- 29 Ekim 2012
- 22.771
- 57.990
- 36
-
- Konu Sahibi bubendegilim
250₺ gelmiş ablaaa kart aidatıGeçen sene kaet aidatı geldiğinde direk aradım ödemek istemiyorum dedim hwmen bakalım dedi 1 sene kartta kalmak karşılığı olarak aidatı ödemedim nisanda gene arayacam .
Bu sene aidat kaç olur kesin 200 filandır herjalde.
Şimdi benim 18 binlik kredi kartım var ve her ay ödemesi 8 bin.Bi snn birisi bi baksınn şimdi girdim de o ücret gözükMüyorrr. Geri de yatmamışALLAHIM NOLUYOR
her sene bana da geliyor arıyorum ağız dalaşı bak giderim tehditleri sonrasında da 1 sene kartı kapatmamak şartıyla yüzde 75 ini bonus olarak alıyorum.bıktım her sene bu mahalle kavgasındannn250₺ gelmiş ablaaa kart aidatı
Araştırmak lazım o zamanEskiden benim ziraat bank kartımdan yıllık kart ücreti çok keserlerdi.
Bence hala vardır.
Onu da belgeleyip tüketici hakem heyetine şikayet etmiştim.
Ama bankadan makbuz almak lazım tabii banka makbuzları hemen önüne sermiyor çok uğraştım ve banka 2.000 TL'lik makbuz vermesi gerekirken 150 liralık makbuz verdi para ödememek için.
Bende 150 lira için uğraştım ve şikayet ettim verdiler parayı.
Daha sonra kesmediler bende kullanmadım zaten.
Yani banka kartından da kestiler
Allah seni napmasınHahaha koşunnnn asıl zengınnn geldi djjdjd
Yok bankamatik kartımda öyle bişi yok.
Ama işte zengin de bunları dert etmiyor be kardessss, amaaannn pırt deyip veriyor .... Bende onların ardından çene yoruyorumabi zengin adamın konuları bile farklı oluyor ya shakaksjsşslsmlssl
diğerlerine bak hep görümce elti kaynana djdklsşd
Okey tüm deliler beni bulsunbankayı aradım 6 ay kalma şartıyla prayı geri yatırdılar çok kibardı aradıgım beyfendööööööö
Zenginler ortaya sinsice çıkıyorŞimdi benim 18 binlik kredi kartım var ve her ay ödemesi 8 bin.
Her ay ödüyorum çok az kullanıyorum ve ekstre hep yüksek
Sürekli sikayet ettiğim için artık kestikleri ücrette gözükmüyor.
Asla geri ödeme falan görmedim ben.
Bu arada garanti kredi kartı
Ben Mayıs ayında komple kartı kapatılan sonra bulurlarsa keserler
Sende çekiyorsun be güzelim böyleleriniOkey tüm deliler beni bulsun
ama zengünn dediğin kadının tüm konuları neredeyse para üzerine yahuu.evsahibi derdi açtı kart aidatı derdi açtı kocası ortaklığa girecekti dolandırılacak adam diye konu bile açtı.Ama işte zengin de bunları dert etmiyor be kardessss, amaaannn pırt deyip veriyor .... Bende onların ardından çene yoruyorum
Kıaz ben fakir kaldım. Baksana 8-12 bin ödeyen varAma işte zengin de bunları dert etmiyor be kardessss, amaaannn pırt deyip veriyor .... Bende onların ardından çene yoruyorum
Kadınlar çatlak kiremit oluyorSende çekiyorsun be güzelim böylelerini
iptal etmezlerse al gazozunu eline git ziyaretlerine de görsünler günleriniDiger kartı da halletmem lazım ona da 320₺ yıllık ücret çıkardılar çok hanımefendice konustum ben. Bile kendime şaşırdım
Para çok dediğim için benden kaçıyorama zengünn dediğin kadının tüm konuları neredeyse para üzerine yahuu.evsahibi derdi açtı kart aidatı derdi açtı kocası ortaklığa girecekti dolandırılacak adam diye konu bile açtı.
Sen doğal gazı ne yaptın onu deKıaz ben fakir kaldım. Baksana 8-12 bin ödeyen varbeni salın ! Sizdenim.! Halkım ben !!!
Kredi kartı mi?Diger kartı da halletmem lazım ona da 320₺ yıllık ücret çıkardılar çok hanımefendice konustum ben. Bile kendime şaşırdım
2 aylıkmış o fatura.boşuna bizi oyaladı klavyemize parmaklarımıza yazık olduuuuuuSen doğal gazı ne yaptın onu de
Evet kredi kartıKredi kartı mi?