Karsi komsu sorunu

Nerde o eski komşular deriz ya gerçekten sadece gençler için değil yaşlılar içinde geçerli bu durum. Bu kadarı eskiden de olmazdı. Karışılmazdı çünkü utanma çekinme vardı. Şimdi komşularda asla saygı, utanma yok. O yüzden herkes uzaklaşıyor birbirinden.
Çok doğru söylüyorsunuz şimdi bazı insanlarda çekinme yok

Sizinki de yaşlı mı bizimkide kayınvalidemi hiç sevmiyor hatta kayınvalidemi eşime şikayet etti resmen doğumdan sonra cuma hastaneden çıktım pazar günü hemen geldi kayınvalidem içeri almadı onu bir hafta on gün sonra eşimin karşına çıkmış geleyimmi şimdi annen beni kabul etmedi demis🤣🤣

Ya aslında yaşlı değil sanırım benim annem yaşça daha büyük. Binadaki en genç çift biziz ama eşimle 20 daireden. Bizimle hiç iletişime geçmedi ama annme meslekleri ne, kaç yaşındalar, siz neden buradasınız vs. her karşılaştıklarında sıralıyormuş. Annem daha adını bilmiyor hehehe

Öğrenciyken manyak bir komşum vardı o geldi aklıma. Kadın hep bize gelmek istiyordu. Akşamları kapıya dayanırdı açmadığımız zaman sigortaları indirirdi😂

Merhaba arkadaslar karşı komsumla başım dertte ben 28 yaşındayım o 75 falan var bana gelmek istiyor ilk zamanlar anlamamıştım onun ne oldu kabul ettim geldi bütün odaları gezdi siz bunu söyle yapmissiniz şuraya şunu yaptirmissiniz ve bunu izin almadan yapiyor bana kim geliyor gidiyor o hep kapıda kim bunlar niye geldiler senin tarafın mi eşinin tarafımı hep soru soruyor kızımı kapının önünden servise bildirmek için aşağı iniyorum balkonda yukarı çıkıyorum kapıda resmen beni gözetliyor bunu sadece bana yapmıyor apartmanda birçok kişi şikayetçi ama benim sorunum karşı karşıya olmak 7 yaşındaki kızm bile diyor anne teyze bizi gözetliyor die daha neler var ama uzun olur yazmayayım 😂şimdi bebeğim var mevlut yapacağım açıkçası hiç çağırmak istemiyorum ama eşim çağır diyor karşı karşıyayız hep yüz yüze bakıyoruz diyor ama ben istemiyorum bir yandan da mevlut okutucam günaha girmeyeyim diyorum siz olsanız ne yapardınız şimdiden teşekkürler
Son anda çağır belki başka bi işi vardır gelemez 😅

Ay bu benim anneannem 😅 seksen yaşını geçti. Kimse giderse her odasını gezer özellikle geleni gideni sorar. Eve biri geç kalsa özellikle kız ise hemen laf söz etmeye hazırdır. Komşularıyla nasıldır bilemem ama çocuklarını, torunlarını bile rahatsız eden bir halde olduğu için hiç öyle kalabalıkta bir arada bulunmak istemem. Çünkü sadece karşıdaki insanların özel hayatlarını soruyor. Tabi sizin 1.derece yakınınız olmadığı için kimse sizi sorumlu tutmaz. Çağırın yada çağırmayın diyemem ama büyük bir organizasyonda kaybolur gider gözünüze gelmez diye düşünüyorum.

X