Merak etme yeniden aşık olacaksin evleneceksin aklina bile gelmeywceksin.insanoglu nankor ölen sevdiklerimizi unutuyoruz. Bunlar kim.psikologum tabiki benim plotonik durumum degil baska sebepten gidiyorumda mesela hastaligim duygusalligim aklima gelmesin diye bol bil kitap oku duygusal sarki haber muziklerden uzak dur. Hastaliginla alakali konusanlarla bir sure az gorus. Sana stres verenlerde hic gorusme demisti. Gayet guzel gidiyorum. Kitabin adı iyi hissetÖncelikle herkese merhaba.
Hayatımda ilk defa içinden çıkamadığım bir durum ile, karşı karşıyayım. Yaklaşık 1 yıl önce, onun sevmediğini bildiğim halde ben onu sevdim. Sevgilisi oldu içime attım, birine aşık oldu ben yine belli etmedim ve ona destek çıktım. En son duygularımı dediğimde, kendiside benden hoşlandığını söyledi. Benimle dün konuştuğu zaman, dediği tek şey bir anda benim sevdiğim yokki diyip durdu. Biliyorum benim onu hayatımdan çıkarmam gerekiyor ama yapamıyorum. Bir bahane bulup, tekrar arıyorum veya onun aramasını bekliyorum. Onun için ağlıyorum ve gün boyu aklımdan çıkmıyor. Ne yapmam lazım sizce?
Teșekkür ederim. Bir daha ki soruyu, tüp bebek özel bölüm konusu altında sizin için yeniden sorarım. Hiç merak etme..Konuyu müthiş yere açmışsınız 'Tüp Bebek Özel Bölüm'
Seni pesinde kosurmasina izin veriyorsun oyle mi?dunya uzerinde bu kadar insan varken sen surekli yanindasin e nasil unutacaksin hakikaten merak ettim ..ya boyle unutmami olur ?uzak duracaksin konusmayacaksin onun ilgili seylere bakmayacaksin ilk zor olur ama gecer ve geciyor yaniÖncelikle herkese merhaba.
Hayatımda ilk defa içinden çıkamadığım bir durum ile, karşı karşıyayım. Yaklaşık 1 yıl önce, onun sevmediğini bildiğim halde ben onu sevdim. Sevgilisi oldu içime attım, birine aşık oldu ben yine belli etmedim ve ona destek çıktım. En son duygularımı dediğimde, kendiside benden hoşlandığını söyledi. Benimle dün konuştuğu zaman, dediği tek şey bir anda benim sevdiğim yokki diyip durdu. Biliyorum benim onu hayatımdan çıkarmam gerekiyor ama yapamıyorum. Bir bahane bulup, tekrar arıyorum veya onun aramasını bekliyorum. Onun için ağlıyorum ve gün boyu aklımdan çıkmıyor. Ne yapmam lazım sizce?
vazgeçmek çok kolay bişey değil bende böyle bi duruma düşmüştüm çook önceden ama ben takıntılı bi insanımdır birini bitirdimmi direkt bitiriyorum kafamda kalpte bitmiyo ama inat ettim aramadım sormadım vs sonra geçti gitti zamanla kolay olmuyo ama geçiyoÖncelikle herkese merhaba.
Çok teşekkür ediyorum.Merak etme yeniden aşık olacaksin evleneceksin aklina bile gelmeywceksin.insanoglu nankor ölen sevdiklerimizi unutuyoruz. Bunlar kim.psikologum tabiki benim plotonik durumum degil baska sebepten gidiyorumda mesela hastaligim duygusalligim aklima gelmesin diye bol bil kitap oku duygusal sarki haber muziklerden uzak dur. Hastaliginla alakali konusanlarla bir sure az gorus. Sana stres verenlerde hic gorusme demisti. Gayet guzel gidiyorum. Kitabin adı iyi hisset
Bu platonik asktan kurtulmanin tek yolu o kisiylen bütün iliskini kesmek.Öncelikle herkese merhaba.
Yaşınız kaç?
Aynen haklısınız.Bu platonik asktan kurtulmanin tek yolu o kisiylen bütün iliskini kesmek.
Onu birdaha arama ve stalklama.
Üc ay sonra sen bile nasil unuttuguna sasacaksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?