• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşılaştığınız ünlüler kim..paylaşalım....

alişan
gökhan özen,
gülben ergen,
zeynep mansur,
demet sağıroğlu
selami şahin,
soner arıca,
haldun taner,
mesut yımaz,
deniz baykal,
tansu çiller,
coşkun sabah
nalan
vs vs daha aklıma gelmeyen bir çok ünlü ve siyasetçi gördüm üstelik bi çoğuylada fotğrfm var.

rahmetli erol taş
yunus günce
sertab erener
sebnem ferah
haluk levent
neşet ertaş
yüksek sadakat grubu

seren serengili bi hayvan fuarında çok ama çok yakından görmüştüm, tv deki gibi kokoş değildi, çok tarz bi havası vardı ve hakikaten hoştu,Açelya Akkoyun,Nazan Öncel,Harun Kolçak, Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan, Ebru Gündeş, Nil Karaibrahimgil, Gülşen

Metin arolat , leman sam , edip akbayram , tarkan , sezen aksu , yılmaz erdoğan , ferhan şensoy , yıldız tilbe , demet akalın , türkan şoray , kıraç , baha , pakize suda ..vs..vs..
yakın bi arkadaşımın ajansı var..kast çekimleri vs..
vesile oluyo işte böyle şeylere..
ünlüler beni görüyo , ben ünlüleri -tatlicadiarzu-

ben bir kere bodrumda rober hatemoyu görmüştüm.aynı otelde kalmışız:)
bide alışveriş merkezinde sihirli annemdeki betuş mu ne vardı ya onu gördüm

sezen aksu:1closedeyes:tanıştım aynı masada yemek yedim...:lepi:
uğur yücel
sertab erener
ali kocatepe..bodrum tatilinde tanışmıştım ..

bankada çalışırken..perihan savaş,rahmetli barış manço,edip akbayram,perran kutman bi kaç kişi daha var ama isimlerini unuttum.tiyatrocular çok gelirdi şubeye..

daha sonra üniversitede çalıştım ..orada soner arıca bir çok manken öğrenci olanlarda vardı,tarık akan,okan bayülgen,candan erçetin.,çocuklar duymasının oyuncuları.üniv.etkinliklere çok sanatçı gelirdi bende personel olarak fırsatları kaçırmazdım gider konuşurdum....hihoyyyt

bu kişilerle tanıştım ...

Son 4 ayda gördüklerim,
Linet
Şenay Düdek
Füsun Demirel ve bebişi :=) Ee, o da ünlü sayılır artık.
Engin Koç
Yonca Evcimik
Melike Öcalan
Pınar Altuğ
Genelde Bebek 'de ve Nişantaşı'nda görünüyorlar.şutarafagitti

demet akalın(ıyy)
özlem tekin
ipek tuzcuoğlu
ibrahim tatlıses(ıyy)
asena (ıyy)
berna öztürk (avcılarda clubte çıkıyo red lara sanırım)
serdar ortaç
ferdi tayfur (staj yaptığım iş yeri merkezinin ortağıydı)
zeynel karaca (kızı arkadaşımdı)
tolga karel
şebnem ferah
teoman
hatırladıklarım bunlar
hepsini tesadüfen gördüm ama o kadar çabalarıma rağmen bi kenan imirzalıoğlunu göremedim yaaa

bir çok ünlüyle karşılaştım yazamıycam çok uzun sürerkaydirigubbakcemile3 yiğenim cahide sayfiyede program yaptığı için çoğuylada muhabbetim var ama en sevdiğim iki kişiyi yazıyım izel ve alp kırşan alp ise eşimin arkadaşı a.s.saygılı ve çok mütevazi ikiside

ben lisedeyken okul çıkışı akmerkeze gitmiştik orda bülent ersoyu gördüm...
bir de alişanı görmüştüm yazlıkta silivride, o zamanlar tam hatırlamıyorum ayağına midye kabuğumu ne batmıştı kanıyordu söndürmek için sigara istemişlerdi annem çıkarıp vermişti beyfendiye...
okadar başka görmedim...

tarkan
yonca evcimik
gülben ergen
özcan deniz
haluk levent
teoman
şebnem ferah
pamela
özlem tekin
betül demir
nuri alço (eskişehirde tramway bileti alırken karşıdan pembe lacoste giymiş boynunda 2 parmak kalınlığında altın zincir takmş kim bu kıro derken bi baktım nurii)
arto (bi cafede otururken çok yakışıklı bi adam)
tan (sahneden önce gizlice provalara girmiştm çok tatlı bi insan)
demet akalın (taş gibi seside normalden daha güzel)
recep tayyip (sınawa yetişemiodm onun güwenlik çemberi yüzündn)
erhan güleryüz
ışın karaca
ebru yaşar
oğuz yılmaz
nadide sultan
bayhan(arabayla çarpıodu)
bbg nilgün (fotoğrafçı burda)
berna öztürk(gözlerimin önünde göğsü açılıdı djlik yaparken)
cem uzan
deniz baykal
mor ve ötesi
göksel
kenan doğulu
efenin babası (kavak yellerindeki yanımdan geçti bu yaz film çekimi wardı parmaklıklar ardındadaki berayın amcasıyla birlikte)
dierlerini konserlerde gördüm

bende okadar çok ünlüyle karşılaştım hatta bazılarıyla tanıştım bazılarını evimde misafir ettimki hangisini söyleyim bilmiyorum.not:eşim müzisyende ondan tanıştım çoğuyla:)

gülben ergen
ortaköyde ajda pekkan
gercek isimleri aklima gelmiyo ama kurtlar vadisinin polati,mematisi,güllüsü vs vs bizzat tanisdik aslinda :)kendi ellerimle müthis bir kahvalti hazirlamisdim tesadüfen gitmisdim bizim markete :) tam evimin yolunu tutuyordum bi kalabalik cogaldi bi gelisleri vardiki müthis herkez siraya konulmus foto cekinip imza almak icin bende dikiliyorum bir bir yanima gelip slm verip yanagimdan öptüler sasirdim esimde hem söför oldu zaten tutkulu bi kurtlar vadisi izleyicisi hem bodygartliklarini yapti...aksamada oktay kaynarcayla tanismisdim diskoda epey eglenmisdik :)birde kendimle utaniyorum inanin isim aklimda tutamadigim icin cok aayip cünkü aski memnu da oynuyo bihterin kocasi onunla bizzat tanisdik cok iyi ve mütevazi bir insan esimle msj lasir dururlar hatta istanbula gitdigimizde taksimde tiyatrosu vardi oraya davet etdi saolsun bize ödetmedi bile ve hamileydim ozaaman kizimada hediye almisdi ay simdi cok utandim ya ismini unutdum diye... pek isim tutamam aklimda kusura bakmayin yeni acilan bi eylence mekaninda gecen yil petek dincöz ve alisan.hatta petek dincöz bizi esimle cift olarak cok begenim yakisdirdigini söylemisdi saolsun
ve en önemlisiiiiiiii dogus :) :)) :))) azicik hayraniyimda esim iki defa süpriz yapip geldigi bara götürmüsdü ve tanisip konusmusdum foto falan cekildik oda sahnedeyken saolsun iltifat yagmuruna tutmusdu beni hatta ikinci gidisimde hamileydim :) ismi aklima gelmeyen bir sürü daha var ...

Son düzenleme:
Beren Saat ( çok zarif çok doğal )
Bülent İnal (ekranlardaki karizmasından eser yok :)
Mirsad Türkcan ( ayağımı ezdi hayatta unutamam :( )
Hande Ataizi ( gerçekten çok karizmatik bir kadın ses tonu da süper)
Özcan Deniz ( gündelik hayatta tanımanız imkansız 2 saat önümde dikildi farkedemedim bişey sordu yüzüne baktığımda dedim aman bu özcan diye )
Kutsi (nasıl sempatik nasıl sevecen ayrıca doktorların sezon finalini anlatmıştı bize )
Gülben Ergen ( çok sinir hatta Kutsi bile dalga geçmişti onla :P )
Atıl Kutoğlu ( çok kibar :)
Deniz Seki (yorumsuzzzzzzzzz :)

hatırlayabildiklerim bunlar kızlar kaydirigubbakcemile2

teoman,
Yaprak dökümünün Ferhunde si,
Levent Kırca,
ve ismini bilmediğim bir kaç oyuncu..
hehh bi de Çılgın Sedat ı görmüştümm:roflol::roflol:

Beren Saat ( çok zarif çok doğal )
Bülent İnal (ekranlardaki karizmasından eser yok :)
Mirsad Türkcan ( ayağımı ezdi hayatta unutamam :( )
Hande Ataizi ( gerçekten çok karizmatik bir kadın ses tonu da süper)
Özcan Deniz ( gündelik hayatta tanımanız imkansız 2 saat önümde dikildi farkedemedim bişey sordu yüzüne baktığımda dedim aman bu özcan diye )
Kutsi (nasıl sempatik nasıl sevecen ayrıca doktorların sezon finalini anlatmıştı bize )
Gülben Ergen ( çok sinir hatta Kutsi bile dalga geçmişti onla :P )
Atıl Kutoğlu ( çok kibar :)
Deniz Seki (yorumsuzzzzzzzzz :)

hatırlayabildiklerim bunlar kızlar kaydirigubbakcemile2

Beren Saat çok merak edıyorum bende gerçekten ekranlardakı kadar guzelmı??

Back