• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kartal'da bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Hanımlar ben de 7 aylık kızıma bakacak ev işlerine de yardımcı olacak yatılı bir abla arıyorum. tercihim 30-40 yaş arasında dinamik biri olması.. tabi ki güvenilir olması sevecen olması çocuklarla iletişiminin olması vb. özellikleri saymıyorum.
tuzla aydınlıda oturuyorum.
ptesi salı yarım gün calısıyorum cumartesileri de evdeyim.. benim evde olduğum zamanlarda bebekle ben ilgilenirim ablamız da ütü, yemek, temizlik gibi ev işlerine yardımcı olur diye düşünüyorum.. aksam yemeğinden sonra özel zamanını odasında rahatlıkla geçirebilir.. Haftada bir gün izin verecegiz. tecrubesi ve referansı olan birisi olması tercihim.. olabildiğince bebek bakımı konusunda bilgili, kızımla oyunlar oynayabilecek ona eğitim de verecek birisini istiyorum..
belki çok şey yazdım ama hepimiz çocuklarımız için en iyisini istiyoruz.

Son düzenleme:
ismim arzu bebegınıze bakabılırım iki kız buyuttum bırde erkek bebek baktım ama sehır degıstırmek zorunda oldugum ıcın bıraktım 39 yasındayım saat ve zaman sorunum yok.ilgilenirsenız mesaj atarsınız özelden atamıyorum tşkr bebegınıze kendı bebegımmıs gıbı bakarım emın olabılırsınız sıze referans verebılırım..

6 aylık oğluma bakıcı arıyorum. Düzgün diksiyonlu , sevgi dolu ve kesinlikle tecrübeli olmasını istiyorum.
Yada daha önce anadolu yakasında bakıcı tecrübesi /referansı/ tavsiyesi olan varsa paylaşır mısınız?

merhabalar.Kartal da oturuyorum.Çocuk gelişimi sertifika sahibiyim.7 yıl çocuk bakım tecrübem var.Referanslarım saglamdır.Bakıcı ilanınızla ilgileniyorum görüşmek isterim

ismim arzu bebegınıze bakabılırım iki kız buyuttum bırde erkek bebek baktım ama sehır degıstırmek zorunda oldugum ıcın bıraktım 39 yasındayım saat ve zaman sorunum yok.ilgilenirsenız mesaj atarsınız özelden atamıyorum tşkr bebegınıze kendı bebegımmıs gıbı bakarım emın olabılırsınız sıze referans verebılırım..

bir arkadaşım daha bebek bakıcısına ihtiyaç duyuyor, sizi görüştürmek isterim.

mrb kızlar benimde karşı komşum baktırmak istiyo 5 yaşındaki oğluna pazartesiden cumaya kadar sabah 9 dan öğlen 1.30 kadar 200 lira teklif etti bana az geldi diyemedim bişey eşime sorim dedim neder sizce nasıl?

Atalar çağrı markete çok yakın oturuyorum. ararsanız görüşürüz figen **********

bu mesaj iletişim bilgileri paylaşıldığı için editlenmiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Bende kartal topselvi için bakıcı arıyorum. İlgilenenler bana ulaşabilir mi ? arzu-gursel hotmail com adresime.

Back