• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon lazer epilasyon yaptıranlar

kızlar lazer merkezlerinin adlarını paylaşabilir misiniz? bende yaptırmayı düşünüyorum fakat içime sinecek bir yer arıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

Ankarada nereyi önerirsiniz kızlar ben acıya pek dayanamıyorum hangi cihaz daha az acı veriyor bide :31:

ben de bilgi istiyorum. hatta cnsa arkadaşım Ankara'da bulursan bir yer bana da haber ver :26:

Iki senedir genital ve koltuk alti icin gidiyorum. Ikisine seans basi 150 lira oduyorum.
bitmiyor, bitmiyor, bitmiyor....
Bes seansta falan bitecek diyenlere inanamiyorum su an.
seans araligim iki ay.iki bucuk ay olunca genitalin tamami çıkıyor tekrar.

Sadece genital ve koltuk altim sari renk geri kalan komple beyaz. Bacaklarima yaptirmak hayal oldu o zaman. Peki sari tuyleri goruyor mu?

Bir de ben beyaz tenliyim ve asiri hassas bir tenim var. Kizariklik, tahris vs. olur mu acaba? Tuylerimden olayim derken yolunmus tavuga donmeyeyim sonra :D

Gerci muhtemelen gormeyecek benim tuylerimi :(

Seninkileri gormeyebilir canim. Ama yine de bir konus istersen. Bu arada ben de inanilmaz hassas bir tene sahibim. Hicbir sey olmadi diyebilirim. Ve oyle krem filan da surmedim. Lazer sonrasi eczanede cok ucuza satilan bir krem oneriyorlar. Ama surmedigim halde hicbir sey olmadi bana.

Son düzenleme:
8 seans 100 lira derken.bir seansı 100 lira sanırım
ama çok uygun bence bu fiyata lazer olmaz.
halan devam mı ediyor,bitirdi mi?
bacak içinse üst tarafı tavsiye etmiyorum sadece inceltiyor.
batıklar içinde çözüm değil.

Halam devam ediyo hala. Yok 8 seans toplamda 100 lira. O hala devam ettiği için ben de güvenip gidiyorum. 4 seans gitmiş bacaklarında bitmiş tüyler neredeyse.

Ya bise sorcam. 1. Seanstan snra tuylerim cok inceldi ve hafifledi.. haftaya 2. Seansa gidecegm fakat biliosunuzki ince tuyleri lazer gormuyor. Lazer yapilcak ama etki etmicek die dusunuorum. Bi arkdsm koltuk alti icn gittiğinde doktor demiski jiletle al ki kalan tuyler incelmesin kalinlassinlar da lazer gorsun etki eder. Dusundum ve mantikli geldi. Ama bircok insan alma sakin dokunma dior smdi karar veremedim ne yapcagimi?

Suan gercekten incecikler lazer kesinlikle gormez bliorm gittifim yeri aradim alabilirsin sknti yok dediler ama yinede size sormak istedim bu kknuna ne dydunuz ne yaptniz diye?

Tüylerin rengi bayağı açık mı peki?Sarı gibi yani.Eğer öyleyse lazer görmez evet,o yüzden jiletle alabilirsiniz.Yalnız alınanların da bitmesi için seanslara devam etmeniz gerekir elbette.Yani şöyle söyleyeyim,eğer hiç dokunmazsanız bahsettiğiniz tüylere ve dediğim gibi hem çok ince,hem de sarı ise lazer görmeyeceği için bitmez onlar.Köke inmeyecek uygulama ve dolayısıyla öldürmeyecek o kılları.Çok az ise hiç dokunmadan normal seanslarınıza devam edip,sonradan ama ağda ile filan almak durumunda kalırsınız.Hani çok az,önemli değil o kadarı diyorsanız.

Halam devam ediyo hala. Yok 8 seans toplamda 100 lira. O hala devam ettiği için ben de güvenip gidiyorum. 4 seans gitmiş bacaklarında bitmiş tüyler neredeyse.

Canım kılların büyüme fazı vardır.Yani nasıl anlatsam;oluşma,büyüme,uzama evresi gibi.Lazerde doğru fazda yakalanmış olan tüyler biter evet ama 4 seansta hepsi tamamen bitmemiş olabilir.Yani bundan bir 40 gün sonra kadar bacakta tüylenme görülebilir tekrar.8 seans için bu fiyat düşük onu da belirtmek isterim.Bu tür kampanyalarda,paket uygulamalarda bazı yerler müşteri çekip sürümden kazanmak için fiyatı düşürebiliyor.Ancak hem tarama,hem kafes atışı yapmıyorlar mesela.Bu bahsettiğim hiçbir şekilde,en ufak bir alanın bile atlanmaması için uygulanması gereken bir durum.Ayrıca genital bölge tam olarak,tek bir kıl bile kalmayacak şekilde bitmez arkadaşlar.

Tüylerin rengi bayağı açık mı peki?Sarı gibi yani.Eğer öyleyse lazer görmez evet,o yüzden jiletle alabilirsiniz.Yalnız alınanların da bitmesi için seanslara devam etmeniz gerekir elbette.Yani şöyle söyleyeyim,eğer hiç dokunmazsanız bahsettiğiniz tüylere ve dediğim gibi hem çok ince,hem de sarı ise lazer görmeyeceği için bitmez onlar.Köke inmeyecek uygulama ve dolayısıyla öldürmeyecek o kılları.Çok az ise hiç dokunmadan normal seanslarınıza devam edip,sonradan ama ağda ile filan almak durumunda kalırsınız.Hani çok az,önemli değil o kadarı diyorsanız.

Asiri sari deil ama inceldiler bide renkleri hafif acildj. Neyse smdilik dokunmayim doktor gorup soyler ne yapmam gerektiğini dier seansta iyice sorar ogrenirm.. zaten daha 1. Seansa gittim azalma var ama baya cikio hala ama dedigm gbi incecik cikinca lazer gormez die korktum. Amaaan bole gidecem eger gormez derse jiletle alip kalinlastirip ole giderim yine :d

Aslazer ümraniyeye gidenler var mı kızlar:44:

peki kızlar seanslar bittikten sonra tüy sorunu gercekten bitiyor mu hiç mi cıkmıyor? cevremden çok duymaya basladım da bu ara, kesinlikle bitmiyor acı cektiğinle kalıyorsun diyenler var. çok istiyorum ben de bıktım yemin ediyorum ya her yaz agdadır epilasyondur. neyse acısı cekmeye razıyım tamamen bitiyorsa

Hem cok acisini cektim tamamen bitti kurtuldum dedim bide hastanede yaptirdim ozel hastanede ucuz bi yerde değildi 2500tl verdm. Ama hamile kalinca eskisinden cok cikmaya başladı cikmayan yerlerimde bile cikti yuzumde :(( doktora söyledim üzülme dogumdan sonra dokulecek dedi inşallah öyledir :(

Asiri sari deil ama inceldiler bide renkleri hafif acildj. Neyse smdilik dokunmayim doktor gorup soyler ne yapmam gerektiğini dier seansta iyice sorar ogrenirm.. zaten daha 1. Seansa gittim azalma var ama baya cikio hala ama dedigm gbi incecik cikinca lazer gormez die korktum. Amaaan bole gidecem eger gormez derse jiletle alip kalinlastirip ole giderim yine :d

Tamam,birdahaki gidişinde sor bakalım ne diyecekler canım.Eğer çok açık renk değilse zaten devam ediyorsun seanslara,zamanla onlar da bitebilir.Lazerin görmeyeceği durumdaysa da zaten söylemeleri lazım sana neler yapılacağı hakkında birşeyler.

Tamam,birdahaki gidişinde sor bakalım ne diyecekler canım.Eğer çok açık renk değilse zaten devam ediyorsun seanslara,zamanla onlar da bitebilir.Lazerin görmeyeceği durumdaysa da zaten söylemeleri lazım sana neler yapılacağı hakkında birşeyler.

Aynen aynen haftaya gidnce ogrenirm sizede bildirirm ne yapilmasi gerekiomus die

kızlar benim bildiğim bir lazer epilasyon aleti var evde uygulayabildiğiin acısız ve sarı tüyleri de görüyor. ilgilenler özelden mesaj atabilir.

herkese mrb;ben bir estetisyen olarak şunu söyleyebilirim hangi bölge olursa olsun tam sonuç alamazsınız.mesela bacak ve kolda % 90 sonuç alırken genital ve yüz bölgesinde % 60 sonuç alırsınız.tüyleriniz incede olsa ayva tüy de olsa kalır.her güzellik merkezi müşterinin ayağını bağlamak için kesin sonuç der,müşteriyi lazere alıştırana kadar,sonra derler ki geri kalanını iğneli epilasyon ile devam edin.ama şöylede bir gerçek varki bacaklardaki batık ve pürüzlü görüntüyü düzeltiyo.evet dediğim gibi lazer epilasyon kesinlikle tam sonuç vermez 5 de olsa 50 de olsa kıl sayısı kalır.

Back