• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kas beyazlamasi yasayan varmi

İlginç gerçekten. Saçlar ne durumda peki? Kaşlarınıza şu sivilce kurutan ilaçlar gibi bişeyle değmediniz değil mi?

.

YOk canim sivilce kurutucu hicbisey yapmadim gecenlerd3 kasimi alirken bakdim beyazlamis shok oldum boyatdirsam nasil olur etrafinizda varmi boyatan kalici kas makyaji yaptiram cok uzuluyorum niye olabilir acaba

YOk canim sivilce kurutucu hicbisey yapmadim gecenlerd3 kasimi alirken bakdim beyazlamis shok oldum boyatdirsam nasil olur etrafinizda varmi boyatan kalici kas makyaji yaptiram cok uzuluyorum niye olabilir acaba

Canım hiç üzülme bence, bir çok insan saçıyla beraber kaşını da aynı tona boyatıyor, gayet de güzel duruyor. Ne güzel kaşların var işte; benimkiler incecik mesela, hiç bir türlü uğraştığına bile değmez.

.

evet canım boyatanlar var boyatabilirsin. ama boyatmadan önce nedenini öğren bi doktora git bakalım neymiş

evet canım boyatanlar var boyatabilirsin. ama boyatmadan önce nedenini öğren bi doktora git bakalım neymiş

CAnim Cok tesekkur ediyorum desteyin icin evet gitcem doktora bakalim neymis cok icerleniyorum bu ne acaba yasim kac basim kac 26 yasim var

Canım gittin mi doktora bende aynı dertten muzdaribim din durum nedir inşallah görürsün mesajımı 😊

Benim de beyazladı Malesef. Sol kaşım da tek tük var ama sağ kaşım çok beyaz. 30 yaşımdan sonra oldu, şu an 35 yaşımdayım. Saçımda bu sene ilk beyazım çıktı tek tel😂 kaşta Boya çok çabuk çıkıyor Malesef kaş rimeli varmış onu araştırıyorum.

Aslında kaşlar en son beyazlar ama genetiktir belki.🥰

Hidrojen peroksit içeren bir şeylere temas ettiyse ondan olur. Bazı vitaminlerin eksikliğinden de oluyor özellikle biotin. Doktora gidin isterseniz.

Benim de beyazladı Malesef. Sol kaşım da tek tük var ama sağ kaşım çok beyaz. 30 yaşımdan sonra oldu, şu an 35 yaşımdayım. Saçımda bu sene ilk beyazım çıktı tek tel😂 kaşta Boya çok çabuk çıkıyor Malesef kaş rimeli varmış onu araştırıyorum.
Aynı yaşta sayılırız.kac yıl olmuş başlığı atalı dedim inşallah görür 😂 canım aldığım yerlerde çıkıyor beyazlar saç neyse kaş olunca çok sinir bozucu oluyor.sen dr. gittin mi gittiysen ne dediler

Aynı yaşta sayılırız.kac yıl olmuş başlığı atalı dedim inşallah görür 😂 canım aldığım yerlerde çıkıyor beyazlar saç neyse kaş olunca çok sinir bozucu oluyor.sen dr. gittin mi gittiysen ne dediler
Dr gitmedim. Ama biraz araştırdım. 30 lu yaşlardan itibaren normal sayılıyormuş. Özellikle sigara içenlerde normalmiş.(ben de kullanıyorum) Rengi salgılayan melatonin zayıfladığı için oluyormuş. Ben kumralım kaş rwngimde açık zaten. Siyah kaşlı olsaydım daha çok dert edebilirdim.

Dr gitmedim. Ama biraz araştırdım. 30 lu yaşlardan itibaren normal sayılıyormuş. Özellikle sigara içenlerde normalmiş.(ben de kullanıyorum) Rengi salgılayan melatonin zayıfladığı için oluyormuş. Ben kumralım kaş rwngimde açık zaten. Siyah kaşlı olsaydım daha çok dert edebilirdim.
Sağ kaşimda hiç beyazlama yok solda var ne tuaf değil mi

Canım gittin mi doktora bende aynı dertten muzdaribim din durum nedir inşallah görürsün mesajımı 😊
Canim 26 yaşımda yazmışım simdi 32 yasim var ayni beyazliklar duruyo boyuyorum yapacak bisey yok hatırlıyorum deprem olmuştu cok korkmuştum ozaman 1 haftada kaslarında beyazliklar oluşmuştu ona bağlıyorum sebebi...

Back
X