• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karșılıksız sevdim. Nasıl unutabilirim?

Asksever

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2021
7
3
1
25
Öncelikle herkese merhaba.
Hayatımda ilk defa içinden çıkamadığım bir durum ile, karşı karşıyayım. Yaklaşık 1 yıl önce, onun sevmediğini bildiğim halde ben onu sevdim. Sevgilisi oldu içime attım, birine aşık oldu ben yine belli etmedim ve ona destek çıktım. En son duygularımı dediğimde, kendiside benden hoşlandığını söyledi. Benimle dün konuştuğu zaman, dediği tek şey bir anda benim sevdiğim yokki diyip durdu. Biliyorum benim onu hayatımdan çıkarmam gerekiyor ama yapamıyorum. Bir bahane bulup, tekrar arıyorum veya onun aramasını bekliyorum. Onun için ağlıyorum ve gün boyu aklımdan çıkmıyor. Ne yapmam lazım sizce?

Hayatımda ilk defa içinden çıkamadığım bir durum ile, karşı karşıyayım. Yaklaşık 1 yıl önce, onun sevmediğini bildiğim halde ben onu sevdim. Sevgilisi oldu içime attım, birine aşık oldu ben yine belli etmedim ve ona destek çıktım. En son duygularımı dediğimde, kendiside benden hoşlandığını söyledi. Benimle dün konuştuğu zaman, dediği tek şey bir anda benim sevdiğim yokki diyip durdu. Biliyorum benim onu hayatımdan çıkarmam gerekiyor ama yapamıyorum. Bir bahane bulup, tekrar arıyorum veya onun aramasını bekliyorum. Onun için ağlıyorum ve gün boyu aklımdan çıkmıyor. Ne yapmam lazım sizce?
Merak etme yeniden aşık olacaksin evleneceksin aklina bile gelmeywceksin.insanoglu nankor ölen sevdiklerimizi unutuyoruz. Bunlar kim.psikologum tabiki benim plotonik durumum degil baska sebepten gidiyorumda mesela hastaligim duygusalligim aklima gelmesin diye bol bil kitap oku duygusal sarki haber muziklerden uzak dur. Hastaliginla alakali konusanlarla bir sure az gorus. Sana stres verenlerde hic gorusme demisti. Gayet guzel gidiyorum. Kitabin adı iyi hisset

Unutulmayacak bişey değil zamana bırakacaksın arayıp sormayıp görüşmeyeceksin. Gerekirse otur salya sümük ağla unutacaksın hayat bu. Sonra gelip konu açacaksın 😁

Etrafınıza bir bakın aşktan ölen gördünüz mü ? Eğer unutulmayacak birşey olsa insanlar senelerce aynı yastığa baş koyduğu binlerce anı biriktirdiği eşlerini unutamaz. Platonik olduğu için herşeyi gözünüzde devleştiriyorsunuz. Gerçek dünyaya dönün ve kendime saygım var. Beni istemeyen birine harcayacak bir dakikam yok diye işe başlayın. Emin olun kıymetinizde artacaktır hem o adamın hem kendi gözünüzde.

Seni pesinde kosurmasina izin veriyorsun oyle mi?dunya uzerinde bu kadar insan varken sen surekli yanindasin e nasil unutacaksin hakikaten merak ettim ..ya boyle unutmami olur ?uzak duracaksin konusmayacaksin onun ilgili seylere bakmayacaksin ilk zor olur ama gecer ve geciyor yani

İlerde boşuna zaman harcadığını anlarsın
Şimdi ne desek boş
İlerde acırsın bu zamanlarına
Beni oyalayan sevmeyen birinden medet ummuşum dersin
Ya da akıllılık yapıp şu an onu defedersin hayatından
Seçim tamamen senin

vazgeçmek çok kolay bişey değil bende böyle bi duruma düşmüştüm çook önceden ama ben takıntılı bi insanımdır birini bitirdimmi direkt bitiriyorum kafamda kalpte bitmiyo ama inat ettim aramadım sormadım vs sonra geçti gitti zamanla kolay olmuyo ama geçiyo

Merak etme yeniden aşık olacaksin evleneceksin aklina bile gelmeywceksin.insanoglu nankor ölen sevdiklerimizi unutuyoruz. Bunlar kim.psikologum tabiki benim plotonik durumum degil baska sebepten gidiyorumda mesela hastaligim duygusalligim aklima gelmesin diye bol bil kitap oku duygusal sarki haber muziklerden uzak dur. Hastaliginla alakali konusanlarla bir sure az gorus. Sana stres verenlerde hic gorusme demisti. Gayet guzel gidiyorum. Kitabin adı iyi hisset
Çok teşekkür ediyorum.

Bu platonik asktan kurtulmanin tek yolu o kisiylen bütün iliskini kesmek.
Onu birdaha arama ve stalklama.
Üc ay sonra sen bile nasil unuttuguna sasacaksin.

Back