Kas altı mı, kas üstü mü? Doktorlar kafamı iyice karıştırdı

highanddry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
128
41
Daha önce gittiğim 3 doktor da kas altı demişti ama bugün gittiğim Altan Yücetaş kas üstü dedi meme dokun yok değil sadece aşağı doğru büyümüş aşağıda kalmış dedi sadece dekolten boş. Evet yani gerçekten hiç yok değil avucumu dolduruyo 🤔 ama diğer doktorlardan farklı söyleyince kafam çok karıştı. Kendisine ameliyat olan var mı güvenmeli miyim ona bu konuda?

Altan bey bana da göğüs dokum çok az olmasına rağmen kas üstü demişti ve protezin mecburen dışarıdan elleyince hissedilebileceğini söylemişti. Mantığım almadı, devam etmedim onunla.şimdi başla bir yer ile anlaştım.dr um kas altı olacağını söyledi. Temmuz 20 de ameliyat olacağım inşallah

Kasaltı bi tık daha meşakatli.sen kasaktı yaptır yada dual plan. Benım hiç meme dokum yoktu. Doktor dual plan yanı ust kas altında alt ise kas üstünde. Yuvarlak protez yaptırfım. Marka olarak mentor tercih ettim. 9 sene bitti 10 a girecem 12 temmuzda. Memnunum mutluyum. Darısı sizlerin başına.
Bu arada benım memealtı kesisi ve doktorum süt kanallarına zarar vermedıgı içinde emzirebiliyorum.
Doktorum izmirde cenk tokat. İzmirdeysen görüşebilirsin

Altan bey bana da göğüs dokum çok az olmasına rağmen kas üstü demişti ve protezin mecburen dışarıdan elleyince hissedilebileceğini söylemişti. Mantığım almadı, devam etmedim onunla.şimdi başla bir yer ile anlaştım.dr um kas altı olacağını söyledi. Temmuz 20 de ameliyat olacağım inşallah
Aynen öyle ya kendisi iyi bi doktor yaptığı burunları da beğeniyorum revizyon burun da olcam yaparım dedi diğer doktorların yanaşmamasına rağmen. Ama meme de söylediği şey çok saçma geldi.. bana önerebileceğin doktor var mı?

Kaç cc oldu canım doktorun kimdi?

Ben almanyada yaptirdim. 365 cc yuvarlak medium profile takıldı. Gercekdende beklediğimden bile güzel oldular. Eger zayifsaniz kesinlikle kas üstü yaptirmayin...yağ tabakasi olmadığı icin silikonun izi çıkıyor. Aslinda genel anlamda kas üstünü öneren doktor bana denk gelmedi...görüştüğüm her doktor kas altı demişti

Aynen öyle ya kendisi iyi bi doktor yaptığı burunları da beğeniyorum revizyon burun da olcam yaparım dedi diğer doktorların yanaşmamasına rağmen. Ama meme de söylediği şey çok saçma geldi.. bana önerebileceğin doktor var mı?

Söylediği zaten saçma... bende şuanda silikon olduğu gercekden belli değil. Yani genc kiz göğüsü sertliğinde (daha 6 ay oldu) - yumuş yumuş değiller ama kesinlikle sırıtmıyorlar. Ben spor yaptığım icin tüm vucudum biraz daha sıkı ve kasli. Göğüsler füze gibi göze batmıyor yani. Zamanla (cocuk vs. Olduktan sonra) hafif daha sarkarlar ve yumuşarlar dedi doktorum.

Ben almanyada yaptirdim. 365 cc yuvarlak medium profile takıldı. Gercekdende beklediğimden bile güzel oldular. Eger zayifsaniz kesinlikle kas üstü yaptirmayin...yağ tabakasi olmadığı icin silikonun izi çıkıyor. Aslinda genel anlamda kas üstünü öneren doktor bana denk gelmedi...görüştüğüm her doktor kas altı demişti
Merhaba spor yaparken ağırlık kaldırırken herhangi bir sorun yaşıyor musunuz? Ben de kas altı / dual plan tekniğiyle oldum. Ağırlık kaldırma konusunu çok merak ediyorum 🤗

Ben vanity estetik ihsan türkmen e ameliyat olacağım.mantıklı, sakin birisi. İnstagram sayfasını takip edebilirsin. Daha ameliyat olmadan aklıma gelenleri soruyorum sağolsun her soruma cevap veriyor. İlgili biri.

Merhaba spor yaparken ağırlık kaldırırken herhangi bir sorun yaşıyor musunuz? Ben de kas altı / dual plan tekniğiyle oldum. Ağırlık kaldırma konusunu çok merak ediyorum 🤗

İlk 3 ay ağırlık kaldirmam yasakdi... şuanda hiçbir sorun yaşamıyorum. Yaklaşık 2 aydir standart programima geri döndüm ve herşey eskisi gibi

canım Altan beye oldum demiştim ya resimdeki benim ve çok memnunum kas üstü dediyse de mutlaka bir bildiği vardır ben çok memnunum
2284169

Senin dokun var canım. Senin ki kas üstünü kaldırır.çok güzel olmuş. biz dokusuz olanlar için uygun değil 😊😊
Resimdeki hanfendiye kas altı yapmış Altan Bey. Ama benim dokum onunkinden biraz daha fazla. Benimki de kas üstü kaldırır diyosunuz o zaman? 🤔 Keşke bundan emin olmanın bi yolu olsa 😭

Seninki gayet güzel olmuş canım ama kas altına konulmuş işte protez kas üstüne konulsa çok korkunç durur gibi geliyo bende :KK43::KK43: tekrar görüşeceğim Altan hocamla en kısa zamanda
Ben Altan beye kas altı istediğini söylemen taraftarıyım neden kas üstü koymak istediğini de bi sor bence

X