Cuma günü doktorumla randevum var tatmin olmazsam gideceğimBu kadar uzun süre ağrı olması normal değil bence. Başka bir doktora görünme imkanınız var mı ?
Çok geçmiş olsun. Aklıma tek gelen şey enfeksiyon yada kapsül kontraktür , insallah hiç biri değildir verdiğiniz emek ve çektiğiniz acı boşa gitmez en azındanCuma günü doktorumla randevum var tatmin olmazsam gideceğim
Ya inşallah değildir gerçekten çok zor oldu zaten hemotom oluştu ertesi günü tekrar ameliyata alıp boşalttılar 2 kere ameliyat olmak zorunda kaldım şimdi o meme daha iyi ama diğeri ödemli gibi kasılıp sertleşiyorÇok geçmiş olsun. Aklıma tek gelen şey enfeksiyon yada kapsül kontraktür , insallah hiç biri değildir verdiğiniz emek ve çektiğiniz acı boşa gitmez en azından
Sanırım normal çünkü biz 4 arkadaş ameliyat olduk onlar 4 ay geçmesine rağmen yeni yeni yan yatıyorlar. Benim 24 marttaydı ameliyatım 1. Hafta yan yatmaya başladım şimdi yüz üstü yatıyorum. Benim ve sadece bir arkadaşımın hiç ağrısı olmadı diğer 2 arkadaşım hep sırt ağrısı çektiler ki en canı tatlı olan benimdir normalde aralarında :) antibiyotik alerjiim olduğu için antibi Kullanamadım ama dikişlerim açıldı benim devamli yeni yemi kabuk bağlayıp kapandı 2 sinde yine öyle bir durum olmadı. O yüzden korkmayın panik yapmayın. Geçiyor zamanla geçmiş olsunHanımlar merhaba 3 nisanda meme dikleştirme ve kas altı meme protez ameliyatı oldum ancak 23 gün geçmesine rağmen memelerde kasılma ve sertleşme ve ağrı devam ediyor.kasılıp sertleşince canım çok yanıyor.asla yan yatamıyorum hatta hala yarı oturur şekilde yatıyorum.Meme ameliyatı olup iyileşme süreci bu kadar uzun süren oldu mu ?Dr um normal diyor ama yine de korkuyorum sanki vücudum silikonları istemiyormuş gibi
Benım 3. Ayımda bile agrılarım vardı. Bende sor atlatanlardan oldum. Suan 6. Aydayım hiç bir sıkıntı yokHanımlar merhaba 3 nisanda meme dikleştirme ve kas altı meme protez ameliyatı oldum ancak 23 gün geçmesine rağmen memelerde kasılma ve sertleşme ve ağrı devam ediyor.kasılıp sertleşince canım çok yanıyor.asla yan yatamıyorum hatta hala yarı oturur şekilde yatıyorum.Meme ameliyatı olup iyileşme süreci bu kadar uzun süren oldu mu ?Dr um normal diyor ama yine de korkuyorum sanki vücudum silikonları istemiyormuş gibi
Ödem için doktorum enfla C yazmıştı. C vitamini ve ananas özür içeriyor. Genelde ameliyat sonrası kullanılıyormuş.Bugün doktor kontrolüm vardı dün ve bugün daha iyiydim ,kontrolde de doktorum herşeyin yolunda olduğunu söyledi biraz yumuşamaya da başladı çok şükür masaja başlayacağım herkesin iyileşme süreci farklı oluyor demekki bende ödem çoktu
Bende 2 gündür başladım umarım işe yararÖdem için doktorum enfla C yazmıştı. C vitamini ve ananas özür içeriyor. Genelde ameliyat sonrası kullanılıyormuş.
Merhaba şu an nasılsınız geçti mi şikayetleriniz benim de 3. Haftam ama sol göğsüm halâ çok hassas ve ters bi hareket yapsam bir şey olacakmış gibi hissediyorumBende 2 gündür başladım umarım işe yarar
40 gün oluyor benim neredeyse yok ağrılar geçmiyor ,Dr um muayene etti hiç sorun yok biraz psikolojik olabilir diyor ama değil yani hala ağrılarım var ve bıktımMerhaba şu an nasılsınız geçti mi şikayetleriniz benim de 3. Haftam ama sol göğsüm halâ çok hassas ve ters bi hareket yapsam bir şey olacakmış gibi hissediyorum
Merhaba siz de dikleştirme oldunuz mu? Benim sol mememdeki kasılmalar azaldı ama hareketlerimde halâ çok rahat değilim sabahları metroya koşamıyorum halen paytak paytak yürüyorumMerhaba benim de 25.günüm bahsettiğiniz kasılıp sertleşme bende de oluyordu. Özellikle rüzgarlı havada bir dışarı çıkmıştım bir iki kez ölücem sandım kitlendi gibi oldu memelerim resmen. 1 hafta önce bu durum düzeldi ve içim çok rahatladı. Ben de vücudum kabul etmedi mi acaba protezleri diye düşünüyordum ama kesinlikle öyle düşünmeyin. İyileşme süresinde koruyucu bir kapsül oluşuyormuş protez çevresinde ve yüksek ihtimalle o oluşana kadar bu durum sürüyor diye düşünüyorum. Çünkü ben artık soğukta yürüsem de o durumu yaşamıyorum.
Kesi bölgesinde içten hafif acılar hala devam ediyor tabiki ama alıştım. Henüz ameliyat yeni olduğu için normal. Bir de gerçekten her bedenin iyileşme süresi çok farklı. Benim çevremdekiler genelde 1 haftada iş hayatına döndüğü için ben pek korkmamıştım ama çok zorlu geçirdim süreci. Süreç hala devam ediyor ama şuan çok daha iyiyim. Sabretmek ve pozitif düşünmek gerek.
Bu arada ben de hala dik konumda yatıyorum. Sırt üstü düz yatmaya bile cesaret edemedim. Bir kere denedim ama protezler kaburgalarıma çok ağırlık yaptığı için tekrar dik konuma geçtim. 375 cc mentor protezlerim. Dik yatmaya o kadar alıştım ki düz yatmayı unuttumİnşallah 1 haftaya düz yatışa geçerim diye düşünüyorum.
Benim dikiş bölgemdeki su geçirmez bantlarım hala duruyor. Sizin bantlarınızın tamamı ne zaman çıkarıldı ?
Çok geçmiş olsun.
Merhaba ben de 5 gün önce ameliyat oldum. 4.gün kontrole gittiğimde doktor bundan 10 gün geçtikten sonra bantları kendim sökebileceğimi söyledi. Ayrıca daha ameliyattan çıktığım ilk günden sonra yan yatabilirsin korkma dedi. Her doktorun işlem tarzı farklı. Elinin hafifliği farklı.Merhaba benim de 25.günüm bahsettiğiniz kasılıp sertleşme bende de oluyordu. Özellikle rüzgarlı havada bir dışarı çıkmıştım bir iki kez ölücem sandım kitlendi gibi oldu memelerim resmen. 1 hafta önce bu durum düzeldi ve içim çok rahatladı. Ben de vücudum kabul etmedi mi acaba protezleri diye düşünüyordum ama kesinlikle öyle düşünmeyin. İyileşme süresinde koruyucu bir kapsül oluşuyormuş protez çevresinde ve yüksek ihtimalle o oluşana kadar bu durum sürüyor diye düşünüyorum. Çünkü ben artık soğukta yürüsem de o durumu yaşamıyorum.
Kesi bölgesinde içten hafif acılar hala devam ediyor tabiki ama alıştım. Henüz ameliyat yeni olduğu için normal. Bir de gerçekten her bedenin iyileşme süresi çok farklı. Benim çevremdekiler genelde 1 haftada iş hayatına döndüğü için ben pek korkmamıştım ama çok zorlu geçirdim süreci. Süreç hala devam ediyor ama şuan çok daha iyiyim. Sabretmek ve pozitif düşünmek gerek.
Bu arada ben de hala dik konumda yatıyorum. Sırt üstü düz yatmaya bile cesaret edemedim. Bir kere denedim ama protezler kaburgalarıma çok ağırlık yaptığı için tekrar dik konuma geçtim. 375 cc mentor protezlerim. Dik yatmaya o kadar alıştım ki düz yatmayı unuttumİnşallah 1 haftaya düz yatışa geçerim diye düşünüyorum.
Benim dikiş bölgemdeki su geçirmez bantlarım hala duruyor. Sizin bantlarınızın tamamı ne zaman çıkarıldı ?
Çok geçmiş olsun.
Merhaba, son durum nedir sizde kasılma ve ağrılarınız geçti mi?40 gün oluyor benim neredeyse yok ağrılar geçmiyor ,Dr um muayene etti hiç sorun yok biraz psikolojik olabilir diyor ama değil yani hala ağrılarım var ve bıktım