kartuş agda ısıtıcısı var onunla cok pratik oluyor sıcak suda bekletmek falan hiç işe yaramıyor...
kesinlikle cok kullanıslı çeşitleride var zaten cilt tipine göre...
suyla kesinlikle temizleyemezsin yağla temizlemelisin zaten yeni agda yapılan bir bölgeye su degdirilmez...
ben bir tekerlek agda bezi aldım istedigim boyutta kesip yapıstırıyorum 1 lt de yag aldım cok uygun oluyor,agda yagı bezleri yada 10 lu agda bezi paketleriyle ugrasmıyorum artık...
yağ yerine zeytinyağı falan kullansam? ağdayı kullanmam gerek ve yağı da şimdi alamam :/ ağda bezlerinin fiyatları ne kadardır?
Ben bugün kartuş ağda aldım ancak nasıldır? Kullanışlı mıdır? Ayrıca ağdanın temizleme yağıyla temizlenmesi gerekiyomuş suyla temizlenmezmiş. Suyla temizlesek ne olur ki? :44:
kartuş agda ısıtıcısı var onunla cok pratik oluyor sıcak suda bekletmek falan hiç işe yaramıyor...
kesinlikle cok kullanıslı çeşitleride var zaten cilt tipine göre...
suyla kesinlikle temizleyemezsin yağla temizlemelisin zaten yeni agda yapılan bir bölgeye su degdirilmez...
ben bir tekerlek agda bezi aldım istedigim boyutta kesip yapıstırıyorum 1 lt de yag aldım cok uygun oluyor,agda yagı bezleri yada 10 lu agda bezi paketleriyle ugrasmıyorum artık...
yağ yerine zeytinyağı falan kullansam? ağdayı kullanmam gerek ve yağı da şimdi alamam :/ ağda bezlerinin fiyatları ne kadardır?
kızlar vazelinle temizleyebilirsiniz ben çok denedim ve kartuş kullandım hiç bir sorun olmadı
kızlar ben marketten hazır agda alıyorum elinde ısıtıyorsun gayette memnumum bu arada ben aşırı tüylüyüm
bana iki ay gidiyo fiyatı 6.50 agda silme yaglı bezide var içinde 5 tane bıyık yüz bikini bölgesi hepsi var içinde 5 dkda işini hallediyosun
Bende makine+2 kartuş+10 lu ağda bezi+temizleme yağını 30 TL ye almıştım set halinde. Bir kartuş -benim için en azından- tüm bacak düşünürseniz 2-3 kez kullanıma kadar dayanıyor.
Kartuş o kadar az mı dayanıyorSen iyi fiyata almışsın bu seti.
Aslında az değil ya sonuçta 3-4 haftada bir ağda yaptığımızı düşünürsek nerden baksan 1 kartuş 3 ay gidiyor, bayadır almadım gerçi ama kartuş fiyatları da pahalı değil hatırladıım kadarıyla...6-7 lira falan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?