• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşılaştığınız ünlüler kim..paylaşalım....

arzum onan - bizim mağazada
nebahat çehre - ''
arsen gürzap - ''
serdar ortaç - emirgan sahili
kavak yellerindeki efenin abisi - istinye park
tuğba erbil - yeniköy
seren serengil-sirkte
nuri alço- fındıklı ssk binasında

aklıma gelenler bunlar

Son düzenleme:
KADİR İNANIR,EBRU GÜNDEŞ,BÜLENT ERSOY,KENAN DOĞLU,ÖZCAN DENİZ,GÖNÜL YAZAR,EMEL MÜFTÜOĞLU,HÜLYA AVŞAR,CEM YILMAZ,LEVENT YÜKSEL,FERHAT GÖÇER,TÜRKAN ŞORAY,HÜLYA KOÇYİĞİT daha bir sürü var aklıma gelmiyo hepisi hotelimizde konakladı..SEVGİLER

Necmetin erbakan.recai kutan,numan kurtulmuş,mustafa özkafa,mustafa yıldızdoğan,ozan arif,osman öztunç,deniz baykal,tansu çiller,süleyman demirel,turgut özal,cemil çiçek,sezen aksu,barış manço,mustafa sandal,kenan doğulu,serdar ortaç,hakan peker,şebnem ferah,özlem tekin,şebnem dönmez,nihal menzir,özcan deniz,sümer ezgü,sümer tilmaç,ankaralı namık,ankaralı turgut,tayfun talipoğlu,emrah,ferhat göçer,funda arar,kıraç,nurgül yeşilçay,erkan can,emre kınay,candan erçetin,didem taslan,çağla kubat,hülya avşar,özlem savaş,ayten gökçer,mehmet aslantuğ,meltem cumbul,mehmet ali alabora,doğan cüceloğlu

serdar ortaç
okabn karacan
hülya polat
mehmet ali erbil
seferad
tanyeli
alex
banu zor
ayşe hatun önal
barış manço
ece erken
gökhan özen
ismail yk
gülben ergen
tan
mehmet ali erbilin eşi ve çocuğu ali sadi (eşi çokkk güzeldii)
ismail türüt
emre kınay

kızlarr bi bukadar daha varda aklıma gelmiyo gelince
yazarım

Çocukken 11 yaşımda iken hülya avşarıı görmüştüm.. Boyu çok kısa gelmişti bana yüzündede çiller vardı.. Son zamanlarda ise çankayada bizim evin hallerindeki oyuncuların çoğunu gördüm.Bilkentte cafemiz var bi çok ünlü ve çocukları gelip giderler örnek; Erkal mumcunun oğlu, Emre aydın ve kardeşi yiğit aydın Geçen senelerde erbilin kızı sık gelirdi, Esra, ceyda kardeşler( gerçekten çok ap...lar )Şahan gökbakar ve kardeşi,Bir çok ünlü futbolcu ama onların isimlerini bilmiyorum. aklıma gelenler bunlar..[/COLOR]

mahsur ark
grup düş
arto :)
armagan çağlayan
iskender paydaş
popstardakiler :)
esra özmen
tugba özay (boyu çok uzunn)

valla en son demet ıbrahım kutulay cıftı ıle karsılastım yan masamda yemek yedıler kızları da vardı arkadasları da ıbrahım boyle ıcerı gırdıgınde herkese kocaman bı gulumsedı ne havalısından demet hanım daha makul duruyordu ılgılenmedı etrafıı ıle pek. ama en tatlısı kızları ıdı ırem babasının parmagını ısırdı baya eglencelı bır cıft gıbıler onlar.

oooo dolu hatta bırçok kışıylede göruşmuşlugum var esımle çıkıyorken ayrılmıştık yuıldız tılbeyı yakından tanıdıgım ıçın esımı aratıp sarkı soylettırmıştım yıldız tılbe çabuk olalım askımı söyledı ve barışmıştık

doguşlada 1 hafta suren arkadaslıgım oldu onun terbıyesızlıgınden dolayı bıdaha göruşmöedım

konserlerde sahneden gördüklerimiz dışında, barlarda vb sahne alan sanatçılar ya da tiyatrocular, sahne öncesi ya da ara verdiklerinde (genellikle küçük-samimi mekanlarda) gelip biz dinleyicilerle ya da izleyicilerle bir iki çift laf ediyor ve halkın nabzını tutuyorlar, kimisi sahne için ip uçları topluyor. tabii ki bu dediklerim etraflarında koruma ordusuyla gezmeyen sanatçılar.

ayrıca bir tiyatro oyununu izlemeye gidince mutlaka seyirciler arasında en azından 1-2 ünlü isme rastlanıyor.

İstanbul'da oturup, İstiklal, Nişantaşı, Moda, Ortaköy, Beşiktaş, Bağdat Caddesi vb semtlerden sıkça gezmekteyseniz isimler sayılamayacak kadar artıyor.

Ama başıma gelen en komiği, Taksim Meydanı'nda İstiklal'e doğru yürürken dalgın dalgın şak diye önümde bir minik kız bitmez mi. o da telefonla konuşurken başka tarafa bakarken yürüyormuş, o kadar minikti ki ama ben de fark etmemiştim. yazık ezecektim, hem de sesini çok beğendiğim biriymiş: sertap erenerkaydirigubbakcemile3

saymayı denesem:
şevket altuğ
süleyman turan
metin tekin
vatan şaşmaz
melike öcalan
güngör bayrak
atilla arcan
müjdat gezen
tevfik gelenbe
nejat uygur
ferhan şensoy
derya baykal
nilgün belgün
ahu türkpençe
can gürzap
emre kınay
pelin körmükçü
nergis kumbasar
özkan uğur
mazhar alanson
fuat güner
nejay yavaşoğulları
feridun düzağaç
barış akarsu
suna pekuysal
zihni göktay
hadi çaman

vb devam eder

yahu bizim üyelerde ünlüymüş haberimiz yokkkkkkkkkkkk.
dediğiniz gibi istanbul da oturup ünlü görmemek olmaz.
tuğba büyüküstün( ikea da gördüm ,o kadar sade o kadar güzel ki)
betül arım(memolinin annesi ,tv dekinden daha zayıf daha güzel süper pozitif çok samimi)
ajda pekkan(ender saraç'ın bir seminerine dinleyici olarak gelmişti.gözümü ondan alamadım,estetik mestetik ama çok güzel veeeeee çok ZAYIF)
defne joy foster (çok severdim selam verdim ukala hiç konuşmak istemedi)
yaşar alptekin(istiklal caddesinde yürüyordu,hiçte tv deki gibi dindar yere bakan biri değildi)
şimdilik aklıma gelen bunlar.
keşke YILMAZ GÜNEY'i görseydim.

birkaç isim varda selamlaştığımız tecavüzcü coşkun :jeyyar: antalyada clubunun önünde kaydirigubbakcemile2

Orhan Gencebay
Sevim Emre
Gülşen
Nilüfer
Fatma Girik[
Memduh Ün
Kenan Pars
Kibariye
Kenan Doğulu
Ozan Doğulu
Sezen Aksu
Şener Şen
Türkan Şoray
Nurgül Yeşilçay
Tan Sağtürk
Gökhan Tepe
Ozan Güven
Nergis Kumbasar
Oya Aydoğan
Bülent Ersoy
Esra Ceyhan
Suzan Avcı
Binnaz Avcı
Meltem Cumbul
Mehmet Ali Alabora
Çelik
İbrahim Tatlıses
Tansu Çiller
Tayyip Erdoğan
Tan Sağtürk
Füsun Önal
Sinem Güven
Bir çoğunu çalıştığım yerde bazılarını konserde bazılarını da dizi çekiminde gördüm bu kadarı geldi aklıma Ama unutamadığım 6 yaşındayken Orhan Gencebay evimizin orada film çekmeye gelmişti beni kucağına alıp sevmişlerdi eşiyle birlikte aşık olmuştum ona daha 6 yaşında:asigim:

bende fatih kısaparmak, güllü,zara,murat göğebakan,davut güloğlu,defne joy,esra ceyhan,nejat uygur,emrah,yaprak dökümündeki şevket şimdi ismini unuttum uğur yücel,ve bi çok ünlüyü görmüşlüğüm var şimdi aklıma gelmio bunların çoğunu ya konserlerinde yada avm de görmüştüm..

alpaslan türkeş
kenan imirzalıoğlu[çokk yakışıklı maşşalah boyyuda epey uzun.]
ümit karan[cimbomumun forvet futbolcusu]
burak demir[bizim evin hallerindeki eski rüzgar migrosta gördüm resim çekindik ukala biri]
burhan çaçan
grup laçin
mustafa yıldızdoğan
ibrahim erkal
ikbal gürpınar
devlet bahçeli
deniz baykal
melih gökçek
ferdi tayfur
nuray hafiftaş
izzet yıldızhan
haluk levent

aklıma gelenler bunlar başkada yoktur herhalde.ben ünlülerin kendilerini saklamalarına gıcık oluyorum.
migrosta bjkli bir futbolcuyu bir kaç kız tanıdı aaa bakın bu gökhan değilmi dediler yürüyen merdivenden koşarak bir gidişi vardıı resmen komedi..kızlar hıhh salak deyip yürüyüp gittiler:))

BEN DÜN AKŞAM LEVENT KIRCA İLE TANIŞTIM EL SIKIŞTIK şakkıdı FOTOGRAF ÇEKİLDİK.. İZMİRDE TİYATROSU VARDI ..VE EKİBİ İLE.FOTOĞRAFLAR ÇEKİLDİK ÇOK GÜLDÜRDÜ BİZİ YA :roflol:

hımmmmmmmmmCADIARZU
orhan gencebay
alişan
güllü
billur kalkavan
cem karaca
yaprak dökümüneki anne rolündeki (şimdi adı aklıma gelmiyor)
candan erçetin
kenan doğulu
arif şentürk (benim iki bina ötemde oturuyor)
mahmut tuncer(sürekli arifşentürkü ziyarete gelir)
birde cem yılmazla tanışmadım ama arabayla aynı istikamette gittik yanında cansu dere vardı arabası süperdi benim çocuklar el sallayıp durdu oda sırıttı sag olsunkaydirigubbakcemile3
konserlerde karşıdan gördüklerimi yazmıyorum artık :1rolleyes:a.s
aa nekadar çok tanıdıgım varmış ayol:lepi::lepi:
bide asena var
adnan şenseside çok sık görüyorum .....
aa bitmiyor bendemi meşurum ne :1rolleyes::1rolleyes:

Back