Karsi komsu sorunu

Yazik kiz, yasli işte,cani sikiliyodur onun, hayatinda aksiyon yok garibimin gdgdgdg, ben olsam arada yalandan dedikodu anlatirim günü şenlensin diye, valla yasliya dedikodu ver, cennetini hazirla hxggg
😂😂😂😂oooo öyle şey yapsam bütün binalar duyar sonra bende başkasından duyup kendi yalanıma inanırım

Mobese Teyze....🙉🙈🙊 Mevlude cagir ama fazla gelemesin de bir bahane bul.

Iyi tarafindan bakarsan, Allah korusun birsey olsa, hemen gorur gerekli yerleri arar.

Merhaba arkadaslar karşı komsumla başım dertte ben 28 yaşındayım o 75 falan var bana gelmek istiyor ilk zamanlar anlamamıştım onun ne oldu kabul ettim geldi bütün odaları gezdi siz bunu söyle yapmissiniz şuraya şunu yaptirmissiniz ve bunu izin almadan yapiyor bana kim geliyor gidiyor o hep kapıda kim bunlar niye geldiler senin tarafın mi eşinin tarafımı hep soru soruyor kızımı kapının önünden servise bildirmek için aşağı iniyorum balkonda yukarı çıkıyorum kapıda resmen beni gözetliyor bunu sadece bana yapmıyor apartmanda birçok kişi şikayetçi ama benim sorunum karşı karşıya olmak 7 yaşındaki kızm bile diyor anne teyze bizi gözetliyor die daha neler var ama uzun olur yazmayayım 😂şimdi bebeğim var mevlut yapacağım açıkçası hiç çağırmak istemiyorum ama eşim çağır diyor karşı karşıyayız hep yüz yüze bakıyoruz diyor ama ben istemiyorum bir yandan da mevlut okutucam günaha girmeyeyim diyorum siz olsanız ne yapardınız şimdiden teşekkürler
Aynı durumdan bizde muzdarıpız 3 numara komşumuz sürekli camda
Bende öyle özel günde onu ayırt etmeyin ama ekstradan asla görüşmeyin başınıza bela olabilir

Merhaba arkadaslar karşı komsumla başım dertte ben 28 yaşındayım o 75 falan var bana gelmek istiyor ilk zamanlar anlamamıştım onun ne oldu kabul ettim geldi bütün odaları gezdi siz bunu söyle yapmissiniz şuraya şunu yaptirmissiniz ve bunu izin almadan yapiyor bana kim geliyor gidiyor o hep kapıda kim bunlar niye geldiler senin tarafın mi eşinin tarafımı hep soru soruyor kızımı kapının önünden servise bildirmek için aşağı iniyorum balkonda yukarı çıkıyorum kapıda resmen beni gözetliyor bunu sadece bana yapmıyor apartmanda birçok kişi şikayetçi ama benim sorunum karşı karşıya olmak 7 yaşındaki kızm bile diyor anne teyze bizi gözetliyor die daha neler var ama uzun olur yazmayayım 😂şimdi bebeğim var mevlut yapacağım açıkçası hiç çağırmak istemiyorum ama eşim çağır diyor karşı karşıyayız hep yüz yüze bakıyoruz diyor ama ben istemiyorum bir yandan da mevlut okutucam günaha girmeyeyim diyorum siz olsanız ne yapardınız şimdiden teşekkürler
Çağırmasanızda gelecek gibi duruyor.
Ben olsam çağrırdım ama mevlüt dışında gelmek istediği zaman kabul etmezdim.
Zaten konuşcak ne buluyorsunuz o yaşta yabancı biriyle
Akraba olsa ordan burdan, aileden birilerinden bahsedilirde yaşlı komşu teyze ile ne payalşiyorsunuz?
Benimde eski evimde karşı komşum 80 yaş üstü teyzedi. Kapıda karşılaşınca yada bayramda seyranda uğrardım evine merhaba havadan sudan en fazla 5 dk sonra konu bitiyordu

Niye gözetliyor olabilir ki acaba yani hırsız falanda olabilir akli dengesi yerinde olmayabilir insanin aklina hersey gelir ama dikkatli olun yinede cagirmayin demem gelsin günahtır kapı komsunuz sonucta ama neden bu kadar merak icinde orayi pek anlayamadım dogrusu

Çağırmasanızda gelecek gibi duruyor.
Ben olsam çağrırdım ama mevlüt dışında gelmek istediği zaman kabul etmezdim.
Zaten konuşcak ne buluyorsunuz o yaşta yabancı biriyle
Akraba olsa ordan burdan, aileden birilerinden bahsedilirde yaşlı komşu teyze ile ne payalşiyorsunuz?
Benimde eski evimde karşı komşum 80 yaş üstü teyzedi. Kapıda karşılaşınca yada bayramda seyranda uğrardım evine merhaba havadan sudan en fazla 5 dk sonra konu bitiyordu
Haklısınız bebege geldi birbirimize bakıyoruz resmen benim demek istediğim yaşlıya olsa kabul ederim ama bu geleyim mi diye sormuyor ki direk gelip sormadan pat diye içeri giriyor hatta birkere hamileyken doktordan gelmiştim hemde ramazandi ezana yakın kapı çaldı baktim o eşime dedim sen aç seni görünce gider yok eşime saçma sapan sorular sordu pat diye içeri girdi bu arada esin nerde diye hiç sormuyor mutfağa gitti bu masayı yenimi aldınız tezgahida yaptirmissinjz diyor ve bunların hepsini biliyor çünkü daha önce geldi gördü ben resmen yatak odasında gizlenip onları dinliyorum eşime aç dedim ya girmez diye düşünüp yatak odasında kaldım eşim o gittikten sonra dedi sakın buna kapıyı açma bir daha diye ama şimdi kararsız kaldık sonuçta yine yüz yüze bakiyoruz

Niye gözetliyor olabilir ki acaba yani hırsız falanda olabilir akli dengesi yerinde olmayabilir insanin aklina hersey gelir ama dikkatli olun yinede cagirmayin demem gelsin günahtır kapı komsunuz sonucta ama neden bu kadar merak icinde orayi pek anlayamadım dogrusu
Bende anlamıyorum ama şöyle bisey var ellili yaşlarında biraz engelli oğlu var eşim onun şizofren olduğunu duymuş ama ne kadar doğru bilmiyorum ve ben kesinlikle gitmiyorum onlara girip çıkarken oğluylada karşılaşıyoruz daha ben biseyini görmedim ama şizofren nasil olur onuda bilmiyorum açıkçası

Benim komşumuza '' dürbün alayım mı böyle zor oluyordur senin için? '' demişliğim var :KK70: Erkek arkadaşım eve almaya gelirdi eğilip arabaya bakardı uzun uzun. Ama lafı yiyince biraz daha çekinir oldu yani yaşlı diye susmayın söyleyin yanlışını. Bu yüzden insanlarla yaşamayı sevmiyorum ya. Herkesin gözü kulağı senin üzerinde. Sırf bu yüzden ormanın içinde sessiz sakince yalnız yaşarım gram koymaz bana :KK70:

Bende anlamıyorum ama şöyle bisey var ellili yaşlarında biraz engelli oğlu var eşim onun şizofren olduğunu duymuş ama ne kadar doğru bilmiyorum ve ben kesinlikle gitmiyorum onlara girip çıkarken oğluylada karşılaşıyoruz daha ben biseyini görmedim ama şizofren nasil olur onuda bilmiyorum açıkçası
Sizofren biri ilacini ictigi surece normal bir insan gibidir diye biliyorum. Hepside tehlikeli degildir ilacini icmediginde hayali birilerini goruyorlar kafasinda bazen sesler duyuyolar okudugum kitaplardan biliyorum bende.

Benim komşumuza '' dürbün alayım mı böyle zor oluyordur senin için? '' demişliğim var :KK70: Erkek arkadaşım eve almaya gelirdi eğilip arabaya bakardı uzun uzun. Ama lafı yiyince biraz daha çekinir oldu yani yaşlı diye susmayın söyleyin yanlışını. Bu yüzden insanlarla yaşamayı sevmiyorum ya. Herkesin gözü kulağı senin üzerinde. Sırf bu yüzden ormanın içinde sessiz sakince yalnız yaşarım gram koymaz bana :KK70:
Iyi demişsiniz biz markette de karşılaştık bir kere bana konuşuyor ama gözü sepette ne almışım diye bakiyor o kadar meraklı

Enerjimin uyuşmadığı kimseyle görüşmek zorunda olmadığım için cagirmazdim. Hatta beni çok rahatsız ederse kibarca uyarır anlamazsa net bir şekilde sinirimi cizerdim

Iyi demişsiniz biz markette de karşılaştık bir kere bana konuşuyor ama gözü sepette ne almışım diye bakiyor o kadar meraklı
Nerde o eski komşular deriz ya gerçekten sadece gençler için değil yaşlılar içinde geçerli bu durum. Bu kadarı eskiden de olmazdı. Karışılmazdı çünkü utanma çekinme vardı. Şimdi komşularda asla saygı, utanma yok. O yüzden herkes uzaklaşıyor birbirinden.

İyi sende sadece o teyze var bizim apartmanda herkes herkesin ne yaptığını kaçta geldiğini kime hangi misafir geldiğini, kim evde kocasıyla çocuğuyla kavga etti, kim hasta kim değil hepsini biliyorlar. Korkunç bir durum hatta biri bana kaynanan mı geldi ondan mı markete gidiyorsun dedi. Şok oldum yolda ben komşunun adını bile bilmem bunlar CIA ajanı gibi
Her apartmanda var demekki

Ayyy süper bu 😂😂bizimkide kaynanan geldi kendi annen ne zaman gelecek diye sordu bana daha once🤣🤣

Ay bizim karşı komşuda kafayı anneme takmış jdjdj bı süredir bizimle kaldığı için sen hangisinin annesisin demiş neden buradasin bayadir vs. Geçende görümcem ve kayinvalidemi görmüş bı ton soru sormuş jdjssj benimle asla iletişime geçmiyor eve gelen giden kim hangimiz akrabası kafayı takmış durumda

Ay bizim karşı komşuda kafayı anneme takmış jdjdj bı süredir bizimle kaldığı için sen hangisinin annesisin demiş neden buradasin bayadir vs. Geçende görümcem ve kayinvalidemi görmüş bı ton soru sormuş jdjssj benimle asla iletişime geçmiyor eve gelen giden kim hangimiz akrabası kafayı takmış durumda
Sizinki de yaşlı mı bizimkide kayınvalidemi hiç sevmiyor hatta kayınvalidemi eşime şikayet etti resmen doğumdan sonra cuma hastaneden çıktım pazar günü hemen geldi kayınvalidem içeri almadı onu bir hafta on gün sonra eşimin karşına çıkmış geleyimmi şimdi annen beni kabul etmedi demis🤣🤣

X