Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mantı çorbası bildigimiz yüksük çorbasımı aynı mantı gibi içini kıymayla dolduruyorsun eger oysa yapma derim zaten hamur oldugu için insan onunla bile doyar bizim burada yüksük çorbası derler çok severim.
Diyette olunca nerde yemek adı resmi var hemen dikkatimi çekiyor yafff
Kremalı mantar çorbası kendin yaparsan süper olur -karnıyarık-pilav-semizotlu salatalıklı yoğurt-salata-turşu-tatlı olarakda tavukgöğsü iyi bir misafir menüsü olabilir
Diyette olunca nerde yemek adı resmi var hemen dikkatimi çekiyor yafff
Kremalı mantar çorbası kendin yaparsan süper olur -karnıyarık-pilav-semizotlu salatalıklı yoğurt-salata-turşu-tatlı olarakda tavukgöğsü iyi bir misafir menüsü olabilir
Yoğurdu çok az sulandırıp iyice tuzla çırpın semizotunu yaprak yaprak ayıklayıp koyun salatalığı da rendeleyin hafifde sarımsak koyunca (sarımsak misafir menüsüne uygun olmayabilir) offf tadından yenmiyor diyet menümdede çok sık kullanıyorum süper bir lezzettt
Mantı çorbası bildigimiz yüksük çorbasımı aynı mantı gibi içini kıymayla dolduruyorsun eger oysa yapma derim zaten hamur oldugu için insan onunla bile doyar bizim burada yüksük çorbası derler çok severim.
ismini bimiyorum bı arkadas yapıodu..bende bayılıyorum. bızımkıler o yemegı pek bılmezler. hatay yemeği değil ya... ama ben bayılıyorum.değişik olur diye yapayım dedım farklı tatlar denesinler...