• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşılaştığınız ünlüler kim..paylaşalım....

Sezen Aksu,Aysun Kayacı,Yalçın Menteş,Güneri Civaoğlu,Rahmi Koç,İlyas Salman,İbrahim Tatlıses,Levent Üzümcü,Tarkan,Rober Hatemo,Tolga Savacı,Gül Gölge.Hatırladıklarım bunlar..

Beren Saat çok merak edıyorum bende gerçekten ekranlardakı kadar guzelmı??

ekranlardaki kadar dikkat çekici değildi benim gördüğümde sahildeydi zaten bu ünlülerin çoğunu sahilde gördüm mayolarıyla :jeyyar: hiç makyaj yoktu çok sade ve doğaldı çok ince zarif bi bayan boyu 1.65 civarı tahminimce :1rolleyes:

ben de üniversiteyi istanbul etiler gibi bir yerde okuduğum için bir çok ünlüyü gördüm. bazen üniversite konserlerinde ya da söyleşilerinde ya da akmerkezde. akmerkeze her gidişimizde birini görürdük. hatta ilk yılımda okula gelen her ünlüyle resim çektirirdim. vatan şaşmaz, nejat işler ve hülya koçyiğitle resimlerim var. ama sonra o kadar alıştım ki. ilerki yıllarda her gelen ünlüye bile gitmezdim izlemek için. burda hatırladıklarımı listeleyim.
sezen aksu
yaşar
cem yılmaz
ebru gündeş
teoman
athena
sezen aksu
haluk levent
şebnem ferah
duman
beyaz
vatan şaşmaz
toprak sergen
kenan doğulu
hülya koçyiğit
o zamanki bir istanbul masalının oyuncuları ahu türkpençe, mehmet aslantuğ
gülbeyaz dizisinin oyuncuları şevval sam, nejat işler
mfö
nilüfer
gökhan özen
nadide sultan
fatih ürek
yıldo
müzisyen olarak saydıklarımın hepsinin konserine gittim. akmerkezde ismini saymadığım bir çok manken gördüm hatta o zamnalar bbg vardı, akmerkez hülya vardı onu bile gördüm akmerkezde.
oturdğum belde ara seçimlerde bursada tek seçim yapılan eyrdi o yüzden bir çok politikacıyı da yakından gördüm.
ecevit
süleyman demirel
deniz baykal
tayyip erdoğan(o zaman istanbul belediye başkanıydı)
melih gökçek
imren aykut
faruk çelik
bu saydıklarım şu anda aklıma gelenler.

Yaaa sizinkide bişey mi:dilcikar:
ben tecavüzcü çoşkunu gördüm kaydirigubbakcemile3 :roflol:

ozamanlar çalıştıgım hastanede deli oluyodum film cekimine gelcekler gelin şurayı temizleyin deliriyordum tam yemek yerken bizim evin halleri ekibi haftada 2 gün hastaneye ugruyordu temizledimiz yeri batırıp gidiyorlardı:kızgın::oklava: millet tepelerine üşüşüyoprdu imza icin benim umrumda olmuyordu:kızgın:

kenan doğulu
aşkın nur yengi
yıldız tilbe
demet akalın
kurtalr vadisinde elifin kardeşini oynayan çocuğu
teoman
hülya avşar ve kızı
yılmaz erdoğan

kavak yelleri ekibi
tamer karadaglı - daha evlenmemisti bosandıdı esiyle cok yakisikli gercekten
kenan dogulu
ismail hacıoglu -ceyda duvenci
ahu tugba

tarkan ben konserinde gördüm en önlerdeydm . annem aynı asansöre bnmiş.iki muhabbet etmişler
hakan peker
süleyman demirel
hande ataizi . çok tatlı bi kadın ama çok zyıf ve çok samimi içten konuşuo .
okan bayülgen . çok çirkin bi adam
ahmet selçuk ilkan
davut güloğlu

lisede ferhat göçerle röportaj yapmıştım.adanada olduğum için her yaz altın kozada da bir sürü ünlü görme şansımız oluyor.şahanın gen filminin galasında doğa rutkayı şahanı şahanın kardeşi yönetmen togan gökbakarı görmüştüm fotoğraf çektirmiştik ankarada okuduğum için bizim evin halleri oyuncusuyla karşılaştım yolda konuşmadım onlarla ama. bi de ünide söyleşiye gelen ünlüler var bahar şenliklerine gelenler..ayrı olarak konserine gittiklerim düşündükçe aklıma gelio çok fazlaymış gerçekten yeni farkettim

burayada sıgdıramam ama otelde çalıştıgım zaman bi çok sanatçıyı gördüm
konserledekini saymam bile
istanbulda yaşamanın avantajları bunlar
ama tarkanı havalanında görmüştüm bilekligini verdi bana kamera karşısında hala saklıyorum
en son petek dinçözü yanında bi sürü köpekle gördüm kokoş kokoş geziyodu

bende çok ünlü gördüm ama en çok beyazı gördüğüme sevindim görümcemle kanyonda gezerken beyazı gördm ve hemen karşısına geçip aaaaa beyaz nasılsın dedim oda iyim canım sen nasılsın dedi ama ben heyecandan ölcektim resim çektirmek için görümceme baktımki hiç umrunda değil ilerliyo çekilemedim onu çok seviyorum çok tatlı

kızlar ben ızmırde radyocuydum bu yuzden cok sanslı oldugumu soyleyebılırım konuk ettıgımız sanatcılarla yakından sohbet edebılme ımkanı buldum
Gökhan Özen
Yüksek Sadakat
Emirkan
Demet akalın
Murat boz
Hayko cepkin
Mustafa sandal
Şebnem ferah
Kıraç
Dağhan güleç
Okan karacan
Murat Dalkılıç
Rober hatemo

valla aklıma gelenler bunlar .... daha var yanii:teytey:

ölmeden kıza zaman önce cem karaca ve karısı
ibrahim tatlıses
coşkun sabah
mahsun kırmızıgül
serdar ortaç
özcan deniz
nebahat çehre
ipek tuzcuoğlu
savaş ay
atilla taş
esra balamir
umut akyürek
hande ataizi
sibel tüzün
adını unuttum marazali
müge anlı
erol büyükburç
şimdi hatırlayamadığım daha bir çok ünlü
istanbulda oturmanın vantajları nereye gitsen birini görüyorsun özellikle nişantaşı akmerkeze gittiğimde birkaç ünlü görmeden dönmüyorum

selami şahin kaydirigubbakcemile3 boyu da uzun kısa duruyor twde kaydirigubbakcemile3

Şebnem Ferah
Yıldız Kenter
Erol Evgin
Zuhal Olcay
Haluk Bilginer
Duygu Dikmen
Beyazıt Öztürk
Ata Demirer
Mithat Bereket
Teoman
Mustafa Sandal
Gökhan Özen
Tuğba Ekinci
Gülben Ergen
Pınar Aylin
Demet Evgar
Bennu Yıldırımlar
Kıvanç Tatlıtuğ
Mehmet Aslan

Aklıma gelenler bunlar :1closedeyes:

Kenan Evren
Mustafa Balbay
Zafer Gündoğdu
Gülşen Kutlu
Gökhan Birben
İsmail Türüt kafamçokkarıştı
Hulusi Kentmen

dahasını da bilmiyorum, aklıma gelmiyor:hulya:

uğur pektaş, aslı enver, meryem uzerli, aras bulut iynemli, özge özpirinççi, müjdat gezen, deniz çakır, tuğba büyüküstün, timuçin esen, okan bayülgen, ara güler, gürer aykal, güzide duran, hıncal uluç, gülben ergen, pınar altuğ, yağmur atacan, dolunay soysert, levent üzümcü, nilgün belgün, selçuk yöntem, can gürzap, fazıl say, engin günaydın, gülse birsel, ilhan şeşen, furkan kızılay...

Son düzenleme:
ekrem bora (çok soğuk ve agresif)
emel sayın( çok tatlı içten)
ebru destan (leylek gibi)
beren saat ( çok güzelll)
cezmi ersöz (çok tanınmıyordu, üzücü)
korhan(zuhal topal'ın eşi, evinde çay içmişliğim var çok tatlı biri)
özgül kavruk (aynı okuldaydık,eşimin eski kız arkadaşı idi)
gökhan tepe (hoş)
müzeyyen senar (göründüğü gibi)

aklıma bunlar geldi şşuan

Son düzenleme:
çağla şikel...çok suratsız gıcık bı kadın bacakları guzel ama
emre aydın...şok kısa ya ama tatlı
beyaz...çooooooooookkkkkkk yakışıklı
zuhal topal....şeker kadın
serenay sarıkaya...idare eder işte sempatık oda
azra akın..bence okadaar guzel deıl.hatta hiç deıl boyu bnle aynı 175
sonracımaşey bide emret komutanımdakı leveny komutan çok yakısıklı yaa:36:

Back