• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte elektrikli supurge kokusunu sevmek arzulamak

Hamileliğin gariplikleri zaten var ben hiç o dönemde anormal bişeye düşmedim amaaa. Gebelikte normal. Vitamin eksikliği var artık orasını doltorun çözsün hangi vitamin nedeniyle böyle garip isteğin var.

Benimde mobilya kereste işte bali kokuları çok hoşuma gider. Yapan yerlerde doğdum büyüdüm, sevdiğim rahmetli amcam öyle kokardı mobilyacıydı. Bir an koklanmaması gerek yazanlarda aklıma geldi. Çocukken resmen baliciydim sizinki bana göre masum geldi şimdi 😂😂

Ben oğluma hamileyken bulaşık makinesi tabletini gördükçe yutkunurdum ağzım.kamaşırdi, şükür tadını öğrenmeden doğurdum 😂😂 bir de kabak tatlısını pis kokulu cips var yaaa, onunla bandir bandir yerdim,normalde ağzıma sürmem.abur cubur ama hamileliklerimde her haltı yiyesim geliyor 🤢

Kizlar gulmeyin gercekden bu durumu yasiyorum yani suan hamileyim zarari olur diye koklamak istemiyorum ama koklamadan duramiyorum cocuklugumdan beri elektrikli supurgenin kokusuna bir bagimliligim var ama oyle pis islak koku deyil kuru elektrikli supurge kokusu ilk acildiginda yayilan kokuboyle onun hakkinda konusunca bile yutkunurken sanki bogazim kuruyor gibi oluyor bu durum hosuma gidiyor bayiliyorum kokusuna ama zarari olur diye zorluyorum kendimi bu durumu yasayan atlatan varmi acaba ne yapmaliyim
Psikolojik mi acaba? Bişeyi mı hatırlatıyor o koku. Bana hiç normal gelmedi iğrenç hatta. Toz kokusunun neyini sever ki insan

Yalan yok şimdi bende kömür toprak yermişim hep küçükken annem usandığından ellerime vururmuş yeter artık aç mı kalıyorsun da yiyorsun diye 😁 bazen arada burnuma kokar geçer yani hoş çok yemişim herhalde o yüzden böbreklerim den taş hiç eksik olmuyor 😂😂

Kizlar gulmeyin gercekden bu durumu yasiyorum yani suan hamileyim zarari olur diye koklamak istemiyorum ama koklamadan duramiyorum cocuklugumdan beri elektrikli supurgenin kokusuna bir bagimliligim var ama oyle pis islak koku deyil kuru elektrikli supurge kokusu ilk acildiginda yayilan kokuboyle onun hakkinda konusunca bile yutkunurken sanki bogazim kuruyor gibi oluyor bu durum hosuma gidiyor bayiliyorum kokusuna ama zarari olur diye zorluyorum kendimi bu durumu yasayan atlatan varmi acaba ne yapmaliyim

Bende sürekli sleepynin yer bezini koklamak istiyorum :) böyle içime çeke çeke hem de
Millet yemek aşerir bizdeki olaya bak

Hamileyken kaç kutu naftalin aldım bilmiyorum 😂 yani naftalini yemeyi düşünüyordum o kadar güzel geliyordu ki kokusu… Ay şimdi bile canım çekti valla 😂

Ben tekim sanıyordum yani o kokuyu alan ve hoşuna giden ahahsha bana bazen ıslak toprak kokusunu andırıyordu çocukluğumdan beri öyleyim evi süpürdügunde o makineyi ilk açınca çıkan kokuyu😅😅 töbe yarabbim pis kötü de yani onu neden sever bir insan bende bilmiyorum kendime anlam veremiyorum 😅birde sesi uykumu getirir hep... Ah ah

Ben hiç garipsemedim bende hamileyken sigara kokusu benim hoşuma giderdi içmeyi sevmezdim ama duman kokusunu çok severdim biri yanımda hamilesin sigara içmeyim derdi bende yok iç rahatsız olmam derdim yeterki o koku gelsin diye eşim sigara içmez sevmez adama zorla sigara iç niye içmiyorsun derdim hamilelik yüzünden adamı zorla sigaraya başlatacaktim😂😂😂 bide alkol isteği olmuştu bende aşırı hayatımda yapmadığım şeyleri istemeye başlamıştım Allah'tan kendime hakim oldum da öyle kötü haram şeyler içmedim ama sigara dumanına karşı duramiyordum halende etkisi az çok kalmış bazen içilince hoşuma gidiyor yapacak birşey yok hamilelik diye bi durum var ve herkese farklı şeyler yaşatır😂😂

Ben tekim sanıyordum yani o kokuyu alan ve hoşuna giden ahahsha bana bazen ıslak toprak kokusunu andırıyordu çocukluğumdan beri öyleyim evi süpürdügunde o makineyi ilk açınca çıkan kokuyu😅😅 töbe yarabbim pis kötü de yani onu neden sever bir insan bende bilmiyorum kendime anlam veremiyorum 😅birde sesi uykumu getirir hep... Ah ah
Yaaa sende benim gibisin demekki kokusuna bayiliyorum ama garip evet farkindayim🤣🤣

Bende rutubet kokusuna bayılırım ama her rutubet değil hani bazı apartmanlar kokar ya mest eder vede tiner kokusu çok hoşuma gider ama koklamıyorum tabiki😂

Back
X