Kas altı meme silikonu ödem ve ağrı sorunu

Yaaa aradıgım yorum cnm bnmde dıkışim acıldı sag meme basından beri cok sorunlu dıkiş ne kdr surede kapandı nasıl korudunuz neler yaptınızı kullandınız lutfen paylasırmisiniz bu arada 25 Mayıs'ta ameliyat oldum dıkıslerım hala cok hassas behcet hastası oldugum ıcın bnm tenım asıri hassas gec ıyilesiyo ameliyatı yapan Dr tahtını ciktı gıttı cok korkuyorummmm

Merhabalar, rif ampül kullanın ve yarayı kapalı tutun. İltihap geçmeye başladığında direk kuru bırakın. Bana kuru bırakmayın dediler, ama ben kuru bırakmaya başladığımda yaram hızlıca iyileşti.

Dr acayıp sınır bozucu bir adam hic bir sekilde duzgun bılgı ve ilgilenmiyo sorduğumda ıyı durumda dıyor beni genel cerrahi uzmanı Dr yönlendirdi bakmadı bıle plastik cerahi Dr bakması gerekli dedı okdr canım sıkkınki anlatamam

Bakın Boyle oldu sızın de bolemiydı

Özelden yazın size öncesi sonrası fotoğraflarımı atıyım . Ben kafayı yemiştim

Eki Görüntüle 3265249

Bakın Boyle oldu sızın de bolemiydı
Sizin doktorunuzun adı nedir? Bu siyahlık silikon değil mi ? Silikonunuz gözüküyor sanırım çok emin değilim ama. Benim bu kadar değildi ama derim iltihaplı açık yaraydı. Sadece siyahlık yoktu. iltihaplıydı iltihap akıyordu benden. Arkadaşım M MeLBour böyleydi. bence bu yaraya dikiş attırmayın devamlı deriyi öldürmesinler. Hatta arkadaşım M MeLBour daha iyi yönlendirir.

Bugun dıkıs atıldı cunki protez gorunuyormuş icerıde tekrar antibiyotik yazdı okdr canım sıkkınki

Bugun dıkıs atıldı cunki protez gorunuyormuş icerıde tekrar antibiyotik yazdı okdr canım sıkkınki
Dikiş attırmayın dokunuz ölür arkadaşım kendi haline bırakınca düzeldi ve tüm doktorlar dikiş attırmayın kendi haline bırakın dedi. Tekrar açılırsa attırmayın derim.

Dikiş attırmayın dokunuz ölür arkadaşım kendi haline bırakınca düzeldi ve tüm doktorlar dikiş attırmayın kendi haline bırakın dedi. Tekrar açılırsa attırmayın derim.
Mıkrop kapar koruyamam daha kotu enfeksıyonla ugrasırım bu sefer ztn protezın gorunuyor olmasi benım aklimi aldi cok huzursuzdum orası acık oldugu ıcın okdr baskı hıssı vardı kı elımle tutuyordum inş hızla ıyılesır okdr moralım bozukkı pısman degılım ama psikolojim yerle bır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…