Göz Makyajı Kaş ekimi yaptırdım

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
merhaba acaba birinin tavsiyesiyle mi buldunuz estworld u?Benr yapırmayı düşünüyorum ama kime yaptıracağımı bilmiyorum

Merhaba, kaş ekiminiz üzerinden 1 yıl geçmiş sanırım. Şimdi nasıl durumunuz? Sonuçtan memnunmusunuz? Fotoğraflarınızı yüklerseniz çok sevinirim

Merhaba ben sizinle gorusmek istiyorum size nasil mesaj atabilirim editor

Siz kas ektirdinizmi ektiren kimelr konusmak istiyorum

Merhaba ben de şuan kaş ekimi düşünüyorum aradan sizin baya bir zaman geçmiş ve şu anki düşüncelerinizi memnuniyetinizi merak ediyorum

Merhaba ben kaş ekimi için İyi bir yer araştırıyorum . Esteworldle görüştüm gecen hafta . Henüz muayeneye gitmedim. .Siz orda mı yaptırmıstınız?

merhaba kızlar bende 1 senemi doldurdum. kaşlarım çok seyrekti ve çok rahatsız oluyordum sürekli boyuyordum kaşlarımı... sonunda cesaretlenip bu işe kalkıştım iyiki yaptırmışım sonuçtan çok memnunum :) isteyen herkese öneririm inanın kendinize olan güveniniz geri geliyor

Son düzenleme:
kime yaptırdınız ne kadar ödediniz

Mrhaba baya eski bi yazi ama suamda kaslariniz ne durumda acaba ben de kas ekimi yaptirmak istiyorum

Slm cnm umarım mesajımı görürsünüz.bwnde önümüzdeki ay kas ekimi yaptırmak istiyorum.kaslarimda kontur vardı.birkac seans sildirdim olmadı.ust kısımları küstü.kasimin yarısı var yarisi yok ve sekil bozuk bi kontur.siz kaslarınızdan memnunmusunuz.??tavsiye edermisiniz.cevabınız ewet ise yapılırken nelere dikkat edeyim??işlem sonrası morluklar jac gün sürüyor.??bilgi verirsen memnun olurum.malum çok yaptıran yok ysptirani buluncada yazmak istedim.simdiden tsk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…