• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kartal'da bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

uras

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
74
13
96
İstanbul
6 aylık oğluma bakıcı arıyorum. Düzgün diksiyonlu , sevgi dolu ve kesinlikle tecrübeli olmasını istiyorum.
Yada daha önce anadolu yakasında bakıcı tecrübesi /referansı/ tavsiyesi olan varsa paylaşır mısınız?

merhaba ben kurtköy uydukent de oturuyorum. 42 yaşında 3 yetişkin çocuk annesiyim.Doğma büyüme istanbulluyum.Referans verebilrim .görüşmek isterim.mail tam olarak yazılmadığından xxxxxxxxxxxxxxxhesabım var.
sevgiler

Son düzenleyen: Moderatör:
6 aylık oğluma bakıcı arıyorum. Düzgün diksiyonlu , sevgi dolu ve kesinlikle tecrübeli olmasını istiyorum.
Yada daha önce anadolu yakasında bakıcı tecrübesi /referansı/ tavsiyesi olan varsa paylaşır mısınız?

Merhaba Bebek bakımının sevgi vicdan hoşgörüyle yapılması gerektiğine inanan anneyim. Beş yıla yakın iki erkek bir kız bebek baktım.Büyüdüler,okula ve kreşe başladılar,Tuzla da ikamet ediyorum,Referanslarım var.Sizin için de uygun olursa oğlunuza sevgi dolu teyze olarak bakmak isterim.Mesaj sayım az olduğundan özel den mesaj yazamıyorum sevgiler...

Merhaba Bebek bakımının sevgi vicdan hoşgörüyle yapılması gerektiğine inanan anneyim. Beş yıla yakın iki erkek bir kız bebek baktım.Büyüdüler,okula ve kreşe başladılar,Tuzla da ikamet ediyorum,Referanslarım var.Sizin için de uygun olursa oğlunuza sevgi dolu teyze olarak bakmak isterim.Mesaj sayım az olduğundan özel den mesaj yazamıyorum sevgiler..

Son düzenleme:

mrh kartalın neresiniz acba evinizdemi baktıracaksınız :14:

kartal sğanlıkta oturuyorum.bir bakıci ile anlaşamadınız ise görüşmek isterim....sağlıkla kalın...

ben kartal soganlıkta oturuyorum.çocuk gelişimi mezunuyum.2 yıl anaokulu ögretmenligi yaptım ayrıca 5 yıl evimde çocuk baktım referans verebilirim.kendi evimde çocuk bakmak öncelikli tercihim.bakıcı arayan annelerle görüşmek isterim.

Merhaba bende maltepe cevizlideyim daha öncede çocuk baktım gerekirse referans verebilirim ilgilenirseniz xxxxxxxxxxxxxxxxadresinden ulaşabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar,lütfen ulaşım bilgilerinizi site güvenliği ve sizlerin güvenliği açısından özel mesaj yolu ile paylaşın.

ben kartal soganlıkta oturuyorum.çocuk gelişimi mezunuyum.2 yıl anaokulu ögretmenligi yaptım ayrıca 5 yıl evimde çocuk baktım referans verebilirim.kendi evimde çocuk bakmak öncelikli tercihim.bakıcı arayan annelerle görüşmek isterim.

ben kendi evimde baktırmak istiyorum. ilgilenirseniz görüşelim.

Back