Karsi komsu sorunu

Çok doğru söylüyorsunuz şimdi bazı insanlarda çekinme yok

Mesafe koyduysanız çağırmayın ne zorunluluğunuz var ki millet artık kapı komşusunu tanımıyor bile

Ya aslında yaşlı değil sanırım benim annem yaşça daha büyük. Binadaki en genç çift biziz ama eşimle 20 daireden. Bizimle hiç iletişime geçmedi ama annme meslekleri ne, kaç yaşındalar, siz neden buradasınız vs. her karşılaştıklarında sıralıyormuş. Annem daha adını bilmiyor hehehe

Öğrenciyken manyak bir komşum vardı o geldi aklıma. Kadın hep bize gelmek istiyordu. Akşamları kapıya dayanırdı açmadığımız zaman sigortaları indirirdi

Son anda çağır belki başka bi işi vardır gelemez

Ay bu benim anneannem seksen yaşını geçti. Kimse giderse her odasını gezer özellikle geleni gideni sorar. Eve biri geç kalsa özellikle kız ise hemen laf söz etmeye hazırdır. Komşularıyla nasıldır bilemem ama çocuklarını, torunlarını bile rahatsız eden bir halde olduğu için hiç öyle kalabalıkta bir arada bulunmak istemem. Çünkü sadece karşıdaki insanların özel hayatlarını soruyor. Tabi sizin 1.derece yakınınız olmadığı için kimse sizi sorumlu tutmaz. Çağırın yada çağırmayın diyemem ama büyük bir organizasyonda kaybolur gider gözünüze gelmez diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…