Kart aidat ücreti ve bana gelenler.

1.E-devletten aidat iade talebi kısmı bulunuyor artık oradan işlem yapabilirsiniz.

2.Şikayet var a yazmak bununla ilgili bir sürü mesaj var hali hazırda.

Telefonda vs boşuna zaman kaybetmeyin süründürüyorlar.
Şikayet vara döşemişler ama kimse sonuç alamamış. Ben yine de orayada yazayım. Şikayet etmediğim marka kalmadı

Cağnım bir daha aradım az evvel ki kadın mantaktı dedim meğer oymuş yine hdhejshshshshshhshshshsh YOK BENDEN OLMAZ.

Ya ciddiye alsam konudan engellerdim hxjsjd
Bebişkoş söyledim ama bana müşteri temsilcisi atanmış ve az evvel ki kadın manyaktı dedim oymuş meğer yine. ALLAHIM SEFALET İÇİNDEYİM
Fark etmez ben iptal ediyorum de et. Bu harcamayla diğer bankalar seni havada kapar

Cağnım bir daha aradım az evvel ki kadın mantaktı dedim meğer oymuş yine hdhejshshshshshhshshshsh YOK BENDEN OLMAZ.
Gene arıyorsun en kibar ses tonunla ciddi olacan,kaet aidatı ile konuşmak istiyorum ben bunu ödemek isteiyorum 1 yıl kartta kalma sözünü verip ödeme yapmak istemiyrıum diyeceksin.
Bazı bankaların bunu dediklerni ilet karşı tarafa,sakın kaet ödemesni yapma önce bunu hallet .

Abla şey desem mi benim psikolojim bozuk , hap kullanıyorum ondan öyle şeyler dedim
Çünkü çok kötü şeyler söyledim

Şikayet vara döşemişler ama kimse sonuç alamamış. Ben yine de orayada yazayım. Şikayet etmediğim marka kalmadı
Edevlette kart aidat iade formunu doldurursanız oradan da alabilirsiniz.Benden de kesiyorlardı her ay şikayet var a ilgili kanunu yazıp iade talep ediyordum iade ya da aidat iptali yapılıyordu. Geçen ay e devlet mesaj attı kart aidatlarınızı sistemden talep edebilirsiniz şeklinde. Bu kez oradan hallettim banka ile görüşmeye gerek kalmadan.

Dur bende deniyim. İlk bi papatya çayı içmeliyim. Çok sinirliyim. e devlette de sapıtıp , saçmalayıp hapse düşmek istemiyorum

Yavrum zaten bu kredi kartının amacı kalmadı ki gıda kozmetik akaryakıt gibi temel şeylere taksit yapmıyor her ay da mobilya almadığımıza göre aidatsız karta geçmek en mantıklısı..Ya da bunu kullan aidatlı kartımın amacı taksit imkanından faydalanmak ama siz bunu btk kuralları böyle deyip almaya çalışırsanız aidat olmayan kartı kullanmaya başlar herkes deyip müşteri memnuniyetsizliğinden vuracaksın..

Bu iyiymiş denemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…