cnm cevabın için teşekkür ederim. valla gülermisin ağlarmısın? demek seni yanlız bırakıp yemeğe gittiler? varya aslında sağlık bakanlığına şikayette bulunsan yeridir. senden duyduklarımdan sonra orayı kafamdan sildim zaten. aklımda bir iki yer var ama bilemiyorum yaa. herkes kendi reklamını öyle güzel yapıyorki...neyse bakıcaz artık kalbim mantığım beni nereye götürecek. bu aralar yaptıramicam zaten. teşekkürler tekrar bb
ali bey kendisi girmedi canım ekibi yaptı..sedeyeden de kalkamazdım çünkü greftleri almışlardı artık ve kaşımada lokali vermişlerdi..kanama evet olur ensede herkeste çünkü aynı yöntemle alınıyor..ama benim canımda tatlıdır biraz ağrı eşiğim düşüktür o yüzden bana ağır bir işlem gibi gelmiş olabilir..şu anda operasyonun üzerinden 8 ay geçti..ama alttaki kalıcı makyajım hala silinmediği için çok sinirim bozuk..ondan kurtulmaya çalışıyorum resimde bu yüzden ekleyemiyorum..
ekilen kaşların yönleri düzelmeye başladı..ama uzamaları hala devam ediyor haftada bir kesmek gerekiyo yoksa çalı süpürgesi gibi olur..kaçar greft ekildiğini inanki hatırlamıyorum çünkü çok heyecanlıydım o esnada..birde kaşıma lokal yapıp beni o halde odada tek başıma bırakıp yemek yemeye gittikleri içinde çok sinirliydim..sonuçta hastana lokal anestezi veriyosun belki alerji olucak bişey olucak bi kişinin yanımda kalması gerekiyodu..beni yarım saat yalnız bıraktılar çok sinir oldum..orada yaptırmanıda tavsiye etmem..