- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
-
- Konu Sahibi bubendegilim
Hani 40 kere söylersek oluyordu ?Konularınız hep para para para. Farkında mısınız ne kadar itici oluyorsunuz. Kaç yaşındayım daha kredi kartım yok siz ise aylık 5bin tl üzeri kullanıyormuşsunuz. Çok müsrif birisisiniz
Arayıp arayıpp bağrıyorımbişi dicem sen bilirsin 3. Aramaya yine onkadın çıktıı hahahhaha abii bana özell tahsis edilmişşşş ÖLĞYORUMMMMM
Mesajımı bari sen ciddiye almasaydınHani 40 kere söylersek oluyordu ?
40 milyan milyon kez para dedim ve gitti hep
Tamam beni itici bul ama parayı nasıl alırım, onu da söyle
İnanmıyorumm hahahahah Allah belanııı. Az önceki kadın manyaktııdexim jahahxhajhshahshahajs nolur bur beniiMüşteri temsilcin olduğu için o kadın çıkıyordur
Sen ılımlı konuş sorun olmaz :)
Ne kadar oldu kart aidatları? Bir ara dilekçe yazıp geri talep edilebiliyordu. Hala yapıyorlar mı bilmiyorum. Aidatsız kartlara geçmek en mantıklısı.
250₺ civarı çekilmiş.Geçen sene kaet aidatı geldiğinde direk aradım ödemek istemiyorum dedim hwmen bakalım dedi 1 sene kartta kalmak karşılığı olarak aidatı ödemedim nisanda gene arayacam .
Bu sene aidat kaç olur kesin 200 filandır herjalde.
En güzeli bilmeden yaşamak dimiHarcadıklarımdan utandığım için hiç extreye bakmıyorum
Ya ciddiye alsam konudan engellerdim hxjsjdMesajımı bari sen ciddiye almasaydın
Kartı kapatmakla tehdit ettiğin an sana geri yüklüyorlar ya puan olarak. Daha da inat edersen iade ediyorlar. Harcamaların yüksekmiş zaten seni kaybetmek istemezler
Aidatsız nasıl oluyorNe kadar oldu kart aidatları? Bir ara dilekçe yazıp geri talep edilebiliyordu. Hala yapıyorlar mı bilmiyorum. Aidatsız kartlara geçmek en mantıklısı.
Sen gene ara m.temcilcisinien şirin ses tonunla konuş cidden çok etkilioluyor,durumu anlat aidatı ödemek istemiyorum dersin o kadar.250₺ civarı çekilmiş.
Emekli olup maaşını hangi bankadan alıyorsa onlarda kaet aidatı olmuyor ek kart diye biliyorum.Aidatsız nasıl oluyoroff berbat haldeyim !
Bazı bankaların aidatsız kart seçenekleri var, araştır bulursunAidatsız nasıl oluyoroff berbat haldeyim !
Abla ben baştan kaybettim desene … kadına sen normal değilsin dedimSen gene ara m.temcilcisinien şirin ses tonunla konuş cidden çok etkilioluyor,durumu anlat aidatı ödemek istemiyorum dersin o kadar.
Ben kibarca konuştum belki şansıma kibar biri denk geldi halloldu,bu nisanda ödeme var gene arayıp konuşacağım.
Bizim gibilere müşteri temsilcisi atamışlar. Ben bir de sesi alamadım ilk. Az evvel ki kadın çatlaktı , deliydi galiba dedim. Meğer oymuş jxjsjjd off gitti paraBen itiraz için aradığımda söyle yasal böyle yasal diye 3 dk konuştu kadin. Karti iptal edicem blofumu de yemedi ya ;( şansıma kaçın kurasi geldi. Neyse bir boş vakitte gene arayayım sansima çaylak biri gelirse iptal eder belki