Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında ben iğneliye gidiyorum
memnunum da
yalnız hem canım yanıyor hem de çok zamanda az bir bölge temizleniyor
sonuçsa hem leke yok hem de kalıcı çözüm
zamandan tasarruf ve canımın yanmaması için lazere mi gitsem diye okudum lazerle ilgili sayfaları
ama sanırım iğneliye devam etmeye karar verdim
en azından tüylerin biteceğinden eminim
zaten 3. defa alınan tüy bi daha çıkmıyor
hem de lazerin uzun süreli etkisi bilinmiyor vücuda
merhaba arkadaşlar.
karnımda çıkan tüylerden aşırı derecede rahatsızım,gördükçe psikolojim bozuluyor. sir ağdayla aldıranlar varmış bioder kullanıp kurtulabilirsin dediler;ama lazer epilasyon daha mantıklı gibi geldi bana. aranızda karnına epilasyon yaptıran var mı ? varsa kaç seansta bitti? yardımcı olursanız çok çok sevinirim
Ben de başka bölgelere lazer epilasyon yaptırırken karnıma da yaptırmak istediğimi söyledim, gayet de siyah olduklarını düşünüyordum aslında ama yapan bayan ince olduklarını ve bu ince tüylerin lazerden sonra daha da kalınlaşacağını söyleyip yapmadı. Sadece göbek çizgisindeki kalın tüylere yapalım, onlar incelince tamamına "upl" yaparız dedi. Upl nedir hiçbir fikrim yok, Ipl mi demek istedi diye düşünüyorum ama böyle bir hatayı da yapmaz heralde -ki, lazere başlamadan önce aynı yerde görüştüğüm dermatolog da Upl demişti. Lakin internette bundan bahseden yok :))
Her neyse, göbek çizgisindeki tüylere lazer yapıldı ama daha önce hiç olmadığı şekilde kırmızı, minik kesikler gibi yaralar oluştu. Bu doğal bir şey midir bilemiyorum?
yaaa benimde göbeğimde var ama ben çok önceden rahatsız olup jilet vurmuştum çocukluk aklı işte sonrada başa çıkamadım şimdi sürekli sir ağdayla alıyorum siyah ve kalınlar psikolojim bozuluyo biraz ayva göbekliyim nişanlım bazen tutup sıkmak istiyo hayır mayır diyorumm oda anladı artık nekadar iğrenç bi durumm :S:S lazere gitsem sadece o bölgenin maliyeti nekadardır yaptıran varmı yada yaptırıp sonuç alan varmı yardım edinn (
ben de yaptırdım ama sadece göbek deliğinin etrafındakileri gördü lazer.onun dışında hiçbir yere yapılamadı.halbuki tüm karnımı kaplamış durumdalar.renkleri koyu ama sert değil.bu durumda olup da yaptırabilen var mı kızlar??