Kart aidat ücreti ve bana gelenler.

Ettim ama kadın çatlaktı hemen tmm dedi :KK70:
Ben bilmiodum hep aynı kadına aktardığını jdjsj bi güzel saydırdım bide hdjejdj
Ama bana yalan söyledi durun istek yapıcam dedi 2 sn de geldi istek hdhshdh
Ulan normali bulsun beaaah .
Ahaha kız senin banka g ile mi başlıyor a ile mi 😅 g ile başlayan bizimki. Gerçi eşimin kart limiti çok fazla ve iki tane var. Belki nazi ondan geçiyordur. A ile başlayansa o çok gıcık, eşime kredi kartı vermiyor kara listeye almışlar 😆😆

Ahaha kız senin banka g ile mi başlıyor a ile mi 😅 g ile başlayan bizimki. Gerçi eşimin kart limiti çok fazla ve iki tane var. Belki nazi ondan geçiyordur. A ile başlayansa o çok gıcık, eşime kredi kartı vermiyor kara listeye almışlar 😆😆
Akbankla :KK70:
Bişi dicem gazına geldim aradım 7 gün sonra kapatılacak dedi djjdjdj neyse kapatsınlar sıkıntı yok baika kart alırım . Ama onları da inim inim inleticem :KK70:

Akbankla :KK70:
Bişi dicem gazına geldim aradım 7 gün sonra kapatılacak dedi djjdjdj neyse kapatsınlar sıkıntı yok baika kart alırım . Ama onları da inim inim inleticem :KK70:
Sansürüm içimde patladı 😆😆 garanti daha iyi boşver amex kullan o çok iyi bir sürü de bonus veriyor 😅

Onun için garanti almam lazım dimi ? Başvuru talebi aldılar zaten :KK70: bakalım bişi çıkacak mı .
Prosedürü hiç bilmiyorum bu işlere hep eşim bakar 😅 bir sürü banka hesabı, kredi kartı var. En memnun olduğu garanti galiba ki yıllardır onu kullanıyor. Hemen hemen her bankadan var da bir Akbank vermiyor. Müşteri hizmetleri de şok olmuştu sizin kredi puanınız çok iyi nasıl kredi kartı çıkmaz anlamadık diyorlardı 😆😆

Prosedürü hiç bilmiyorum bu işlere hep eşim bakar 😅 bir sürü banka hesabı, kredi kartı var. En memnun olduğu garanti galiba ki yıllardır onu kullanıyor. Hemen hemen her bankadan var da bir Akbank vermiyor. Müşteri hizmetleri de şok olmuştu sizin kredi puanınız çok iyi nasıl kredi kartı çıkmaz anlamadık diyorlardı 😆😆
İsabet olmuş :KK70: müşteri temsilcime baksana :KK70:

Bi snn birisi bi baksınn şimdi girdim de o ücret gözükMüyorrr. Geri de yatmamış 😂 ALLAHIM NOLUYOR

Ayda 7 ile 12 bin arası harcamam var .

Bankamatik kartı kullanıyorum
Kredi kartı kullanmıyorum. Taksitlerden de anlamam .genelde tek seferlik çekimler yapiyorum.

Ve hiç dikkat etmedım kart ücreti var mı diye
Var mı ki bende de ? 😀

Ciddi soruyorum bu arada 😀

Kredi kartı kullanmıyorum. Taksitlerden de anlamam .genelde tek seferlik çekimler yapiyorum.

Var mı ki bende de ? 😀

Hahaha koşunnnn asıl zengınnn geldi djjdjd
Yok bankamatik kartımda öyle bişi yok.

Var mı ki bende de ? 😀

Eskiden benim ziraat bank kartımdan yıllık kart ücreti çok keserlerdi.
Bence hala vardır.
Onu da belgeleyip tüketici hakem heyetine şikayet etmiştim.
Ama bankadan makbuz almak lazım tabii banka makbuzları hemen önüne sermiyor çok uğraştım ve banka 2.000 TL'lik makbuz vermesi gerekirken 150 liralık makbuz verdi para ödememek için.
Bende 150 lira için uğraştım ve şikayet ettim verdiler parayı.
Daha sonra kesmediler bende kullanmadım zaten.
Yani banka kartından da kestiler 😒

X