Karşıma düzgün bir insan çıkacak, değil mi?

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Merhabalar hanımlar,

Yaşım daha çok genç, 21 yaşındayım. Hayatım boyunca 4 ilişkim oldu. Hayatımda olan erkeklerden 3 belki de 4'ü karaktersizdi. Bu ilişkilerim bittikten sonra, duygularımın hor kullanıldığını hissettim, anladım.

Benim de suçum yok değil. Karşımdakiler benim için neredeyse hiç bir şey yapmadan kalbimi ellerine bıraktım. Bir adım atmaya teşebbüs etseler daha ayakları havadayken 10 adım ilerledim onlara. Hatamı anladım. Bir daha hiç bir ilişkimde böyle bir annaboleyna olmayacak.

Karşıma karakterli, şefkatli, anlayışlı birinin çıkacağına inanıyorum. Bunu fazlasıyla istiyorum da. Bundan emin olabilsem şimdiden daha huzurlu yaşamaya başlayacağım. Doğru insan bir yerlerde, birbirimizi bulacağımız günü bekliyordur değil mi?

Hanımlar şimdiden okuyan gözlerinize, yazan ellerinize teşekkür ederim.

her nasip vaktine esirdir, elbet çıkacaktır karşına istedigin gibi biri bunu düşünerek yaşayıp kkendini sıkıntıya sokma akışına bırak nasibinde varsa kısmetin ayağına gelir zaten :)

Daha önceki konularını okuduğumdan neler yaşadığını biliyorum. Buradan verilen önerileri hep göz ardı etmişsin. Daha yaşın küçük istesen değişebilirsin.
Sana en başından değer vermeyen insanın peşinden gitmeyerek ve kendine saygı duyarak başlayabilirsin buna.
Ne istediğini öğren ve bunların peşinden git. Karşındaki için taviz verme.
Taviz vermek ve oturmuş bir ilişki içerisinde karşındaki için ufak ödünler vermek çok başka şeyler.
Hissettiğin her duygu kalbinden gelmiyor olabilir, gençsin hormonların ağır bastığından her zaman iki kez düşün.
Cinsellik yaşamak kötü bir şey değil ama bunu yanlış insanlarla yaşarsan kendini sağlıklı bir konumda bulmayabilirsin.

Evet buradaki önerileri dinlememiştim. Şimdi bulunduğum noktadan bakınca büyük saflık yaptığımı görüyorum.
O konulardaki çocuğa ben saf, masum davranışlarından dolayı aşık olmuştum. Belki de konduramadım. Şimdi ah vah etmek yerine vardır bunda da bir hayır. Belki buradan aldığım ders ileride olabilecek daha beter bir durumdan koruyacak beni diye düşünmeyi tercih ediyorum.

Yunan mitolojisine göre insanlar dört kol, dört bacak ve iki yüzü olan bir kafa ile yaratılmıştır. güçlerinden korkan zeus onları ikiye ayırır ve onları hayatları boyunca diğer yarılarını aramaya mahkum eder. diğer yarını bulduğunda “aşk” sizi birlikte tutar, birbirinizi tamamlarsınız.

Yani evet,diğer yarınızı elbet birgün bulacaksınız.

Diğer yarılarını bulamamış insanları görünce içimi bir korku kaplıyor ama..

Diğer yarılarını bulamamış insanları görünce içimi bir korku kaplıyor ama..
Onların yalnız kalmayı seven memnuniyetsiz garip insanlar olduğunu düşünüyorum.
Bir insanın 79,81 milyon insandan bir tanesiyle bile anlaşamaması bana çok garip geliyor kusura bakma,niyeti gerçekten aşk olan insanın gerçekten yalnız kalmadığını 40 yaşında bile olsa evlendiğini gördüm,o yüzden sende diğer yarını bulursun. Ama o zamana kadar ilişkilerinde temkinli davranmanı ve kendini,zaaflarını kullandırmamanı öneririm.

Teşekkür ederim güzel yorumun için.

Ohoo daha cok kücüksün hayatta kim bilir daha neler bekliyor seni
Şuanda arayısa girerek yanlıs tercihler yapabilirsin
Erkek arkadas herşey demek değil öncelikle bunu öğrenmen lazım zamanla kendi kendine mutlu olabilmeyi kendinle vakit gecirip en cok kendini sevmeyi öğrenmelisin
Sonra zaten kendi özgüvenin oturunca karsına saglam karakterli biri cıkacak veya bulacaksındır

Ben senelerce bekledim.Çıkmadı.Ama sonra anladım ki asıl hata bu.En azından benim için.Neden bekliyoruz ki?Benim düzgün olmam benim hayatıma yetmeli.Ben tek başıma evvelAllah yeterim diyebilmeliyim.Bir ömür hep bakacak mıyız etrafımıza?Bu insanı çok eksilten ve acizleştiren bir şey...

Ortada aday yokken ‘bundan sonra.. ‘ diye başlayan kararlar almak bir nebze kolay oluyor.
Bazı arkadaşlarım hep kendilerine söz verip sonra aynı tip hayırsız adamlara aşık oluyorlar.
Kendilerine değer veren insanları ezik bulup, maço tipleri erkek olarak nitelendirip sonra gene üzülüyorlar.
Eğer sende de böyle semptomlar varsa. 21 yaşında ‘karşıma iyi biri çıkar mı?’ diye düşünmek yerine gerçekten iyi insanların bir arada olmak isteyeceği tarzda biri olmaya çalışmalısın.
Bununla beraber, kendini kimseye sevdirmek için uğraşma, kendinle de sakin ve mutlu ol, çok büyük laflar edip 2 güne unutan kıro tiplerden uzak dur..
Beraber olduğun kişiyle arkadaş da olabilmen, sohbet edebilmen lazım bir de.. değilse o yoğun, ağdalı, pembik hormonlar ve duygular sakinleştiğinde oluşan boşluğu abuk subuk kavgalar doldurabilir.

Ben doğrucu davutum, çıkmıyadabilşr 50 yaşına gelip hiç sevilmemiş evlenmemiş kadınlarda erkeklerde var,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…