Göz Makyajı Kaş Almanın Püf Noktaları

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

yüzünüze ve bakışınıza sert bir anlam katmak istiyorsanız

süprizli aynı zamanda cilveli

saf görünüm

ya ben de 2 yıl önce, liseye başlamadan yani kaşlarımı aldırmıştım kuaförde =) çok kalındı, şekli de güzel deildi. sonra kendim almaya başladım hep; zamanla bozdum tabi:uhm: 2 haftadır dışarı çıkmıyorum şimdi; yarın tam 2 hafta olcaktatlicadiarzu aslında baya çıktılar;; ama arada boşluklar var pazartesi gidip aldırmam gerekiyo hem de çünkü salı günü arkadaşlarımla buluşucambenneyaptımki pazartesiye kadar yeterince çıkar mı acaba yasenağlama yoksa yine almak zorunda kalıcam senağlama sonra yine 2-3 hafta dışarı çıkamicam öf ya

canım çok teşekkür ederim umarım işe yarar:çok üzgünüm:

ya 2 haftadır dışarı çıkmıyorum,, kaşlarım hala çıkmadı tamamen üstlerde baya çıktı aslında, uzadılar da; ama aralarda çok boşluk varCADIARZU bi de kaşlarımdan bağımsız gibitatlicadiarzu
bu hafta çıksa da çıkmasa da gidp aldırcam ama.. olmazsa boyarım araları:icecream: tatiln yarısını evde geçirdim ya söledim rahatladım ama =D

kızlar benimm kaşlarımın alınmamış doğal hali düz, düşük ve kalında değil kaşlarımı nasıl kavisli yapabilirim?

kızlar benimm kaşlarımın alınmamış doğal hali düz, düşük ve kalında değil kaşlarımı nasıl kavisli yapabilirim?

Dr. Fatih Dağdelen'in sitesinde tüm top modellerin kaşlarının kavisli değil de düz olduğundan bahsediliyor...Şanslısın yani arkadaşım.......hatta estetik cerrah olarak bu adam kavisli ve yay kaşlara karşı,,,,, kaşın düz olanı ve makul ölçüde kalın olanı makbulmuş.....(estetik cerrah kanaati),,,sevgiler.....

slmlülülülülülü,,,,,bademyağı sür ve sert bir fırça ile çok da fazla örselemeden fırçala günde 2 kez kaşlarını,,,,,,şekil verdirttikten sonra da bir kaş kalemi ile hala kalan aralar varsa doldurursun........a.s.

en güzeli kuaförde aldırmak sonra kaş yapayım derken göz cıkartmayın yane

bende denıyorum arada sırada ruh halıme göre değısıyor kaş alış şeklım üzel aldığım zamn dewm edıorum bozunca kuaförde soluklanıorum :)

benim de kaşlarım çok kalın değil alınmamış hali bile güzel :1rolleyes: ama illa neremizde tüy varsa yolcaz ya sırnaşık şey ben de kendim alıyorum evde az önce burdaki bilgilere göre kalemle tam hizalı olarak aldım daha da güzel oldu hee...ya buarada ben burda ne okusam kalkıp yapıyorum yarın öbür gün başka konular açılıp da tavsiyeler değişirse yandım demektir :teytey: yüzüme kese yaptım vücut yağlarından aldım vücuduma soğuk su tutmaya başladım kaşımı burdaki gibi aldım devamı da gelirsırnaşık şey

bende kendim alırım yıllardır:sm_cool:

hatta çevremdekilerinde kaşlarını alırım

beğenmeyende olmadı şimdiye kadar şakkıdışakkıdı

devamı gelir dedim ya başka konuda anlatılan bi fransız manikür yapımı var onu da yaptım buakşam

Ben kendim alabiliyorum ama eğer dışardaysam ki okullar açıkken okul dershane arkdaşLarınla fln derken hep dışarde geçiyo kuaföre aLdırıyorum ama evdeysem ve canım sıkılıyosa sıkıntıdan kaşLarımı aLırm kendime bakarım cımbız ve makas oLduğu zaman zateN herkes aLabiLir =))

ben hep kendım alıyorum ve kuaforeun verdıgı sekılden daha ıyı bır sekıl verıyorum, yuzumu daha ıyı tanıyorum, bu arada kımse bana benım yaptıgım gıbı goz makyajını yapamıyor, nasıl ıfade verebılecegımı buldum bana en cok gıden o cgızgıde gıdıyorum, kaşlarım kalın kartal kanadı modelı, kalem testıne uyuyo, alızade ıle sureklı beslıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…