Karşı cins yakın arkadaş

nilsu06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2023
6
-3
25
Karşı cins arkadaşım ile hemen hemen her gün konuşuyoruz kendisi nişanlı ama biz 4 senelik arkadaşız 4 senedir her gün konuşuyoruz arda konuşmadığımız zamanlar oluyor ama çoğunlukla konuşuyoruz nişanlının haberi var mı her gün konuşmamız sorun oluyor mu diye sordum evet haberi var ama sorun değil biz seninle yakın arkadaşız diyor bana kendisine karşı duygusal bir şey hissetmiyorum ama yine de kafam çok karışık

Ben nisanlisinin haberinin oldugunu sanmiyorum. 4 yildir her gun konuşulan birini insan merak eder tanişir, tanistrimak ister.
Ben olsam tanişmak istemem o ayri, boyle bir arkadaslik benim de kafami karistirir arada ilişki, aldatma olmasa bile her gun her gun ne konusuluyor mesela? Her halti anlatip döküyordur öyle adamla da işim olacagini sanmiyorum.

Kafanız karışıksa bir yerde bir sıkıntı var demektir.

kendinize saygınız yoksa tanımadığınız o hemcinsinize olsun. Her gün her gün alışkanlık adı altında ne konuşulabilir ki nişanlı bi adamla, aklım almıyor. Masum bir durum değil kesinlikle. Hayır anlamıyorum kız da rahatsız olmuyor mu bu durumdan. Benim nişanlım sabah akşam her gün kız arkadaşıyla konuşacak mesajlaşacak yok öyle dünya hayırdır yani. Ha aklı başında sadık bi adam olan zaten girmez bu tür durumlara da.

Empati yaptınız mı? Sizin nişanlınız her gün biri ile görüşse siz ne yaparsınız?
Ayrıca kafanıza takılan nedir kendinize mi güvenmiyorsunuz?

Basbaya çocukla flörtleşiyorsunuz ya :) Saf mıyız ayol biz demek ki sana da normal gelmemiş sormuşsun

Eşim her gün kız arkadaşıyla (!) konuşsa artık eski eşim olur.
Evli/sevgilisi olan insanların tabi ki arkadaşları olacak ama haftada 1 kahve çay içersin, atıyorum story atarsın yorum yazar bir muhabbet döner biter. Her saat her dakika iletişim halinde oluyorlarsa arkadaş değildir o:)
Kız arkadaşlarımla bile her gün konuşmuyoruz anca bir olay olunca anlatılacak bir şey olduğunda.

Karsi cinsten yakin arkadas olmaz. Insan yeri geliyor sevgilisiyle bile hergun konusmuyor.

Biz üniversiteden arkadaşız askerliğini benim yaşadığım şehirde yaptı ama nişana davet etmedi o yüzden de tanışamadık
yakın arkadaşım diyorsun adam seni nişana davet etmemiş. fıkra bu kadar...
kızın durumdan asla haberi yok, resmi nikaha kadar seninle flörtleşiyor bu çok net.
kaldı ki yakın kız arkadaşınla dahi her gün konuşamazsın. bence hemcinsine saygı göster ve mesafe koy.

Ben nişanlısının haberi olduğunu düşünmüyorum ya. 1 bir şey demez 2 demez ama her gün konuşuyorlarsa kız elbet tepki gösterirdi ne alaka diye

Sizi bu zamana kadar nişanlısı ile tanıştırmadıysa yakın arkadaş değilsiniz diye düşünüyorum. Nişana da mı gitmediniz? Kafanız karışıksa mesafe koyun. Benim de eşimin karşı cinsten yakın bir arkadaşı var. Olmaz diyenleri anlayabiliyorum çünkü pek sık olan bir durum değil ama ben bu hanımla eşimle tanıştıktan 2 hafta sonra tanıştım. Zamanla biz de arkadaş olduk. Kadın bizim nikah şahidimiz oldu. Zaten aile dostu gibi bir şey. Ben kadının ailesi ile de tanıştım hatta evlerinde kaldım vs, onlar geldi bizde kaldı.
Ha bunun tersi de başıma geldi. Benim yakın bir erkek arkadaşım vardı. Kendisi ile hastanede tanıştık benim babam da onun babası da hastanede yatıyordu. Çok yardım ettik birbirimize. Onun babası vefat ettiğinde gittim. Benim babam vefat ettiğinde o babamın yıkanmasına girdi vs. Çok iyi bir dostumdu. Sonra eşimle tanıştığımda da evlendiğimizde de, niye ise o eşimle tanışma istemedi. Yani türlü bahaneler buldu denk getirmemek için. Sonra da bana karşı hisleri olduğunu itiraf etti. Maalesef arkadaşlığımı bitirmek zorunda kaldım. Hala özlerim yani onu arkadaş olarak, dert ortağım gibi bir şeydi ama olamadı yani. Siz de acaba bilinçaltından ona karşı bir şeyler hissediyor olabilir misiniz? Dediğim gibi kafanız karışıksa mesafe koyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…