• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karnıyarığın yanına neler yapabilirim?

nilmumu

Guru
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
501
4
316
Hatay
kızlar akşama yemege mısafirim var öle cok agır seyler yapmıycam ana yemegım karnıyarık olacak .yanına neler önerebilirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar akşama yemege mısafirim var öle cok agır seyler yapmıycam ana yemegım karnıyarık olacak .yanına neler önerebilirsiniz?

Mercimek çorbası,şehriyeli pirinç pilavı,cacık ve turşu.

çorba olarak mantı çorbası nasıl olur nohutlu?

Mantı çorbası bildigimiz yüksük çorbasımı aynı mantı gibi içini kıymayla dolduruyorsun eger oysa yapma derim zaten hamur oldugu için insan onunla bile doyar bizim burada yüksük çorbası derler çok severim.:56::56::9:

Diyette olunca nerde yemek adı resmi var hemen dikkatimi çekiyor yafff :31:

Kremalı mantar çorbası kendin yaparsan süper olur -karnıyarık-pilav-semizotlu salatalıklı yoğurt-salata-turşu-tatlı olarakda tavukgöğsü iyi bir misafir menüsü olabilir

Son düzenleme:
Diyette olunca nerde yemek adı resmi var hemen dikkatimi çekiyor yafff :31:

Kremalı mantar çorbası kendin yaparsan süper olur -karnıyarık-pilav-semizotlu salatalıklı yoğurt-salata-turşu-tatlı olarakda tavukgöğsü iyi bir misafir menüsü olabilir

semiz otlu yogurdu tuttum. süper

semiz otlu yogurdu tuttum. süper

Yoğurdu çok az sulandırıp iyice tuzla çırpın semizotunu yaprak yaprak ayıklayıp koyun salatalığı da rendeleyin hafifde sarımsak koyunca (sarımsak misafir menüsüne uygun olmayabilir) offf tadından yenmiyor diyet menümdede çok sık kullanıyorum süper bir lezzettt

Son düzenleme:
Mantı çorbası bildigimiz yüksük çorbasımı aynı mantı gibi içini kıymayla dolduruyorsun eger oysa yapma derim zaten hamur oldugu için insan onunla bile doyar bizim burada yüksük çorbası derler çok severim.:56::56::9:

ismini bimiyorum bı arkadas yapıodu..bende bayılıyorum. bızımkıler o yemegı pek bılmezler. hatay yemeği değil ya... ama ben bayılıyorum.değişik olur diye yapayım dedım farklı tatlar denesinler...

karnıyarık denildiğinde benim aklıma pirinç pilavı ve cacık gelir :1: misafirlerinizi çoktannn ağırlamışsınızdır ama...

Offfffff canımı istettiniz kızlar yaaaaaaaaaa mis gibi karnıyarığın yanında pilav offf offfffffffff

Back
X