KARPUZ DİYETİ ( 1 HAFTADA 5 KİLO - 900 kCAL)

mavielle

MİNİK DUTUM BENİMLE
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
2.014
30
158
Balıkesir
Sevgili hanımlar bu ara kafayı iyice taktım kilo vermeye isveç diyetini denedim yarın son günüm şuana kadar 3 kilo verdim.
pazartesi karpuz diyetiyle devam etmek istiyorum çünkü mevsime uygun ve iç serinleten bir diyet umarım hedefe biraz daha yaklaşırım katılmak isteyenler paylaşımlarınızı bekliyorum.

KARPUZ DİYETİ MENÜ

PAZARTESİ
Sabah :
Aç karnına 2 bardak su, 1 dilim karpuz, 30 gram (Bir kibrit kutusu büyüklüğünde) peynir, 1 dilim light ekmek
Öğle :
1 dilim karpuz, 30 gr peynir, 1 dilim light ekmek
İkindi :
1 dilim karpuz.
Akşam :
200 gr ızgara tavuk göğsü, Salata, 1 dilim light ekmek
Gece :
1 dilim karpuz, 1 dilim light ekmek

SALI
Sabah :
Aç karnına 2 bardak su, 1 dilim karpuz, 1 fincan çay, 1 adet yumurta, 1 dilim light ekmek
Öğle :
1 dilim karpuz, 200 gr patlıcan salatası, 200 gr light yoğurt, 1 dilim light ekmek
İkindi :
1 dilim karpuz
Akşam :
200 gr ızgara biftek ya da yağsız teflonda sote yapılmış 200 gr kuşbaşı et, salata, 1 dilim light ekmek
Gece :
1 dilim karpuz, 30 gr peynir

ÇARŞAMBA
Sabah :
Aç karnına 2 bardak su, 1 fincan çay, 1 dilim light ekmek
Öğle :
200 gram balık, salata, 1 dilim light ekmek
İkindi :
1 dilim karpuz
Akşam :
200 gr light yoğurt, haşlanmış kabak, salata
Gece :

PERŞEMBE
Sabah :
Aç karnına 2 bardak su, 1 dilim karpuz, 1 dilim light ekmek
Öğle :
Yağsız mantar sote, salata, 1 dilim light ekmek
İkindi
1 dilim karpuz, 200 gr light yoğurt
Akşam :
200 gr yağsız kıymayla yapılmış köfte, salata
Gece :

CUMA
Sabah :
Aç karnına 2 bardak su, 1 dilim karpuz, 30 gr peynir
Öğle :
Fırında kabak mücver, 1 dilim light ekmek, salata
İkindi :
1 dilim karpuz
Akşam :
200 gr kuşbaşı et ve karışık sebzelerle hazırlanmış fırında güveç, salata
Gece :
1 dilim light ekmek, 1 dilim karpuz

CUMARTESİ
Sabah :
Aç karnına 2 bardak su, 1 dilim karpuz, 1 yumurta ve 30 gr peynirle yapılmış omlet, 1 dilim light ekmek, salatalık, domates
Öğle :
200 gr light yoğurt, haşlanmış sebze
İkindi :
1 dilim karpuz ,1 dilim light ekmek, 30 gr peynir
Akşam :
200 gr light yoğurt, haşlanmış sebze, salata
Gece :

PAZAR
Sabah :
Öğle :
200 gr light yoğurt, haşlanmış sebze, 1 dilim karpuz
İkindi :
Akşam :
200 gr balık buğulama, salata, 1 dilim light ekmek
Gece :
1 dilim karpuz

Sevgili hanımlar bu ara kafayı iyice taktım kilo vermeye isveç diyetini denedim yarın son günüm şuana kadar 3 kilo verdim.
pazartesi karpuz diyetiyle devam etmek istiyorum çünkü mevsime uygun ve iç serinleten bir diyet umarım hedefe biraz daha yaklaşırım katılmak isteyenler paylaşımlarınızı bekliyorum.

KARPUZ DİYETİ MENÜ

PAZARTESİ
Sabah :
Aç karnına 2 bardak su, 1 dilim karpuz, 30 gram (Bir kibrit kutusu büyüklüğünde) peynir, 1 dilim light ekmek
Öğle :
İkindi :
1 dilim karpuz.
Akşam :
200 gr ızgara tavuk göğsü, Salata, 1 dilim light ekmek
Gece :

SALI
Sabah :
Aç karnına 2 bardak su, 1 dilim karpuz, 1 fincan çay, 1 adet yumurta, 1 dilim light ekmek
Öğle :
1 dilim karpuz, 200 gr patlıcan salatası, 200 gr light yoğurt, 1 dilim light ekmek
İkindi :
1 dilim karpuz
Akşam :
200 gr ızgara biftek ya da yağsız teflonda sote yapılmış 200 gr kuşbaşı et, salata, 1 dilim light ekmek
Gece :

ÇARŞAMBA
Sabah :
Aç karnına 2 bardak su, 1 fincan çay, 1 dilim light ekmek
Öğle :
200 gram balık, salata, 1 dilim light ekmek
İkindi :
1 dilim karpuz
Akşam :
200 gr light yoğurt, haşlanmış kabak, salata
Gece :

PERŞEMBE
Sabah :
Öğle :
Yağsız mantar sote, salata, 1 dilim light ekmek
İkindi
1 dilim karpuz, 200 gr light yoğurt
Akşam :
200 gr yağsız kıymayla yapılmış köfte, salata
Gece :

CUMA
Sabah :
Aç karnına 2 bardak su, 1 dilim karpuz, 30 gr peynir
Öğle :
Fırında kabak mücver, 1 dilim light ekmek, salata
İkindi :
1 dilim karpuz
Akşam :
200 gr kuşbaşı et ve karışık sebzelerle hazırlanmış fırında güveç, salata
Gece :
1 dilim light ekmek, 1 dilim karpuz

CUMARTESİ
Sabah :
Aç karnına 2 bardak su, 1 dilim karpuz, 1 yumurta ve 30 gr peynirle yapılmış omlet, 1 dilim light ekmek, salatalık, domates
Öğle :
200 gr light yoğurt, haşlanmış sebze
İkindi :
1 dilim karpuz ,1 dilim light ekmek, 30 gr peynir
Akşam :
200 gr light yoğurt, haşlanmış sebze, salata
Gece :

PAZAR
Sabah :
Öğle :
200 gr light yoğurt, haşlanmış sebze, 1 dilim karpuz
İkindi :
Akşam :
200 gr balık buğulama, salata, 1 dilim light ekmek
Gece :
1 dilim karpuz

merhaba canim. ben ve arkadaslarim dans ederek ter atarak yani alin terimizle zayiflamaya calisiyoruz. sen kac kilosun? hic denedinmi bu diyeti? ya da deneyenler varsa paylasabilirmi?

merhaba canim. ben ve arkadaslarim dans ederek ter atarak yani alin terimizle zayiflamaya calisiyoruz. sen kac kilosun? hic denedinmi bu diyeti? ya da deneyenler varsa paylasabilirmi?

canım en güzeli, alın teri dökeceksin.dansla zayıflamak en iyisi.benim bedenim için en uygun o.ramazan da iftarda her zamankinden az yedim,bazen sahur bile yapmadım ama sonuç kilo aldım nasıl oldu anlamıyorum.vücudum kıtlık psikolojisine mi girdi ne?sebep hareketsizlikte olabilir tabi.susuyacağım diye korkudan insan hareket edemiyor ki?:20:neyse az kaldı şu ramazanı tatlılıkla bir çıkartayım.sonra tam gaz dans dans dans sebaha kader dens.:32::32:

canım en güzeli, alın teri dökeceksin.dansla zayıflamak en iyisi.benim bedenim için en uygun o.ramazan da iftarda her zamankinden az yedim,bazen sahur bile yapmadım ama sonuç kilo aldım nasıl oldu anlamıyorum.vücudum kıtlık psikolojisine mi girdi ne?sebep hareketsizlikte olabilir tabi.susuyacağım diye korkudan insan hareket edemiyor ki?:20:neyse az kaldı şu ramazanı tatlılıkla bir çıkartayım.sonra tam gaz dans dans dans sebaha kader dens.:32::32:

INSAALLAH Ramazan bitince bol-bol dans edib atarsin kilolarini ama karpuz diyetini de denemek lazim...

ben isveç diyeti ile 3 kilo verebildim arada kaçamaklarım oldu yarın son günüm ve pazar gününü tatil ilan ettim kendime tabi aşırıya kaçmadan pazartesi günüde karpuz diyetini uygulayacağım yazın sıcakta iyi gider diye düşünüyorum bu arada haftada en az 3 gün 45 dak egzersiz yapıyorum 65 kiloyla başladım diyet macerama 10 günde 62 oldum hedefim 55 kilo olmak tabi bundaan sonra haftada 1 kilo versemde yeter

INSAALLAH Ramazan bitince bol-bol dans edib atarsin kilolarini ama karpuz diyetini de denemek lazim...

hangi diyeti yaparsak yapalım en az yarım saatlik egzersiz şart isterseniz dans olur isterseniz aerobik isterseniz tempolü yürüyüş bunları yapmadan aç kalmak anlamsız karpuz diyetini önümüzdeki hafta gün gün yazıcam sizlere ve pazar sabahı kilo kontrolümü yapıcam o güne kadar tartıya çıkmıycam...

Back
X