- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Tamam durumumuz iyi cok sukur, ac-acikta da degiliz, ama kv- kp de ac- acikta degiller, ayrica ne desek, ne yapsak da kv illaki gucunun ustunde bir ev aldi. Alindi mi alindi, gule gule otursunlar, bize sorarak ve guvenerek almadilar, esim ve ben dayanamadigimiz icin yardim ediyoruz. Hem ben 1,5 yildir evliyim, kv-kp ikisi de son derece cimri kisiler, mesele cay kasigi degil, cimrilikte tavan kisiler, ustelik de biz onlardan hicbir sey sakinmazken yapilan cimrilikler, gonlu acik olmamalar artik bende kirginlik olusturdu, diger yorumlarimda da belirttim baska cimriliklerini. Bu cimrilikler bende kirginlik olusturdugu icin ben de nefsime uyarak bundan sonraki yardimlarda gonulsuzum dedim, ama vicdanim da rahat degil. Cunku ne yaparlarsa yapsinlar, sineye cekip, hala yardim edeyim istiyorum tabi ama kirginligim da gecmiyor onlara karsi.
Yani bakın gittim kredi hesaplanan sitelerden baktım 10 yıllık 1100 tl ödeme ile 70.000lik bir ev alabilirsiniz gibi görünüyor. Hangi ilde oturuyorlar bilmiyorum ama 70000 ile öyle çok lüx bir ev almışlarsa iyiymiş. Ben Ankara'dayım lüx diyeceğiniz evler minimum 300.000 liradan başlıyor.
Kırgınlığınızın geçmemesi çok doğal, özellikle açtığınız ilk konudaki olayları okuyunca. Ama insanlık sizde kalsın, maddi olarak sarsmayacaksa (hala bunun altını çiziyorum) yardımınızı esirgemeyin. Hala yardım etmek istiyorum dediğiniz şey zaten vicdanınızın sesi. İlk konunuza baktığınızda o aileden nasıl bir şey isteyecek samimiyete eriştiniz şaşırdım.
Degil mi ben de sasirdim kendime, ama ne bileyim begenmedigi birseyi de verir sanki dedim kendimce. Ayrica ben ne kadar da cimri olduklarini dusunsem de esim hep benim annem babm comerttir, cimri degildir der durur, ellerinde yok, olsa verirler bilmem ne. Gazina geldim, inandim ona, ama bundan sonra asla guvenmiyorum onlarin comert olduklarina da, esimin lafina da.
Degil mi ben de sasirdim kendime, ama ne bileyim begenmedigi birseyi de verir sanki dedim kendimce. Ayrica ben ne kadar da cimri olduklarini dusunsem de esim hep benim annem babm comerttir, cimri degildir der durur, ellerinde yok, olsa verirler bilmem ne. Gazina geldim, inandim ona, ama bundan sonra asla guvenmiyorum onlarin comert olduklarina da, esimin lafina da.
Valla kimse kusura bakmasin
Oglu ve gelini ev alacak yardim edecekler
Kv bir cay kasigini esirgeyecek.
Bu bence nankorluktur kadir kiymet bilmemektir.
Hani gercekten bir anlami vardir bunu guzel dille aciklarsin ama kv anladigim kadariyla genel anlamda boyle.
Bence konu sahibi sonuna kadar da hakli yani.
Kendi kizi istese verirdi ama gelin isteyince vermiyorsa
ayrim yapiyor demektir.
Zaten gorumcesinin o kasiklari sevdigini soylemesi de manidar.
Hos bir cok kvde kizi yerine koymuyor.
Sorunlar da bundan kaynaklaniyor.
Valla kimse kusura bakmasin
Oglu ve gelini ev alacak yardim edecekler
Kv bir cay kasigini esirgeyecek.
Bu bence nankorluktur kadir kiymet bilmemektir.
Hani gercekten bir anlami vardir bunu guzel dille aciklarsin ama kv anladigim kadariyla genel anlamda boyle.
Bence konu sahibi sonuna kadar da hakli yani.
Kendi kizi istese verirdi ama gelin isteyince vermiyorsa
ayrim yapiyor demektir.
Zaten gorumcesinin o kasiklari sevdigini soylemesi de manidar.
Hos bir cok kvde kizi yerine koymuyor.
Sorunlar da bundan kaynaklaniyor.
Tamam durumumuz iyi cok sukur, ac-acikta da degiliz, ama kv- kp de ac- acikta degiller, ayrica ne desek, ne yapsak da kv illaki gucunun ustunde bir ev aldi. Alindi mi alindi, gule gule otursunlar, bize sorarak ve guvenerek almadilar, esim ve ben dayanamadigimiz icin yardim ediyoruz. Hem ben 1,5 yildir evliyim, kv-kp ikisi de son derece cimri kisiler, mesele cay kasigi degil, cimrilikte tavan kisiler, ustelik de biz onlardan hicbir sey sakinmazken yapilan cimrilikler, gonlu acik olmamalar artik bende kirginlik olusturdu, diger yorumlarimda da belirttim baska cimriliklerini. Bu cimrilikler bende kirginlik olusturdugu icin ben de nefsime uyarak bundan sonraki yardimlarda gonulsuzum dedim, ama vicdanim da rahat degil. Cunku ne yaparlarsa yapsinlar, sineye cekip, hala yardim edeyim istiyorum tabi ama kirginligim da gecmiyor onlara karsi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?