Kafanız karışıksa bir yerde bir sıkıntı var demektir.Karşı cins arkadaşım ile hemen hemen her gün konuşuyoruz kendisi nişanlı ama biz 4 senelik arkadaşız 4 senedir her gün konuşuyoruz arda konuşmadığımız zamanlar oluyor ama çoğunlukla konuşuyoruz nişanlının haberi var mı her gün konuşmamız sorun oluyor mu diye sordum evet haberi var ama sorun değil biz seninle yakın arkadaşız diyor bana kendisine karşı duygusal bir şey hissetmiyorum ama yine de kafam çok karışık
kendinize saygınız yoksa tanımadığınız o hemcinsinize olsun. Her gün her gün alışkanlık adı altında ne konuşulabilir ki nişanlı bi adamla, aklım almıyor. Masum bir durum değil kesinlikle. Hayır anlamıyorum kız da rahatsız olmuyor mu bu durumdan. Benim nişanlım sabah akşam her gün kız arkadaşıyla konuşacak mesajlaşacak yok öyle dünya hayırdır yani. Ha aklı başında sadık bi adam olan zaten girmez bu tür durumlara da.Karşı cins arkadaşım ile hemen hemen her gün konuşuyoruz kendisi nişanlı ama biz 4 senelik arkadaşız 4 senedir her gün konuşuyoruz arda konuşmadığımız zamanlar oluyor ama çoğunlukla konuşuyoruz nişanlının haberi var mı her gün konuşmamız sorun oluyor mu diye sordum evet haberi var ama sorun değil biz seninle yakın arkadaşız diyor bana kendisine karşı duygusal bir şey hissetmiyorum ama yine de kafam çok karışık
Kızın haberi olduğunu hiç sanmiyorum.Masum bir durum değil kesinlikle. Hayır anlamıyorum kız da rahatsız olmuyor mu bu durumdan.
Empati yaptınız mı? Sizin nişanlınız her gün biri ile görüşse siz ne yaparsınız?Karşı cins arkadaşım ile hemen hemen her gün konuşuyoruz kendisi nişanlı ama biz 4 senelik arkadaşız 4 senedir her gün konuşuyoruz arda konuşmadığımız zamanlar oluyor ama çoğunlukla konuşuyoruz nişanlının haberi var mı her gün konuşmamız sorun oluyor mu diye sordum evet haberi var ama sorun değil biz seninle yakın arkadaşız diyor bana kendisine karşı duygusal bir şey hissetmiyorum ama yine de kafam çok karışık
Karsi cinsten yakin arkadas olmaz. Insan yeri geliyor sevgilisiyle bile hergun konusmuyor.Karşı cins arkadaşım ile hemen hemen her gün konuşuyoruz kendisi nişanlı ama biz 4 senelik arkadaşız 4 senedir her gün konuşuyoruz arda konuşmadığımız zamanlar oluyor ama çoğunlukla konuşuyoruz nişanlının haberi var mı her gün konuşmamız sorun oluyor mu diye sordum evet haberi var ama sorun değil biz seninle yakın arkadaşız diyor bana kendisine karşı duygusal bir şey hissetmiyorum ama yine de kafam çok karışık
yakın arkadaşım diyorsun adam seni nişana davet etmemiş. fıkra bu kadar...Biz üniversiteden arkadaşız askerliğini benim yaşadığım şehirde yaptı ama nişana davet etmedi o yüzden de tanışamadık
Ben nişanlısının haberi olduğunu düşünmüyorum ya. 1 bir şey demez 2 demez ama her gün konuşuyorlarsa kız elbet tepki gösterirdi ne alaka diyekendinize saygınız yoksa tanımadığınız o hemcinsinize olsun. Her gün her gün alışkanlık adı altında ne konuşulabilir ki nişanlı bi adamla, aklım almıyor. Masum bir durum değil kesinlikle. Hayır anlamıyorum kız da rahatsız olmuyor mu bu durumdan. Benim nişanlım sabah akşam her gün kız arkadaşıyla konuşacak mesajlaşacak yok öyle dünya hayırdır yani. Ha aklı başında sadık bi adam olan zaten girmez bu tür durumlara da.