- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
-
- Konu Sahibi bubendegilim
Şikayet vara döşemişler ama kimse sonuç alamamış. Ben yine de orayada yazayım. Şikayet etmediğim marka kalmadı1.E-devletten aidat iade talebi kısmı bulunuyor artık oradan işlem yapabilirsiniz.
2.Şikayet var a yazmak bununla ilgili bir sürü mesaj var hali hazırda.
Telefonda vs boşuna zaman kaybetmeyin süründürüyorlar.
Benimkini sana versinlerBenim niye müşteri temsilcim yok ya, karta aylık deve yukuyle para ödüyorum;( aslında subede var da operatorde değil, her seferinde başkaları çıkıyor. Bunu da sorayım bak ben de elitim banane
Cağnım bir daha aradım az evvel ki kadın mantaktı dedim meğer oymuş yine hdhejshshshshshhshshshsh YOK BENDEN OLMAZ.yaa valla bahtsız bedevi mi diyim neBaktın tmm diyo hemen kapatsaydın teli yüzüne bi daha arayıp başkasına bağlansaydın Ama bu şansla o da üstüne seni borçlu çıkarır mıydı acaba diye de korkmadım değil şu an bak
Ayyy deli yaaa hiç denirmi öyle kadına normal değilsi diye sjksjksjksjkAbla ben baştan kaybettim desene … kadına sen normal değilsin dedimofff
Fark etmez ben iptal ediyorum de et. Bu harcamayla diğer bankalar seni havada kaparYa ciddiye alsam konudan engellerdim hxjsjd
Bebişkoş söyledim ama bana müşteri temsilcisi atanmış ve az evvel ki kadın manyaktı dedimoymuş meğer yine. ALLAHIM SEFALET İÇİNDEYİM
Ya ortada kalırsamFark etmez ben iptal ediyorum de et. Bu harcamayla diğer bankalar seni havada kapar
ahahahahahahahhaCağnım bir daha aradım az evvel ki kadın mantaktı dedim meğer oymuş yine hdhejshshshshshhshshshsh YOK BENDEN OLMAZ.
Gene arıyorsun en kibar ses tonunla ciddi olacan,kaet aidatı ile konuşmak istiyorum ben bunu ödemek isteiyorum 1 yıl kartta kalma sözünü verip ödeme yapmak istemiyrıum diyeceksin.Cağnım bir daha aradım az evvel ki kadın mantaktı dedim meğer oymuş yine hdhejshshshshshhshshshsh YOK BENDEN OLMAZ.
Abla şey desem mi benim psikolojim bozuk , hap kullanıyorum ondan öyle şeyler dedimGene arıyorsun en kibar ses tonunla ciddi olacan,kaet aidatı ile konuşmak istiyorum ben bunu ödemek isteiyorum 1 yıl kartta kalma sözünü verip ödeme yapmak istemiyrıum diyeceksin.
Bazı bankaların bunu dediklerni ilet karşı tarafa,sakın kaet ödemesni yapma önce bunu hallet .
Bende 17 bin lmit kefilim vardı o dönemde.Bana başka bir banka bu kadar limit vermez. Çalışırken almıştım ve limitim çok iyi. Of off. Dertler derya.
Yaaaa tabi tabi onlarda yerdi bunu,gel koçum öde bunu derseAbla şey desem mi benim psikolojim bozuk , hap kullanıyorum ondan öyle şeyler dedim
Çünkü çok kötü şeyler söyledim
Yaaaa tabi tabi onlarda yerdi bunu,gel koçum öde bunu derse
Edevlette kart aidat iade formunu doldurursanız oradan da alabilirsiniz.Benden de kesiyorlardı her ay şikayet var a ilgili kanunu yazıp iade talep ediyordum iade ya da aidat iptali yapılıyordu. Geçen ay e devlet mesaj attı kart aidatlarınızı sistemden talep edebilirsiniz şeklinde. Bu kez oradan hallettim banka ile görüşmeye gerek kalmadan.Şikayet vara döşemişler ama kimse sonuç alamamış. Ben yine de orayada yazayım. Şikayet etmediğim marka kalmadı
Dur bende deniyim. İlk bi papatya çayı içmeliyim. Çok sinirliyim.Edevlette kart aidat iade formunu doldurursanız oradan da alabilirsiniz.Benden de kesiyorlardı her ay şikayet var a ilgili kanunu yazıp iade talep ediyordum iade ya da aidat iptali yapılıyordu. Geçen ay e devlet mesaj attı kart aidatlarınızı sistemden talep edebilirsiniz şeklinde. Bu kez oradan hallettim banka ile görüşmeye gerek kalmadan.
Ahretliğim affetmezdi zaten,işin şakası bekle az bişi daha gene ara bu sefer sakin konuş ne olur yakma kendini
Bu iyiymiş denemek lazımEdevlette kart aidat iade formunu doldurursanız oradan da alabilirsiniz.Benden de kesiyorlardı her ay şikayet var a ilgili kanunu yazıp iade talep ediyordum iade ya da aidat iptali yapılıyordu. Geçen ay e devlet mesaj attı kart aidatlarınızı sistemden talep edebilirsiniz şeklinde. Bu kez oradan hallettim banka ile görüşmeye gerek kalmadan.
Korkunun kokusunu alır bankacılar. Korkma devamkeYa ortada kalırsamkorku berbat bişi. Eski hayatım olsa söverimmmm ve kapatırım
Kıaazz bende refleks olmuş farkında değilim dur dur o kartın ücretini yatırtalım geriyeKendimi tokatlamamı niye beğendim kıazinsan yalandan üzüldüm atardı oraya takıldım… jdjdj yok abi benden olmaz, başıma geleni hak ediyorum