Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar sag kasim beyazliyo niye olabilir sizce 26 yasim var((((((((
1-2 kıl beyazlar da çok mu fazla beyazlıyor?
Yok canim ya artik boyatdirmayi dusunuyorum 1 2 tane degil cok cok uzuluyorum
İlginç gerçekten. Saçlar ne durumda peki? Kaşlarınıza şu sivilce kurutan ilaçlar gibi bişeyle değmediniz değil mi?
.
YOk canim sivilce kurutucu hicbisey yapmadim gecenlerd3 kasimi alirken bakdim beyazlamis shok oldum boyatdirsam nasil olur etrafinizda varmi boyatan kalici kas makyaji yaptiram cok uzuluyorum niye olabilir acaba
YOk canim sivilce kurutucu hicbisey yapmadim gecenlerd3 kasimi alirken bakdim beyazlamis shok oldum boyatdirsam nasil olur etrafinizda varmi boyatan kalici kas makyaji yaptiram cok uzuluyorum niye olabilir acaba
evet canım boyatanlar var boyatabilirsin. ama boyatmadan önce nedenini öğren bi doktora git bakalım neymiş
Aynı yaşta sayılırız.kac yıl olmuş başlığı atalı dedim inşallah görürBenim de beyazladı Malesef. Sol kaşım da tek tük var ama sağ kaşım çok beyaz. 30 yaşımdan sonra oldu, şu an 35 yaşımdayım. Saçımda bu sene ilk beyazım çıktı tek telkaşta Boya çok çabuk çıkıyor Malesef kaş rimeli varmış onu araştırıyorum.
Buna cildiye mi bakarHidrojen peroksit içeren bir şeylere temas ettiyse ondan olur. Bazı vitaminlerin eksikliğinden de oluyor özellikle biotin. Doktora gidin isterseniz.
Evet evetBuna cildiye mi bakar
Dr gitmedim. Ama biraz araştırdım. 30 lu yaşlardan itibaren normal sayılıyormuş. Özellikle sigara içenlerde normalmiş.(ben de kullanıyorum) Rengi salgılayan melatonin zayıfladığı için oluyormuş. Ben kumralım kaş rwngimde açık zaten. Siyah kaşlı olsaydım daha çok dert edebilirdim.Aynı yaşta sayılırız.kac yıl olmuş başlığı atalı dedim inşallah görürcanım aldığım yerlerde çıkıyor beyazlar saç neyse kaş olunca çok sinir bozucu oluyor.sen dr. gittin mi gittiysen ne dediler
Sağ kaşimda hiç beyazlama yok solda var ne tuaf değil miDr gitmedim. Ama biraz araştırdım. 30 lu yaşlardan itibaren normal sayılıyormuş. Özellikle sigara içenlerde normalmiş.(ben de kullanıyorum) Rengi salgılayan melatonin zayıfladığı için oluyormuş. Ben kumralım kaş rwngimde açık zaten. Siyah kaşlı olsaydım daha çok dert edebilirdim.
Evet ama ya ikisi de beyaz olsaydıSağ kaşimda hiç beyazlama yok solda var ne tuaf değil mi
Canim 26 yaşımda yazmışım simdi 32 yasim var ayni beyazliklar duruyo boyuyorum yapacak bisey yok hatırlıyorum deprem olmuştu cok korkmuştum ozaman 1 haftada kaslarında beyazliklar oluşmuştu ona bağlıyorum sebebi...Canım gittin mi doktora bende aynı dertten muzdaribim din durum nedir inşallah görürsün mesajımı![]()