Beşinci günde ağrıdan geberiyordum, ağrı eşiğim çok da yüksektir, kolay kolay hissetmem ama ilk 1 hafta her gün kendime küfrettim, kaşındın beter ol dedim, sırt ağrısından geberiyordum, oturur yatar pozisyonda kımıldamadan yatmaktan yatak yarası olacaktım o kadar kötü acıdı sırtım, belim. İlk iki üç hafta resmen kambur gibi oldum, dik duramıyordum, ödemden şiştim, karnımı bile içine çekemiyordum, hareketsizlikten kilo aldım sanmıştım, bir ay olunca göbeğim düzeldi, sırtım eski haline döndü, ağırlık hissi kayboldu. Bir de memeler koltuk altıma doğru şişlik yaptığı için acayip geniş görünüyordu. Benim drenler tam yedi gün sonra çıktı, çıktığı gün yani yedinci gün hastaneden taburcu oldum. Drenle yaşamak işkence gibiydi, kanama 100 ccnin altına düşmeden dreni çıkarmam, direni çıkarmadan da taburcu etmem dedi doktorum. Ekimin 15inde 2 aylık olacak, 20.günümde işe gittim, çok yoğun çalıştım, kurban bayramında iki haftalıktım sanırım yatılı misafir ağırladım mutfaktan çıkamadım, oysaki birinci haftada kollarımı kullanamıyordum kapıyı bile ayağımla açıyordum şimdi geçmez gibi geliyordur ama geçecek, bir hafta bitip eve dönünce ağrı kesici bile almadım dayandım. Geçmiş olsun, haftaya çok daha iyi olursunuz emin olun.