• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kartuş (Roll-On) Ağda Aldım

Lathego_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2012
213
0
26
Trabzon
Ben bugün kartuş ağda aldım ancak nasıldır? Kullanışlı mıdır? Ayrıca ağdanın temizleme yağıyla temizlenmesi gerekiyomuş suyla temizlenmezmiş. Suyla temizlesek ne olur ki? :44:

kartuş agda ısıtıcısı var onunla cok pratik oluyor sıcak suda bekletmek falan hiç işe yaramıyor...

kesinlikle cok kullanıslı çeşitleride var zaten cilt tipine göre...

suyla kesinlikle temizleyemezsin yağla temizlemelisin zaten yeni agda yapılan bir bölgeye su degdirilmez...

ben bir tekerlek agda bezi aldım istedigim boyutta kesip yapıstırıyorum 1 lt de yag aldım cok uygun oluyor,agda yagı bezleri yada 10 lu agda bezi paketleriyle ugrasmıyorum artık...

kartuş agda ısıtıcısı var onunla cok pratik oluyor sıcak suda bekletmek falan hiç işe yaramıyor...

suyla kesinlikle temizleyemezsin yağla temizlemelisin zaten yeni agda yapılan bir bölgeye su degdirilmez...

ben bir tekerlek agda bezi aldım istedigim boyutta kesip yapıstırıyorum 1 lt de yag aldım cok uygun oluyor,agda yagı bezleri yada 10 lu agda bezi paketleriyle ugrasmıyorum artık...

yağ yerine zeytinyağı falan kullansam? ağdayı kullanmam gerek ve yağı da şimdi alamam :/ ağda bezlerinin fiyatları ne kadardır?

Ben bugün kartuş ağda aldım ancak nasıldır? Kullanışlı mıdır? Ayrıca ağdanın temizleme yağıyla temizlenmesi gerekiyomuş suyla temizlenmezmiş. Suyla temizlesek ne olur ki? :44:

bence roll on daha kolay diğerine göre . bende ağda yağı olmuyodu çaresizlikten yağlı kremlerle bile temizlediğimi bilirim bebe yağı, bakım yağı falan bence her çeşit yağla olur gibime geliyo ama yinede kendi yağını almak daha iyidir

canım komşumuz var o mikrodalgada erittiğini söylemişti.

yağ yerine zeytinyağı falan kullansam? ağdayı kullanmam gerek ve yağı da şimdi alamam :/ ağda bezlerinin fiyatları ne kadardır?

ağda bezinede gerek yok evde kumaş parçalarını, eskimiş kıyafetleri,atletleri falan kes güzelce onlarla yap valla. sert bezlerle faan daha iyi oluyor bu arada canım.

kızlar vazelinle temizleyebilirsiniz ben çok denedim ve kartuş kullandım hiç bir sorun olmadı

ağda bezi paketle satılan 1-2 lira arası değişiyor ama az yani tek kullanımlık olur ya da ucu ucuna yetebilir. bu tüylerin yoğunluğuna bağlı birazda.tekerlek şeklinde satılanlar daha hesaplı 7-8 tl bi şey hemde o küçük paketleren 30 kat daha fazla

Bende elektrikli makineli olanından almıştım,yarım saat falan elektiğe takıp ağdayı ısıtmasını-eritmesini bekliyorsun sonra roll şeklinde sürüyorsun. çok kullanışlı oluyor gerçekten, Temiz hızlı. O ağda kapsulleri de renkli olur çeşit çeşit, ben 3-4 farklı rengini denemiştim en çok kırmızı-pembe gibi bi renk olanını beğenmiştim, pudralıydı ağdadan sonra yumuşacık olmuştu bacaklarım. Yağ olarak, kendi temizleme yağını kullandım, E vitamını zaten o yağ bildiğim kadarıyla başka bişey denememiştim ama yağla temizlemezsen ve direkt suya girersen çıkmaz haberin olsun :) başıma geldi saatlerde duşun altında sıcak suyla haşladım nerdeyse kendimi yine de çıkaramamıştım, az da olsa kalmıştı :)

kuafor malzemelerı satan yerler var orda 50 mt agda bezı 5-6 lıra cıvarında ben almıstım ıkı senedır daha yenı bıttı agda bezım.
bıde onun yagındanda alabılırsın fıyatını tam hatırlamıyorum ama bezınden daha ucuzdu. dedgım gıbı kuaför malzemelerı satan yer bulabılırsen orda toptan daha uygun fıyata gelıyo.
bıde yapışkanlık hıssı ıcınde yagı surdukten sonra bazen yapış yapış agda kalıntısı olabılıyo ben yagı surdukten sonra ustune pudra dokuyorum ve elımle surtuyorum peelıng gıbı bısey oluyo o zaman agda kalıntılarınıda temızlemıs oluyorum böylece.

kızlar ben marketten hazır agda alıyorum elinde ısıtıyorsun gayette memnumum bu arada ben aşırı tüylüyüm
bana iki ay gidiyo fiyatı 6.50 agda silme yaglı bezide var içinde 5 tane bıyık yüz bikini bölgesi hepsi var içinde 5 dkda işini hallediyosun :40::34::34:

kızlar ben marketten hazır agda alıyorum elinde ısıtıyorsun gayette memnumum bu arada ben aşırı tüylüyüm
bana iki ay gidiyo fiyatı 6.50 agda silme yaglı bezide var içinde 5 tane bıyık yüz bikini bölgesi hepsi var içinde 5 dkda işini hallediyosun :40::34::34:

Bu kadar malzeme 6.50 mi?? :44: Nereden alıyosun ki?

Bende makine+2 kartuş+10 lu ağda bezi+temizleme yağını 30 TL ye almıştım set halinde. Bir kartuş -benim için en azından- tüm bacak düşünürseniz 2-3 kez kullanıma kadar dayanıyor.

Kartuş o kadar az mı dayanıyor :53: Sen iyi fiyata almışsın bu seti.

Aslında az değil ya sonuçta 3-4 haftada bir ağda yaptığımızı düşünürsek nerden baksan 1 kartuş 3 ay gidiyor, bayadır almadım gerçi ama kartuş fiyatları da pahalı değil hatırladıım kadarıyla...6-7 lira falan...

Aslında az değil ya sonuçta 3-4 haftada bir ağda yaptığımızı düşünürsek nerden baksan 1 kartuş 3 ay gidiyor, bayadır almadım gerçi ama kartuş fiyatları da pahalı değil hatırladıım kadarıyla...6-7 lira falan...

Kartuş fiyatları 3 lira. Ben bir kartuşu 3 liraya aldım ama setini ne kadara alabilirim bilemiyorum.

Back