Yaaa aradıgım yorum cnm bnmde dıkışim acıldı sag meme basından beri cok sorunlu dıkiş ne kdr surede kapandı nasıl korudunuz neler yaptınızı kullandınız lutfen paylasırmisiniz bu arada 25 Mayıs'ta ameliyat oldum dıkıslerım hala cok hassasSanırım normal çünkü biz 4 arkadaş ameliyat olduk onlar 4 ay geçmesine rağmen yeni yeni yan yatıyorlar. Benim 24 marttaydı ameliyatım 1. Hafta yan yatmaya başladım şimdi yüz üstü yatıyorum. Benim ve sadece bir arkadaşımın hiç ağrısı olmadı diğer 2 arkadaşım hep sırt ağrısı çektiler ki en canı tatlı olan benimdir normalde aralarında :) antibiyotik alerjiim olduğu için antibi Kullanamadım ama dikişlerim açıldı benim devamli yeni yemi kabuk bağlayıp kapandı 2 sinde yine öyle bir durum olmadı. O yüzden korkmayın panik yapmayın. Geçiyor zamanla geçmiş olsun
Merhabalar, rif ampül kullanın ve yarayı kapalı tutun. İltihap geçmeye başladığında direk kuru bırakın. Bana kuru bırakmayın dediler, ama ben kuru bırakmaya başladığımda yaram hızlıca iyileşti.Yaaa aradıgım yorum cnm bnmde dıkışim acıldı sag meme basından beri cok sorunlu dıkiş ne kdr surede kapandı nasıl korudunuz neler yaptınızı kullandınız lutfen paylasırmisiniz bu arada 25 Mayıs'ta ameliyat oldum dıkıslerım hala cok hassasbehcet hastası oldugum ıcın bnm tenım asıri hassas gec ıyilesiyo ameliyatı yapan Dr tahtını ciktı gıttı cok korkuyorummmm
Dr acayıp sınır bozucu bir adam hic bir sekilde duzgun bılgı ve ilgilenmiyo sorduğumda ıyı durumda dıyor beni genel cerrahi uzmanı Dr yönlendirdi bakmadı bıle plastik cerahi Dr bakması gerekli dedı okdr canım sıkkınki anlatamamMerhabalar, rif ampül kullanın ve yarayı kapalı tutun. İltihap geçmeye başladığında direk kuru bırakın. Bana kuru bırakmayın dediler, ama ben kuru bırakmaya başladığımda yaram hızlıca iyileşti.
Dr acayıp sınır bozucu bir adam hic bir sekilde duzgun bılgı ve ilgilenmiyo sorduğumda ıyı durumda dıyor beni genel cerrahi uzmanı Dr yönlendirdi bakmadı bıle plastik cerahi Dr bakması gerekli dedı okdr canım sıkkınki anlatamam
Bakın Boyle oldu sızın de bolemiydıDr acayıp sınır bozucu bir adam hic bir sekilde duzgun bılgı ve ilgilenmiyo sorduğumda ıyı durumda dıyor beni genel cerrahi uzmanı Dr yönlendirdi bakmadı bıle plastik cerahi Dr bakması gerekli dedı okdr canım sıkkınki anlatamam
Özelden yazın size öncesi sonrası fotoğraflarımı atıyım . Ben kafayı yemiştimDr acayıp sınır bozucu bir adam hic bir sekilde duzgun bılgı ve ilgilenmiyo sorduğumda ıyı durumda dıyor beni genel cerrahi uzmanı Dr yönlendirdi bakmadı bıle plastik cerahi Dr bakması gerekli dedı okdr canım sıkkınki anlatamam
Sizin doktorunuzun adı nedir? Bu siyahlık silikon değil mi ? Silikonunuz gözüküyor sanırım çok emin değilim ama. Benim bu kadar değildi ama derim iltihaplı açık yaraydı. Sadece siyahlık yoktu. iltihaplıydı iltihap akıyordu benden. Arkadaşım M MeLBour böyleydi. bence bu yaraya dikiş attırmayın devamlı deriyi öldürmesinler. Hatta arkadaşım M MeLBour daha iyi yönlendirir.
Bugun dıkıs atıldı cunki protez gorunuyormuş icerıde tekrar antibiyotik yazdı okdr canım sıkkınkiSizin doktorunuzun adı nedir? Bu siyahlık silikon değil mi ? Silikonunuz gözüküyor sanırım çok emin değilim ama. Benim bu kadar değildi ama derim iltihaplı açık yaraydı. Sadece siyahlık yoktu. iltihaplıydı iltihap akıyordu benden. Arkadaşım M MeLBour böyleydi. bence bu yaraya dikiş attırmayın devamlı deriyi öldürmesinler. Hatta arkadaşım M MeLBour daha iyi yönlendirir.
Burda özel neresı cok bılmıyorum kiÖzelden yazın size öncesi sonrası fotoğraflarımı atıyım . Ben kafayı yemiştim
Dikiş attırmayın dokunuz ölür arkadaşım kendi haline bırakınca düzeldi ve tüm doktorlar dikiş attırmayın kendi haline bırakın dedi. Tekrar açılırsa attırmayın derim.Bugun dıkıs atıldı cunki protez gorunuyormuş icerıde tekrar antibiyotik yazdı okdr canım sıkkınki
Mıkrop kapar koruyamam daha kotu enfeksıyonla ugrasırım bu sefer ztn protezın gorunuyor olmasi benım aklimi aldiDikiş attırmayın dokunuz ölür arkadaşım kendi haline bırakınca düzeldi ve tüm doktorlar dikiş attırmayın kendi haline bırakın dedi. Tekrar açılırsa attırmayın derim.