Kart aidat ücreti ve bana gelenler.

Cağnım bir daha aradım az evvel ki kadın mantaktı dedim meğer oymuş yine hdhejshshshshshhshshshsh YOK BENDEN OLMAZ.
Tekrar aradığınızda yetkiliniz ile görüşmek istiyorum deyin ben yetkiliyim diyecek vs uzatacak aktarmak istemeyecek. Gayet kibar bir şekilde tekrardan yetkili isteyin, ısrarla sonrasında aktarmak zorunda. Nedenini sorarsa da siz yardımcı olamıyorsunuz, başkası ile görüşmek istiyorum dersin. Bu arada ya takım liderine aktaracak ya da diğer operatör arkadaşına aktaracak. Ana mevzumuz hakaret etmemek, haklıyken haksız konuma düşmemek ve de asla diğer çalışanı, çalışma arkadaşına kötülememek :) Yıllar önce çağrı merkezinde çalıştığım için biliyorum. Diğer operatörün yapacağı varsa da yapmaz.

Hellooooo huysuz gadılar.
Az evvel kart ekstremi incelerken kart aidat ücreti aldıklarını gördüm. Aradım müşteri hizmetlerini ve bunu yapamayacaklarını söyledim. Ama öyle zekasal sorunlu bi kadına denk geldim ki 😂 Hangi kart diyor. İçmişti sanırım kafası güzeldi. Bir yandan bebem ayağımda, bir yandan kadının haa huğğ deyişi😂 nolur bir kere de beni mantıklı biri bulsa.
Ay sinir oldum ayol. Bir de bana demez mi siz ayrıcalıklı değilsiniz 😂 Ayrıcalıklı olmak için ne yapmalıyım ? Aylık en aşağı 5 bin ödüyorum 😂 ay yine bana gelenler geldi. Bu parayı bunlardan alıp yakıcam. Nasıl yaparım. Hadi bi yeşillendirin beni.
Kadına en son sen bankada çalışan olduğuna emin misin ? Çünkü daha çok erotik hatlarda ki hatunlar gibi gülerek cevap veriyorsun dedim 😂 bi kahkaha attı… Allam sabır sabır sabır !

Not: karma var arkadaşlar . Burada ne zaman kötü yorum yapsam başıma bela geliyor 😂
Her sene bize de geliyo bankayi ariyorum isterseniz limiti düşük yillik kart aidati olmayan baska kart verim diyor.benim limitim 16bin bana 3binljk kart verim diyo

Zengin zengin konuşup niye asabimizi bozuyorsun 😒😒 bankalar tutturabildiklerinden kesiyorlar 😅 eşim işin kurdu olduğu için sakince arayıp "kart aidatını iade edin" diyor. Onlar da önce hayır diyorlar. Eşim de madem öyle kapatıyorum tüm kartlarımı diye restine rest ulan diyor. Yapmayın anlaşabiliriz, iade edelim ve kapanış. Ama kriz ne kadar pis vurduysa kartın aidatını ödememişler onun yerine bonus verdiler diyordu 😅😅
Of senden bulaştı uzattım bir sürü al memnun musun 😒 neyse işte kartı kapatmakla tehdit et. Ekstreni düzenli ödüyorsan bir şekilde anlaşmaya çalışıyorlar:dondurma:

Zengin zengin konuşup niye asabimizi bozuyorsun 😒😒 bankalar tutturabildiklerinden kesiyorlar 😅 eşim işin kurdu olduğu için sakince arayıp "kart aidatını iade edin" diyor. Onlar da önce hayır diyorlar. Eşim de madem öyle kapatıyorum tüm kartlarımı diye restine rest ulan diyor. Yapmayın anlaşabiliriz, iade edelim ve kapanış. Ama kriz ne kadar pis vurduysa kartın aidatını ödememişler onun yerine bonus verdiler diyordu 😅😅
Of senden bulaştı uzattım bir sürü al memnun musun 😒 neyse işte kartı kapatmakla tehdit et. Ekstreni düzenli ödüyorsan bir şekilde anlaşmaya çalışıyorlar:dondurma:
Ettim ama kadın çatlaktı hemen tmm dedi :KK70:
Ben bilmiodum hep aynı kadına aktardığını jdjsj bi güzel saydırdım bide hdjejdj
Ama bana yalan söyledi durun istek yapıcam dedi 2 sn de geldi istek hdhshdh
Ulan normali bulsun beaaah .

X