Kas altı olacağım korkuyorum

meryemakca78

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2017
127
7
18
30
Merhaba arkadaşlar pazartesi ameliyat oluyorum ama daha önce hiç ameliyat olmadığım için çok korkuyorum
Kas altı 400cc olacak hem dikleştirme hem silikon olacak meme basından girecek doktorum ama oğlum 2 yaşında ve bana çok bağıml iyileşme süreci nasıl 1 hafta da günlük işleri falan yaoabilirmiyim 9Aydır ağır spor yapıyorum fitness ağırlık antrenmanları spora ne zaman dönebilirim çünkü popomu yaptırmayı çok istiyordum arkadaşımın tavsiyesi ile spora başladım suan mükemmel sonuçlar elde ettim ona hiç gerek kalmadı
Ama içimde bi korku bi heyecan olanlar yardımcı olabiliriz mi

Merak etme canım 1haftada kendi işlerini görücek duruma geliyorsun, ilk haftayı dikkatli şekilde dinlenerek geçirirsen emin ol 1hafta sonra gün gün dahada iyi olucaksın, ,korkma sakın sakin ol ve sonrasını düşün 1ay geçince hele hiç olmamış gibi hissediceksin. Hayırlısıyla atlat inşallah .

Güzel dönüşlerini bekleriz öyle dayanamayacağın ağırların olamaz merak etme, ağırlık sporuna gelirsek onu hemen yapamazsın ama bildiğim kadarıyla alt tarafını güçlendirmek, egzersiz yapmak istiyorsan bunda hiç bir sakınca bulunmaz. Sen üst kısmını bırak altla ilgilen, ama tabii ameliyattan çıkar çıkmaz yapayım deme, aradan 2 hafta geçsin en azından :) ilk günler dinlenmene özen göster :)

Benim doktorum en az 2 ay spordan uzak dur dedi ama her doktorun önerisi farklı

Oldum kızlar ağrıdan ölüyorum devamlı Ağrı kesici keşke yaptırmasaydım
Oynwtanildiğim tek yer elim
Ne Zana'n bitecek Ağrı suan hastanedeyim 6 saat oldu

Bir kaç güne kalmaz hiç bir ağrın kalmaz. Sonradan iyi ki yaptırmışım diyeceksin ❤️ Ameliyattan 2-3 gün sonra ağrıların azalacak

Meryem merhaba
Ben de bugun 5. Gunumdeyim.
Ilk 2 3 gun ben de aynı şekilde idim. Keske yaptirmasaydim diyordum. Kabus gibiydi. Hastanede iken devamli agri kesiciler ve serumlarla cok hissetmiyordum. Ancak taburcu olup eve gelince mahvoldum. Surekli birine bağlı durumda oluyorsun. Yatarken kalkarken yemek yerken. Ancak zamanla duzeliyorsun diger arkadaslarinda dedigi gibi. Gunden gune daha iyi oluyorsun. Birazcik sabir. Mumkun oldukça gez yürü hastanede koridorda. O zaman kaslar da açılıyor ve rahatliyorsun. Cok yataga bagli kalma. Ve agri kesicilerini duzenli yaptir. O zaman cok hissetmiyorsun. Guclu bir agri kesici iste taburcu olurken de.

Gecmis olsun:)

Meryem merhaba
Ben de bugun 5. Gunumdeyim.
Ilk 2 3 gun ben de aynı şekilde idim. Keske yaptirmasaydim diyordum. Kabus gibiydi. Hastanede iken devamli agri kesiciler ve serumlarla cok hissetmiyordum. Ancak taburcu olup eve gelince mahvoldum. Surekli birine bağlı durumda oluyorsun. Yatarken kalkarken yemek yerken. Ancak zamanla duzeliyorsun diger arkadaslarinda dedigi gibi. Gunden gune daha iyi oluyorsun. Birazcik sabir. Mumkun oldukça gez yürü hastanede koridorda. O zaman kaslar da açılıyor ve rahatliyorsun. Cok yataga bagli kalma. Ve agri kesicilerini duzenli yaptir. O zaman cok hissetmiyorsun. Guclu bir agri kesici iste taburcu olurken de.

Gecmis olsun:)
Merhaba evdeyim dünden beri uyuyamadım Ağrı kesici fayda etmiyor desteksiz kalkamıyor yemek yiyemiyorum bugün 3. Gün bitik durumdayım kolumu bile oynatamıyorum

Merhaba evdeyim dünden beri uyuyamadım Ağrı kesici fayda etmiyor desteksiz kalkamıyor yemek yiyemiyorum bugün 3. Gün bitik durumdayım kolumu bile oynatamıyorum

Az daha sabret Meryem. Bugun 6. Gunum. Daha iyiyim. Kasılma disinda pek biseyim kalmadi. Kiyafetlerimi de kendim giyebiliyorum yavas hareketlerle. Inan bana geciyor. Arveles ic agri kesici olarak da. Parol fln hic ise yaramiyor.
Hatta bugun yapabilirsem arac surmeyi denicem.
Mumkun oldukca yürü ama hareketsiz kalma. Cidden cok rahatlatiyor. Inan bana.

Merhaba Meryem şuan nasılsın biraz daha iyi olabildin mi? Bu ay içinde bende olacağım ama çok korkuyorum geçen ay olacaktım iptal ettirdim korkudan :(

Merak etme canım 1haftada kendi işlerini görücek duruma geliyorsun, ilk haftayı dikkatli şekilde dinlenerek geçirirsen emin ol 1hafta sonra gün gün dahada iyi olucaksın, ,korkma sakın sakin ol ve sonrasını düşün 1ay geçince hele hiç olmamış gibi hissediceksin. Hayırlısıyla atlat inşallah .

Kahvemveben merhaba ben forumda yeniyim bikaç aydır takip ediyorum üyeliğim aktifleşemediği için yazamıyordum, izleyemiyordum. Senin sürecini de okudum ama resimlerini göremiyorum.

Merhabalar bende buraya yenı uye oldum,bende 27 ekımde amalıyat oldum amalıyattan bır hafta sonrada grıp oldum yarın amalıyat olalı 15 gun olacak ama hala sag kolumla bır ıs yapamıorum sız benden az da olsa daha tecrubelısınız sız ıyılestınızmı nasıl oldunuz? Ve benım sag gogsum sola gore daha büyük acıp goguslerıme baktıgımda hc beyenmıorum o televızyonda gorduklerım gıbı olmadı sankı anlamadım acaba ılk haftalar mı boyle cırkın oluyor

Çiğdem merhaba geçmiş olsun bende ekimde olacaktım ama korkumdan operasyonu iptal ettim. Şimdiye kadar iyileşmiş olurdum :( Şimdi tekrar gün aldım bu ay içerisinde olacağım yine vazgeçmezsem :(

Merhabalar bende buraya yenı uye oldum,bende 27 ekımde amalıyat oldum amalıyattan bır hafta sonrada grıp oldum yarın amalıyat olalı 15 gun olacak ama hala sag kolumla bır ıs yapamıorum sız benden az da olsa daha tecrubelısınız sız ıyılestınızmı nasıl oldunuz? Ve benım sag gogsum sola gore daha büyük acıp goguslerıme baktıgımda hc beyenmıorum o televızyonda gorduklerım gıbı olmadı sankı anlamadım acaba ılk haftalar mı boyle cırkın oluyor

Şimdi nasılsın peki toparlanabildin mi?

Şimdi nasılsın peki toparlanabildin mi?
Amaliyattan ciktigimda sadece cok üsüdüm ve hc agrim sizim yoktu sadece yatarken kalkerken bida uc gece surdu simdi hc sorun yok benim zaten komik olan gogsumde hc agrim olmayisi sadece kollarim sag kolum daha iki gun once gecti agrisi ama yine zorlayinca kollarim agrio ve hc gucu yok ben hep gogsum agriycak yada kesi yeri agriycak saniordum ama hc sorun olmadi sadece kollar isde o beni zorluo doktor iki ay supurge falsn yapma dedi ev aldi basini gidio:))

Amaliyattan ciktigimda sadece cok üsüdüm ve hc agrim sizim yoktu sadece yatarken kalkerken bida uc gece surdu simdi hc sorun yok benim zaten komik olan gogsumde hc agrim olmayisi sadece kollarim sag kolum daha iki gun once gecti agrisi ama yine zorlayinca kollarim agrio ve hc gucu yok ben hep gogsum agriycak yada kesi yeri agriycak saniordum ama hc sorun olmadi sadece kollar isde o beni zorluo doktor iki ay supurge falsn yapma dedi ev aldi basini gidio:))

Kime yaptırmıştın ameliyatını? Ben korkuyorum galiba ikinci kez iptal edicem operasyonu

ben salı günü kas altı oldum korkulacak kadar ağrı sızı yok emin olabilirsin sadece gögsünde taş varmış gibi baskı hissi gerginlik yatarken kalkarken yardım eden olmalı yanında onun dışında iptal edecek kadar korkmanı gerektiren birşey yok bekledikçe gerileceksin bir an önce olsun bitsin de

ben salı günü kas altı oldum korkulacak kadar ağrı sızı yok emin olabilirsin sadece gögsünde taş varmış gibi baskı hissi gerginlik yatarken kalkarken yardım eden olmalı yanında onun dışında iptal edecek kadar korkmanı gerektiren birşey yok bekledikçe gerileceksin bir an önce olsun bitsin de

abartılacak kadar bişey yok diyosun yani :) Şimdi nasılsın peki kaç cc takıldı hangi doktora oldun memnun musun şuanlık?

Herkese merhaba, benimde salı günü randevum var doktorla gün belirleyeceğiz. 2,5 yaşında oğlum var acayip yapışık bana çok ağrım sızım olursa nasıl ilgileneceğim diye düşünüyorum. Doğumdan sonra 63 kiloya saplandım boyum 164 basenim var göğüs büyüyünce beni kilolu gösterir mi diye endişeliyim. Acaba lipo yaptırıp yağ transferimi yaptırsam kafamda deli sorular :(

Back
X