:)) karin bolgesi sis ve sert oldu benim ellerim ilk gun hastanede balon gibiydi onlar indi neyse birde gogus ortasinda bastirara elinizi ileri geri gezdirin patlayan seker gibi ses cikiyordu benim:))) odem yuzunden ve ameliyat sirasinda hava girdigi icin icimize bu olurmusAynen bana da oğlum dedi, e bu kilo farkında silikonların da etkisi vardır diyehiç aklıma gelmemişti dedim
Ben de 2.5 kilo kadar fazla çıktım
Yok yok böyle mükemmel olacağız, bekleyelim birazkas ustu mu oldunuz acaba ben kas alti belki ondan farkediyordur bilmiyorum onceki goguslerim daa bi iidi sanki:)))
Ay ondan korkmuştum ben dün, bugün yok, dedim silikonun mu patladı dağıldı nedir:)) karin bolgesi sis ve sert oldu benim ellerim ilk gun hastanede balon gibiydi onlar indi neyse birde gogus ortasinda bastirara elinizi ileri geri gezdirin patlayan seker gibi ses cikiyordu benim:))) odem yuzunden ve ameliyat sirasinda hava girdigi icin icimize bu olurmus
Aynen göğüs altından karna doğru bi hantallık geldi bana da, normalde belim incedir, o bel oyuntusu bile bi kalın duruyor.:)) karin bolgesi sis ve sert oldu benim ellerim ilk gun hastanede balon gibiydi onlar indi neyse birde gogus ortasinda bastirara elinizi ileri geri gezdirin patlayan seker gibi ses cikiyordu benim:))) odem yuzunden ve ameliyat sirasinda hava girdigi icin icimize bu olurmus
cok tuhaf bir histi ama habire yapmaktan kendimi alamiyordum:))Ay ondan korkmuştum ben dün, bugün yok, dedim silikonun mu patladı dağıldı nedir
Tabi böyle bir şey olmayacağını biliyorum, henüz el bile değmedi de bi anlam verememiştim
El değmemiş kız olduk biz şimdi
Evet, hem elliyorum hem korkuyorum, bunlar neyse her tarafa da dağıttım diyorum kendi kendimecok tuhaf bir histi ama habire yapmaktan kendimi alamiyordum:))
cok tuhaf bir histi ama habire yapmaktan kendimi alamiyordum:))
el degmemis kiz olduk gercekten kendim bile dokunamiyorumAy ondan korkmuştum ben dün, bugün yok, dedim silikonun mu patladı dağıldı nedir
Tabi böyle bir şey olmayacağını biliyorum, henüz el bile değmedi de bi anlam verememiştim
El değmemiş kız olduk biz şimdi
Korseyi hala takıyorum. İlk günden beri hiç çıkarmadım, yıkayınca bile fön makinası ile kurutup hemen geri giyiyorum.Ah gelse bize de o 27. Günlerşu anda her yönden normal hayatınıza döndünüz değil mi ama hala korse sütyen çıkmamıştır
Kas altı daha da ağrılı oluyormuş, ben bile çok kolaydı diyemem ama değer benceanlastikk zaten cikarttirmaya tahammulum olmaz sanirim ben baya agri yasadim:)
el degmemis kiz olduk gercekten kendim bile dokunamiyorumilk milli olacagimiz zamanlar cabuk gelsin ozaman nediyelim
Verdiğiniz bilgi ve destek için çok teşekkür ederim, inşallahKorseyi hala takıyorum. İlk günden beri hiç çıkarmadım, yıkayınca bile fön makinası ile kurutup hemen geri giyiyorum.
Şuan tamamen normal hayatıma döndüm. Hiç baskı, ağrı vs... kalmadı. Zorlayıcı işler yapmıyorum : cam silmek, ağır kaldırmak vb...onun dışında tüm ev işlerini yapıyorum. İş yaparken dikiş yerlerinde baskı hissedersem zorlamıyorım. Mesela hala Dyson ile evi süpürmüyorum çünkü çok kuvvet uygulamam gerek ve çok yüklenince dikiş kısımlarında baskı hissediyorum, hemen eşime devrediyorum
ikinci haftadan sonra çoğu belirti ortadan kalkıyor. Her geçen gün daha da iyiye gidiyorsunuz. Şuan görüntüden çok memnunuminşallah hepimiz protezlerimizi sorunsuz şekilde bir ömür boyu kullanırız
Ahhhh ödemlerodem olmasi cok normal, bende 2.5 kilo fazla ciktim tabiii bir de silikon agirliklarini da isin icine katmak lazim nerdeyse 300 cc lik iki silikon 600 gram farkediyor:))
bende ikizler burcuyum ikizlere takke hayatimda kullanamadigim biseydi yoktu cunkuBen bi de akrep burcuyum, habire soruyorum yaptıranlara ne zaman başlarız diye
Eşime diyordum sen hiç memesiz akrep burcu gördün mü
Yoksa da yaptırır
Komik videolarda bile akrep burçlarının memeleri hep ağzına giriyor
Bana da onu verdi ama vitamin olarak biliyordum, C takviyesi var ya, ödeme de iyi geliyormuş demekAhhhh ödemlerbenim ameliyat sonrası çok midem bulandı. Hastanede sadece çubuk kraker yedim. Ona rağmen 3 kilo almıştım eve dönünce de 9 gün boyınca kaşarlı tost yiyebildim. Hiç iştahım yoktu ve sadece ilaçlarımı içmeden önce 1 dilim tost yiyordum. Bu kadar az yememe rağmen kilo vermedim ona yanıyorum
Doktorum ödem için enfla C tavsiye etti. Ameliyat sonrası kullanan çok kişi var. Benim ödemim 15.günden sonra inmeye başladı.
bende ikizler burcuyum ikizlere takke hayatimda kullanamadigim biseydi yoktu cunku
eywah bir hafta daha bu uzayli memeleriyle gezecegim sanirim.. anestezi benim hosuma gitti 30 saat uyumus gibi oluyo insan bi yan etki yapmadi ama wucuttan tamamen cikmasi 1 hafta olurmus ve idrarla atilirmis bol su icmek lazimAhhhh ödemlerbenim ameliyat sonrası çok midem bulandı. Hastanede sadece çubuk kraker yedim. Ona rağmen 3 kilo almıştım eve dönünce de 9 gün boyınca kaşarlı tost yiyebildim. Hiç iştahım yoktu ve sadece ilaçlarımı içmeden önce 1 dilim tost yiyordum. Bu kadar az yememe rağmen kilo vermedim ona yanıyorum
Doktorum ödem için enfla C tavsiye etti. Ameliyat sonrası kullanan çok kişi var. Benim ödemim 15.günden sonra inmeye başladı.
Ben de bugün ilk defa az ilaç kullanmış oldum, ağrı kesici hiç almadım ve çok su içiyorum.eywah bir hafta daha bu uzayli memeleriyle gezecegim sanirim.. anestezi benim hosuma gitti 30 saat uyumus gibi oluyo insan bi yan etki yapmadi ama wucuttan tamamen cikmasi 1 hafta olurmus ve idrarla atilirmis bol su icmek lazim
ewet herkes ananas diyor bende hicc sevmem ama bugun alip yiyecegim sislikten iyidir.Ben de bugün ilk defa az ilaç kullanmış oldum, ağrı kesici hiç almadım ve çok su içiyorum.
Bir de ananas vardı biraz evde, ondan yedim.
Ödem attırıyormuş o da
Doktorun verdiği vitamin enfla C ananas özü de içeriyormuş, az önce araştırdım ve bütün estetik ve kozmetik müdahalelerden sonra özellikle şişlik, morluklar için veriliyormuş.ewet herkes ananas diyor bende hicc sevmem ama bugun alip yiyecegim sislikten iyidir.