- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
-
- Konu Sahibi bubendegilim
Bana yapmadılar onu :SGeçenlerde kartın yıllık ücreti kesilmiş bizimde. Eşim aradı böyle birşeyin artık olmadığını neye göre kestiklerini sordu. Ve bu şekilde olacaksa bankayla bütün ilişiğini keseceğini söyledi. Hooppp kesilen tutar kadar bonus yüklediler anında karta.
2 beğenmedim attım.e yeter.beğendimlere devam edeyimBana yapmadılar onu :S
Yazmayın arkadaşlar böyle şeyleri , psikolojim bozuluyor
Başta o kadar bağırmasaydım…. İyiydi :S
Ya ben zaten market ve benzine harcama yapıyorum. Taksit yapmasa sorun olmaz yani.En para nokta kom,dın dırı dırı nın ona geç bebeğoiim.Aşırı memnumum.Ama öyle taksit maksit fazla yapmıyor.
O zaman bilemedimBana yapmadılar onu :S
Valla bak ciddiyim,bütün kartlarımı kapattım.Bütün herşeyimi onunla hallediyorum.Ya ben zaten market ve benzine harcama yapıyorum. Taksit yapmasa sorun olmaz yani.
Ben senin kalbini onarırım,seri like devamAa ciddi ciddi seri beğenmedim atıyorkalbim…….. (çaat )
Çingeneligini göstermeseydin şuan aidatı iade ederlerdiBana yapmadılar onu :S
Hellooooo huysuz gadılar.
Az evvel kart ekstremi incelerken kart aidat ücreti aldıklarını gördüm. Aradım müşteri hizmetlerini ve bunu yapamayacaklarını söyledim. Ama öyle zekasal sorunlu bi kadına denk geldim kiHangi kart diyor. İçmişti sanırım kafası güzeldi. Bir yandan bebem ayağımda, bir yandan kadının haa huğğ deyişi nolur bir kere de beni mantıklı biri bulsa.
Ay sinir oldum ayol. Bir de bana demez mi siz ayrıcalıklı değilsinizAyrıcalıklı olmak için ne yapmalıyım ? Aylık en aşağı 5 bin ödüyorum ay yine bana gelenler geldi. Bu parayı bunlardan alıp yakıcam. Nasıl yaparım. Hadi bi yeşillendirin beni.
Kadına en son sen bankada çalışan olduğuna emin misin ? Çünkü daha çok erotik hatlarda ki hatunlar gibi gülerek cevap veriyorsun dedimbi kahkaha attı… Allam sabır sabır sabır !
Not: karma var arkadaşlar . Burada ne zaman kötü yorum yapsam başıma bela geliyor
Dur bi bebeğim uyusun bakıcamValla bak ciddiyim,bütün kartlarımı kapattım.Bütün herşeyimi onunla hallediyorum.
Akşam aradım insanca konuştumÇingeneligini göstermeseydin şuan aidatı iade ederlerdi
Tamamını okumadım yazılmış olabilir ama bddk ya şikayet edicem deyinParayı geri aldıranın ibanına 12,5₺ atıcam hadi bakalım hxhshshshhsshhdhshdhs
Sendeki zenginliği gördüAkşam aradım insanca konuştumbana dediği limit arttıralım jdjdjdjjdjs
Dert nerede?Hellooooo huysuz gadılar.
Az evvel kart ekstremi incelerken kart aidat ücreti aldıklarını gördüm. Aradım müşteri hizmetlerini ve bunu yapamayacaklarını söyledim. Ama öyle zekasal sorunlu bi kadına denk geldim kiHangi kart diyor. İçmişti sanırım kafası güzeldi. Bir yandan bebem ayağımda, bir yandan kadının haa huğğ deyişi nolur bir kere de beni mantıklı biri bulsa.
Ay sinir oldum ayol. Bir de bana demez mi siz ayrıcalıklı değilsinizAyrıcalıklı olmak için ne yapmalıyım ? Aylık en aşağı 5 bin ödüyorum ay yine bana gelenler geldi. Bu parayı bunlardan alıp yakıcam. Nasıl yaparım. Hadi bi yeşillendirin beni.
Kadına en son sen bankada çalışan olduğuna emin misin ? Çünkü daha çok erotik hatlarda ki hatunlar gibi gülerek cevap veriyorsun dedimbi kahkaha attı… Allam sabır sabır sabır !
Not: karma var arkadaşlar . Burada ne zaman kötü yorum yapsam başıma bela geliyor
sen gene mi banlandın?Kadınlar çatlak kiremit oluyorerkek istiomm dicem ama yanlış anlaşılırım diye korkuyorum
Bu sefer kendi konumdansen gene mi banlandın?