Karşı vekalet ücreti

Beni dava eden adam 200den fazla kişiye dava açmış, baya bildiğiniz örgüt gibi bişeyler. Hakimler savcılar da bıkmıştır artık bu angarya işlerden.. Emsal karar var diye biliyorum bu durumun önüne geçilecekti. Neyse yine de aklımızda olsun, devletin kasasına gidecekse sorun yok. Yani ne diyim yemek nasip olmasın dövdüğü çocuk üzerinden elde ettiği kazancı..
İşte 9. Yargı paketi geçti ya 2 hafta önce bu durumun önüne geçildi. Ön ödemeli suç kapsamına alındı. Yani 10 bin tl devlete ödüyorsun dosya kapanıyor. Böylece suçtan zengin olamıyorlar. Geçen hafta itibariyle bitti yani. Avukatla ilerleseydiniz keşke. Cezayı adli para cezasından çevirdiyse yani İstinaf hakkınız varsa kesin karar vermediyse İstinaf edin. Matufiyet kavramını araştırın savunmayı onun üstünden kurun

İşte 9. Yargı paketi geçti ya 2 hafta önce bu durumun önüne geçildi. Ön ödemeli suç kapsamına alındı. Yani 10 bin tl devlete ödüyorsun dosya kapanıyor. Böylece suçtan zengin olamıyorlar. Geçen hafta itibariyle bitti yani. Avukatla ilerleseydiniz keşke. Cezayı adli para cezasından çevirdiyse yani İstinaf hakkınız varsa kesin karar vermediyse İstinaf edin. Matufiyet kavramını araştırın savunmayı onun üstünden kurun
İyi oldu gerçekten. Resmen insanları tahrik edip kendilerine hakaret ettiriyorlar. Bu işin arka planı pek iyi değil bence. Yani son zamanlarda amaç tamamen para kazanmaya dönmüştü bence.

Kararın kesin olduğu yazıyor. Valla ben daha uğraşamam başım ağrımasın istiyorum. Kafamda yer israfı resmen.

Merhabalar,
hakkımda açılan bir davayla ilgili dün elime tebligat ulaştı. Karşı tarafın avukatının vekalet ücretini ödememe hükmedilmiş.Karşı avukatla görüştüm, icra takibi başlatılmadan ödersem peşin ödeme kabul ediyormuş. Eşimin söylediğine göre peşin ödemede indirim söz konusu(?) Avukat indirim yok diyor kafam karıştı, avukat ya da konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlarımdan yardım rica ediyorum, teşekkürler şimdiden…
indirim olmaz boşuna beklemeyin ödemeyi yapın yoksa banka hesaplarınıza direk haciz işlemi olur sonra adliyeye gitmek zorunda kalırsınız icra kaldırmak için

Üzerine kayıtlı bir şey olmasa boşver ödeme haczedilecek bir şeyin yok diyecektim de aracın varmış

Üzerine kayıtlı bir şey yoksa bile maaşa direk haciz gelir firması filan varsa direk banka hesaplarını gelir
memurlar artık direk bankalara yazı yoluyor sistemden banka hesapları bloklanıyor sistem o konuda çok hızlı işliyor

Üzerine kayıtlı bir şey yoksa bile maaşa direk haciz gelir firması filan varsa direk banka hesaplarını gelir
memurlar artık direk bankalara yazı yoluyor sistemden banka hesapları bloklanıyor sistem o konuda çok hızlı işliyor
Teşekkür ederim cevabınız için ama ben hukukçuyum.

X