna bile getirmem:) inş çabucak iyileşirsin canım.kaşların çok kalın olmuş sanki..
morlukların geçince bir resim daha koymayı unutma,sağlıcakla...

inanamadım :53:

kırılma ama çok kızdım sana nasıl yapabildin bunu kendine :19:

sanki ameliyat etmişler gibi, sanırım beceriksiz bir yere gittin.

saçlarına ayrıca içim yandı :(

ne diyeyim, Allah şifasını versin içine sindirsin :50:

Allah razı olsun iyi dileklerin için fakat ; kaş ekimi zaten bir ameliyat yaşayanlar bilir ve adıda zaten kaş ekimi ameliyatı :) saçlarımın okadar gideceğini bilseydim emin ol yaptırmazdım zaten fekat. 500 kök ekilecegi için okadarını kazıdılar zira köklerin alındığı yerlerde tekrar saç çıkmaması muhtemel ve sadece 500 köklük alanı kazısalar orada birdaha hiç saç çıkmayacağı için orası kel kalmasın diye alanı geniş tutup aralardan kökleri seçiyorlar ve kaş ekimi konusunda gerçekten iyi olan yerlerden bir clinik burası beceriksiz deyiller merak etmeyin hepsi işinin ehli ama okadar saçımın gideceğini bileydim yaptırmazdım ...

çok üzüldüm ne hale gelmişsin.deli cesaret tebrik ederim.bende ara ara kaş mı ektirsem diyordum ama
bir daha aklımın ucuna bile getirmem:) inş çabucak iyileşirsin canım.kaşların çok kalın olmuş sanki..
morlukların geçince bir resim daha koymayı unutma,sağlıcakla...
tatlım henüz şiş o yüzden kalın gibi duruyo inince normale dönecek inşaAllah :)

ben anlamadım neden az bi kaş ekimi için o kadar büyük bi kısımdan o kadar fazla saç alımı olmuş ki anlamadım :26:

Allah razı olsun iyi dileklerin için fakat ; kaş ekimi zaten bir ameliyat yaşayanlar bilir ve adıda zaten kaş ekimi ameliyatı :) saçlarımın okadar gideceğini bilseydim emin ol yaptırmazdım zaten fekat. 500 kök ekilecegi için okadarını kazıdılar zira köklerin alındığı yerlerde tekrar saç çıkmaması muhtemel ve sadece 500 köklük alanı kazısalar orada birdaha hiç saç çıkmayacağı için orası kel kalmasın diye alanı geniş tutup aralardan kökleri seçiyorlar ve kaş ekimi konusunda gerçekten iyi olan yerlerden bir clinik burası beceriksiz deyiller merak etmeyin hepsi işinin ehli ama okadar saçımın gideceğini bileydim yaptırmazdım ...

bu açıklamayla benim sorumuda cevaplamış oldun canımtekrar geçmiş olsun:)

sende üzüldüğünü yazmışsın, içim yandı düşüncelerimi söyledim. dilerim çok çok iyi olursun gerçekten, dilediğin gibi sonuçlanır...

Kııız napmışlar sana. :53::53:
Ah be cnm göz bu başka birşeye benzemez. :53::53:
Cesaretine hayran kaldım . :54:
Benim kaşlarımda allaha şükür problem yok . :nazar::nazar::nazar::nazar:
Ama olsada boyarım fln . Yoksada yok . :50:
Böyle şeylere giremem ben . Üzgünüm

gönlünü ferah tut canım benim hep olumlu,güzel şeyler düşün ki öyle de olsun

her güzel şeyin bir bedeli var maalesef yapacak bişey yok,sonuçta bu bir dışardan müdehale ve var olanı değiştirmek o yüzden azıcık üzecektir seni ama eminim sonuçlar çok güzel olacak,biraz sabret..
şişliklerin inecek,kafandan saçlar da çıkacak,güzel bakımını yap saçlarına,olumlu,güle oynaya devam et hayatına,olumsuz düşünüp hayatı zindan etme,madem güvenli ve ehil eller içini ferah tut,eminim 1 haftaya kaşların ve yüzün çok çok güzel olacak:)

gönlünü ferah tut canım benim hep olumlu,güzel şeyler düşün ki öyle de olsun

her güzel şeyin bir bedeli var maalesef yapacak bişey yok,sonuçta bu bir dışardan müdehale ve var olanı değiştirmek o yüzden azıcık üzecektir seni ama eminim sonuçlar çok güzel olacak,biraz sabret..
şişliklerin inecek,kafandan saçlar da çıkacak,güzel bakımını yap saçlarına,olumlu,güle oynaya devam et hayatına,olumsuz düşünüp hayatı zindan etme,madem güvenli ve ehil eller içini ferah tut,eminim 1 haftaya kaşların ve yüzün çok çok güzel olacak:)
Allah CC sonsuz razı olsun canım böyle mantıklı ve iç açıcı cümlelere ihtiyacım vardı sağol varom :)

çok geçmiş olsun..

cesaretin için tebrikler..:46:

umarım değer bütün bu eziyetlerine :34:

ama ben buna asla cesaret edemezdim..helede zaten iki tutam saçım varkennn mümkün değil yaniii yaptıramammm:50:

Back