• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kartal Lütfü Kırdar eğitim arastirma hastenesinde rahim filmi çektiren varmi

Rahim filmi

• Evet ağrılı

OY: 2 100,0%
  • Hayır agrisiz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2

Zeynepmina1982

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2020
84
62
3
42
Arkadaşlar Lütfü Kırdar eğitim ve araştırma hastanesinde rahim filmi cektircem yarın, daha önce orda cektirenler yorum yapabilirim? Ağrı oluyormu??

Çekitrdin mi canım ? Ben özelde muayne oluyorum orada doktorunmu yonlendirmişti? Doktora gidip desem rahim filmi çektirmek istiyorum çekermi acaba ? Nasıl oldun anlatırmısın rica etsem

Çekitrdin mi canım ? Ben özelde muayne oluyorum orada doktorunmu yonlendirmişti? Doktora gidip desem rahim filmi çektirmek istiyorum çekermi acaba ? Nasıl oldun anlatırmısın rica etsem
Ben bu ayın 7 sinde İstanbul Kadıköy’de yaptırdım 700 TL . İyi ki orada yaptırdım dedim 5 dakikalık işlem , regl ağrısı çekiyorsanız o tarz bi ağrı. Ve ben çok şiddetli regl ağrısı yaşarım günde iki üç tane ilaç içerim geçmesi için 😂 işlem bitikten sonra odadan çıktığımda doktor bana iyi misiniz dedi o derece betim benzim atmış :) devlette uzun sürüyormuş yarım saat kadar ben yarım saat o ağrıyı çekemezdim kfkdkdk korkutmak gibi olmasın ama regl ağrısı nasılsa o ağrıyı yaşıyorsunuz :) benim tüplerde bir sıkıntı çıkmadı 1 sene 4 aydır istiyoruz 30 yaşındayım eşimde de problem yok. Kadın doğuma gittim , o da bana sebepsiz olabilir , dedi .. sebepsiz oluncada malum tüp bebek :KK43: bir kaç güne regl olurumda.

Evet çektirdim, Kadıköy sonomed'de 700 TL hiçbirsekilde ağrı sızı yok, hissetmedim bile. Ama aynı cihazla Bakırköy'de betatom'da çekiyor 400 TL. Benim oraya gidicek zamanım yoktu diye Kadıköy'de çektirdim.

Evet çektirdim, Kadıköy sonomed'de 700 TL hiçbirsekilde ağrı sızı yok, hissetmedim bile. Ama aynı cihazla Bakırköy'de betatom'da çekiyor 400 TL. Benim oraya gidicek zamanım yoktu diye Kadıköy'de çektirdim.
Bende Sonomed e gidecektim ama uygun yer arıyordum. Cokkkk teşekkür ederim. TedaviniZ nerede oluyor.

Bakırköy'de de cektirmistim çok daha memnun kaldım, burdakiler hiçbir açıklama yapmıyor sonucu verip yolluyor ama Bakırköy'de kiler öyle değil, çok yardımcı oluyorlar hatta hafif yapışıklıklar açılsın diye elinden geleni yapıyorlar, zamanınız varsa kesinlikle oraya gidin, hatta benim ailemde doktor çok olduğu için ekstra indirim yapıyorlar, tanıdığınız Dr varsa aracı olsun yoksa bende yardımcı olurum, kar kardır indirimde 😇☺️

Bakırköy'de de cektirmistim çok daha memnun kaldım, burdakiler hiçbir açıklama yapmıyor sonucu verip yolluyor ama Bakırköy'de kiler öyle değil, çok yardımcı oluyorlar hatta hafif yapışıklıklar açılsın diye elinden geleni yapıyorlar, zamanınız varsa kesinlikle oraya gidin, hatta benim ailemde doktor çok olduğu için ekstra indirim yapıyorlar, tanıdığınız Dr varsa aracı olsun yoksa bende yardımcı olurum, kar kardır indirimde 😇

Çok teşekkür ederim 🥰 Nasıl sevindim bilemezsiniz. Çünkü kredi cektik tüp bebek için. Nerden kısacagımızı şaşırdık. Adet bitince girmek gerekiyormuş. Ben 2 3 ayda adet olan biriyim. Bugün testte negatif görünce hafta tarusal alıp regl bitince giderim inşallah

Çok teşekkür ederim 🥰 Nasıl sevindim bilemezsiniz. Çünkü kredi cektik tüp bebek için. Nerden kısacagımızı şaşırdık. Adet bitince girmek gerekiyormuş. Ben 2 3 ayda adet olan biriyim. Bugün testte negatif görünce hafta tarusal alıp regl bitince giderim inşallah
İnşallah inşallah en kısa zamanda burdan gzl haberler yazarsınız. İyi pazarlık yapın hatta benim eniştemin ismini verin dis hekimi Dr emzi Çaliskan dahada uygun yapıyorlar

Asıl konu neymiş ne olmuş! Lütfü Kırdar hastanesinde hsg çektiren var mi? Doktora gidip hsg çektirmek istiyorum diyince oluyor mu? Randevular çok ileriye mi atılıyor?

Back