- 29 Ekim 2012
- 22.771
- 57.990
- 36
-
- Konu Sahibi bubendegilim
Kadının en büyük düşmanı kadındırKadınlar çatlak kiremit oluyorerkek istiomm dicem ama yanlış anlaşılırım diye korkuyorum
Keşke uygulamalarda profil resmi olsa da koysam nurimiiptal etmezlerse al gazozunu eline git ziyaretlerine de görsünler günlerini
Zenginin hali bir başka oluyor cağnımmmmama zengünn dediğin kadının tüm konuları neredeyse para üzerine yahuu.evsahibi derdi açtı kart aidatı derdi açtı kocası ortaklığa girecekti dolandırılacak adam diye konu bile açtı.
o zaman korkudan sana en düşük faizle kredi bile verirler.bankayı üstüne bile yapabilirler ayollKeşke uygulamalarda profil resmi olsa da koysam nurimi
Gazozla serinletirim hepsinio zaman korkudan sana en düşük faizle kredi bile verirler.bankayı üstüne bile yapabilirler ayoll
Şimdi yeniden kart çıkar bunun içinde konu açarsın senO kadar çirkef bi kadınım kiibenle kimse uğraşmadı ve hemen iptal edildi :S
Ceyloo seni muhasebecim yapıcam. Unuttuğumu bile hatırlatıyorsunZenginin hali bir başka oluyor cağnımmmm
Ayıp olur 1 hafta bekliyim bari hahahhahaha berbatsınızŞimdi yeniden kart çıkar bunun içinde konu açarsın sen
EminmisinCeyloo seni muhasebecim yapıcam. Unuttuğumu bile hatırlatıyorsun
ücrette anlaşırsak neden olmasın.tek para seven sen değilsinCeyloo seni muhasebecim yapıcam. Unuttuğumu bile hatırlatıyorsun
Deminden beri gömüyorsun kendiniAyıp olur 1 hafta bekliyim bari hahahhahaha berbatsınız
Millet su içtim kıçım ağrırı mı ?Eminmisin
Sence ben para verir miyim hahhahahücrette anlaşırsak neden olmasın.tek para seven sen değilsin
valla dertlerini gülerek kahkaha emojileriyle anlattığın için ben bile ciddiye almıyorummmmMillet su içtim kıçım ağrırı mı ?
Seviştim acaba namusum gider mi diye konu açıyor
Ne varmış benim mali sorunlarım hakkında açsam
Kendimi severimDeminden beri gömüyorsun kendini
like a hiç ihtiyacım yok.yıllardır bu sitedeyim tonla sevenim varrr.sen paradan haber verSence ben para verir miyim hahhahah
Ama söz her yorumuna like atacam
Nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm anlatamamvalla dertlerini gülerek kahkaha emojileriyle anlattığın için ben bile ciddiye almıyorummmm
O zaman bi beğenmedim atayım..2 aylıkmış o fatura.boşuna bizi oyaladı klavyemize parmaklarımıza yazık olduuuuuu
Geçenlerde kartın yıllık ücreti kesilmiş bizimde. Eşim aradı böyle birşeyin artık olmadığını neye göre kestiklerini sordu. Ve bu şekilde olacaksa bankayla bütün ilişiğini keseceğini söyledi. Hooppp kesilen tutar kadar bonus yüklediler anında karta.Hellooooo huysuz gadılar.
Az evvel kart ekstremi incelerken kart aidat ücreti aldıklarını gördüm. Aradım müşteri hizmetlerini ve bunu yapamayacaklarını söyledim. Ama öyle zekasal sorunlu bi kadına denk geldim kiHangi kart diyor. İçmişti sanırım kafası güzeldi. Bir yandan bebem ayağımda, bir yandan kadının haa huğğ deyişi nolur bir kere de beni mantıklı biri bulsa.
Ay sinir oldum ayol. Bir de bana demez mi siz ayrıcalıklı değilsinizAyrıcalıklı olmak için ne yapmalıyım ? Aylık en aşağı 5 bin ödüyorum ay yine bana gelenler geldi. Bu parayı bunlardan alıp yakıcam. Nasıl yaparım. Hadi bi yeşillendirin beni.
Kadına en son sen bankada çalışan olduğuna emin misin ? Çünkü daha çok erotik hatlarda ki hatunlar gibi gülerek cevap veriyorsun dedimbi kahkaha attı… Allam sabır sabır sabır !
Not: karma var arkadaşlar . Burada ne zaman kötü yorum yapsam başıma bela geliyor