Lazer Epilasyon Karnına lazer epilasyon yaptıranlar

ben bugun gittim ki gobekteki killarimin siyah oldugunu dusunuyordum ama kadin yapmayalim yaymayalim dedi. bele ve kalca ustune de dusunuyodum oraya da yapmadi. off tek cozum bioder galiba

aslında ben iğneliye gidiyorum
memnunum da
yalnız hem canım yanıyor hem de çok zamanda az bir bölge temizleniyor
sonuçsa hem leke yok hem de kalıcı çözüm
zamandan tasarruf ve canımın yanmaması için lazere mi gitsem diye okudum lazerle ilgili sayfaları
ama sanırım iğneliye devam etmeye karar verdim
en azından tüylerin biteceğinden eminim
zaten 3. defa alınan tüy bi daha çıkmıyor
hem de lazerin uzun süreli etkisi bilinmiyor vücuda

canım sende ankaradaymışsın acaba hangi merkeze gittiğini özelden mesaj atabilirmisin bende iğneliye gidiyorumda

yaaa benimde göbeğimde var ama ben çok önceden rahatsız olup jilet vurmuştum çocukluk aklı işte sonrada başa çıkamadım şimdi sürekli sir ağdayla alıyorum siyah ve kalınlar psikolojim bozuluyo biraz ayva göbekliyim nişanlım bazen tutup sıkmak istiyo hayır mayır diyorumm oda anladı artık nekadar iğrenç bi durumm :S:S lazere gitsem sadece o bölgenin maliyeti nekadardır yaptıran varmı yada yaptırıp sonuç alan varmı yardım edinn (

mesaj sayım yetersiz olduğu için özelden mesaj atamıyorum.
ben eryamandaxxxxxx gidiyorum.
dakikası 1 lira.
çok temiz çok memnun olduğum bir yer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de başka bölgelere lazer epilasyon yaptırırken karnıma da yaptırmak istediğimi söyledim, gayet de siyah olduklarını düşünüyordum aslında ama yapan bayan ince olduklarını ve bu ince tüylerin lazerden sonra daha da kalınlaşacağını söyleyip yapmadı. Sadece göbek çizgisindeki kalın tüylere yapalım, onlar incelince tamamına "upl" yaparız dedi. Upl nedir hiçbir fikrim yok, Ipl mi demek istedi diye düşünüyorum ama böyle bir hatayı da yapmaz heralde -ki, lazere başlamadan önce aynı yerde görüştüğüm dermatolog da Upl demişti. Lakin internette bundan bahseden yok :))

Her neyse, göbek çizgisindeki tüylere lazer yapıldı ama daha önce hiç olmadığı şekilde kırmızı, minik kesikler gibi yaralar oluştu. Bu doğal bir şey midir bilemiyorum?

ben daha önceden alıyordum bu yüzden kalınlaşmıştı lazer yaptırdım almadan önceki haline döndü. yani pek fark yok

büyük ihtimal uzun kalan tüyler cildine yapışmış

pekı cırkın ördek bu gecer mı, ben d e bugun yaptırdım da daha,bende de oyle küçük kesık gibi bazı kırmızılıklar var. kolum da bronzdu, onda da bazı yerlerde leke kaldı bugun, hani gül denen dogum lekelerı gibi,inşallah gecer

ne kadar şanslısınız tüylerinizin sarı olduğunu söyleyip lazer yapmamışlar.. ben 4 seansa 2 seans bedava diye peşin para vererek başladım lazere.. (bel, göbek, koltukaltı, çene, kol) belimde, göbeğimde ve yüzümde ortalama 10 seans yaptırmama rağmen, her uygulama öncesi traşladıkları için tüylerde azalma değil artma oldu... neymiş efendim tüylerim sarıymış önce koyulaşıp sonra yokolacakmış. bunu baştan söyleselerdi ya sadece koltukaltı bölgemde iyi sonuç aldım. siz siz olun teniniz beyazsa ve tüy değil "KIL" sorununuz varsa lazer yaptırın. tüylerim açık, tenim koyu olduğu için param gitti, lekelerimde kar kaldı

Canım aynı dertten muzdaribiz.Ben hiç jilet vurmadım oraya önceleri ağdayla alıyordum,şimdi makineyle.Alınca tertemiz oluyor tabi ama çıkmaya başlayıncaaa
Bn de son çare iğneli lazer düşünüyorum.Sen başlarsan haber ver,ben kışın başlamayı düşünüyorum çünkü şimdi bikini giyiyorum denize gidiyorum başlayamam

Karındaki kıllarımı kesinlikle halletmek istiyorum keşke sarışın olsaydım-sarışınları sevmeme rağmen-.Hamile kalınca falan çok zor bir durum olur.Zaten şimdi de yazın çok zor oluyor:95:

ooff benimde sorunum bu .karnımda ve sırtımdaki tüylerden nefret ediyorum IPL cihazıyla tek seasn yaptırdım ama yapan bayan ikinci seansa jiletleyip geliceksin dedi.ben jiletlemek istemiyorum ya bitmezde artarsa napıcam ozaman.bende baska bir merkezle görüştüm ND-YAG diye bir cihaz söyledi ve kesinlikle jiletlemeniz gerekmiyor dedi .bu akşam uygun olursam görüşmeye gidicem bakalım ne diyecekler .genital ve koltuklatımdan memnunum gayet ama karnıma ve belime jilet vuraramamki

ben de yaptırdım ama sadece göbek deliğinin etrafındakileri gördü lazer.onun dışında hiçbir yere yapılamadı.halbuki tüm karnımı kaplamış durumdalar.renkleri koyu ama sert değil.bu durumda olup da yaptırabilen var mı kızlar??

benimde karnımda var ama inceler onları hiç dert etmiyorum bide oramı takamam diye kendimi telkin ediyorum zaten lazer yaptırsam inceler iğneli yaptırsam canım çok acır çünkü büyük bi bölge ee zaten pek fazla da iğrenç durmuyo Allahıma şükür kalsınlar öyle napimama göbeğimdekileri salak ben tüy dökücü ile aldım ve çokkk pişmanım şimdi saiyah çıkıyolar onları takıyorum işte

audreyy bende göbek bölgeme yaptırıyorum ama tüm karnımı kaplamış durumda değiller göbek çizgisine yaptırıyorum ben öyle çok kalın değillerdi benim tüyler ama siyahtı ve sürekli aldığım için uzuyorlardı mutlaka almak zorundaydım, lazere başladım 4 seans yaptırdıktan sonra normal ayva tüy şeklinde çımaya başladı yani doğal bir görünüm oldu çok güzeldi. 1 yıl sonra baktım benim ayva tüylerin uzadığını hissettim ve rahtsız oldum geçen ay bir seans daha yaptırdım şimdi de memnunum lazer görmez falan demediler bana ve o göbek çizgime atış yaptılar yine görmese bir haftaya kalmaz jiletle kısaltılmış tüyler çıkardı tekrar ama şimdi kıl tüy bişeycik yok

ben göbeğime lazer yaptrdım ama bi faydası olmadı geri çıktıı şimdi iğneliye geçtiimm bitti sayılırr 1 seansta

arkadaslar göbek ıcın ıgnelı yapan merkezler bıle yapamayız sadece yuze yapıouz falan dıolar napıcam zorla yapın mı desem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…