merhaba arkadaşlar oğlum 2 yaşında odasında hala park yatakta yatıyor o doğmadan imkanlarımız dahilinde bir oda hazırlamıştık ama şimdi yeni bir oda hazırlığı içindeyiz ve artık bi çocuk odası takımı bakıyoruz ama benim oğlum odasında hala park yatağın içinde kendi kendine uyur çünkü çıkamıyor içinden yatıp uyuyor ama karyolada nasıl kendine kendine uyumaya nasıl alıştırabilim fikirlerinizi bekliyorum bu arada artık öğlenlerinde zor uyuyor uyumak istemiyor bu fırsatla öğle uykusunu bırakır mı acaba
bence çook bile yatmış park yatakta ..bakarsınız daha rahat eder uykusu dahada düzene girer..
bence hiç gerilip endişlenmeyin anında aynalıyorlar..biz 4 aylıkken odasına alıp park yatağını kaldırdık kendi yatağını daha çok sevdi..şimdi 22 aylık..
Hiç uyku düzeni bozulmuyor.
Bence alıştırın.
Bizim odada park yatağında yatıyordu geçenlerde bir konu okuyunca dedik odasında yatacak artık.
Çok kolay alıştı bir süre biz uzandık onunla,şimdi baktık uykusu geldi yatağına bırakıyoruz uyuyor.Gece bazen kalkıp geliyor,ya babası ya ben götürüp yatırıyoruz yatağına.Biraz uzanıp uyumasını bekliyoruz.
Biz zorlanmadık yani hiç,gece gelmeleride bitseydi bi:bbo:
benim kızm da 23 aylık 1 ay oldu park yatağını toplayıp kaldırdık tatil dönüşü yatağına girmek istemiyordu dönüp duruyordu sürekli uyanıyordu en sonunda yatağının küçük geldiğini akıl ettim:))sabah erkenden topladım kaldırdım idareten odasındaki kanepeyi açtım güzel bi yatak hazırladım şimdi döne döne yatıyor bi kere düştü yüksek olmadığından ağlamadı bile:)
kızım kendi kendine uyurdu zaten şimdi de uyku zamanı diyip yatağına çıkarınca bi daha inemiyor sabah uyanınca da kalkıyımm mıı diye ağlıyor:))biz hadi in artık demeden inmiyor
yatağa ilk geçirdiğinizden itibaren kalkmaya çalıştığında hemen geri yatağa götürün alışacaktır1- 2güne kadar