Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 aylık oğluma bakıcı arıyorum. Düzgün diksiyonlu , sevgi dolu ve kesinlikle tecrübeli olmasını istiyorum.
Yada daha önce anadolu yakasında bakıcı tecrübesi /referansı/ tavsiyesi olan varsa paylaşır mısınız?
6 aylık oğluma bakıcı arıyorum. Düzgün diksiyonlu , sevgi dolu ve kesinlikle tecrübeli olmasını istiyorum.
Yada daha önce anadolu yakasında bakıcı tecrübesi /referansı/ tavsiyesi olan varsa paylaşır mısınız?
mrh kartalın neresiniz acba evinizdemi baktıracaksınız![]()
Kartal yukari atalar yada esentepe civari..cagri market civari
kartal sğanlıkta oturuyorum.bir bakıci ile anlaşamadınız ise görüşmek isterim....sağlıkla kalın...
Merhaba bende maltepe cevizlideyim daha öncede çocuk baktım gerekirse referans verebilirim ilgilenirseniz xxxxxxxxxxxxxxxxadresinden ulaşabilirsiniz.
ben kartal soganlıkta oturuyorum.çocuk gelişimi mezunuyum.2 yıl anaokulu ögretmenligi yaptım ayrıca 5 yıl evimde çocuk baktım referans verebilirim.kendi evimde çocuk bakmak öncelikli tercihim.bakıcı arayan annelerle görüşmek isterim.
ZAFRANBOLU:
Acil sizinle görüşmek isterim.
merhaba....özelden yazamıyorum.eğer siz yazabiliyorsanız size dönerim...