• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon lazer epilasyon yaptıranlar

8 seans 100 liramı yoksa seans başıma :/ bn paket ve koltukaltı yaptırıyorum yaz sonu bacak ve kol başlıcam

ben de alex iyi diye duymuştum :26: ankara'da önerebileceğiniz bir yer var mı? :26:

Ben 1.500,00 TL verdim, sonuç 0 :14:
Verdiğim parama yazık oldu. Gittiğim yer de öyle merdiven altı değil hani, gayet iyi bir yerdi. Toplasan %25-30 ancak azalmıştır. Halen ağdaya gidiyorum :41:
Siyah kıl beyaz tende çok iyi sonuç veriyormuş. Beni hiç bilgilendirmediler bu konuda :50:

Ben de bu haftasonu koltukaltı ve kol üstü gitmeyi düşünüyordum,konu güzel denk geldi:32:

Kol üstü güneşe maruz kalacağı için lekeleniyormu kızlar. Bir de tamamen bitiyor mu yoksa 4-5 sene sonra yine başa dönüyor mu:26:

Yaptiran hic bir tanidigim memnun degil
Yogun isina maruz kaliyorsun ter bezlerinin yapisini bozuyor zaten onu da iyi biliyorum bunun etkisini hemen gormezsin sonucta ama zaman gectikce anlasilir
Keyfi yere rontgen tomografi cektirmek gibi birsey lazer benim gozumde asla gitmem
Ama igneli epilasyona varim hem oyle 5-10yil sonra yeniden tuylenme riski yok hem de isin kullanilmiyor saglikli yontem

peki kızlar seanslar bittikten sonra tüy sorunu gercekten bitiyor mu hiç mi cıkmıyor? cevremden çok duymaya basladım da bu ara, kesinlikle bitmiyor acı cektiğinle kalıyorsun diyenler var. çok istiyorum ben de bıktım yemin ediyorum ya her yaz agdadır epilasyondur. neyse acısı cekmeye razıyım tamamen bitiyorsa

ben genitale 14seans gittimişim.geçen hafta gittiğimde sordurttum :27::27::27:
derini sanki yüzüyolar,kanamış bir yere limon sıkmak gibi değilki lazer acısı. hiçmi ağda yaptırmadınız.. illaki bir acı olur. ama genital için 5dk ayıramayacakmısınız. öyle çok aman aman bi acı değil..
bitmesine gelince, benm 14seansıt bitmedi.. ama yine gitmeye devam ediyorum. neden, çünkü gittikten 3ay sonra çıkmıyor.. buda çok büyük bir avantaj :ssz:

aynı sıkıntı bende de var:( acaba lazerde direk batıkları temizleyebiliyor mu yoksa siz önce batıkları iğneyle temizleyip mi lazere gittiniz ? bende lazer düşünüyorum ama karar veremiyorum bu yüzden

Hayir canim bayagi bayagi batik dolu bir halde gittim. Hic batigim kalmadi. Artik seansima yakin cikan tuyler bile ozgur bir sekilde cikiyor. :) batik matik yok anlayacagin.

Ben o kadar degildim de annem cok tuylu bir insandi. Bembeyaz olmasina ragmen. Annem bile kurtuldu. :)

peki kızlar seanslar bittikten sonra tüy sorunu gercekten bitiyor mu hiç mi cıkmıyor? cevremden çok duymaya basladım da bu ara, kesinlikle bitmiyor acı cektiğinle kalıyorsun diyenler var. çok istiyorum ben de bıktım yemin ediyorum ya her yaz agdadır epilasyondur. neyse acısı cekmeye razıyım tamamen bitiyorsa

Ben 4 seans gittim genital ve koltukaltına, genital bitti diyebilirim, hiç çıkmıyor.. Koltukaltı da çok seyreldi ve tüyler belli belirsiz çıkıyor şuan..
Ve daha 2 seansım 2 kontrolüm var..

Ne bir tahriş ne de başka bir şey olmadı, pamuk gibi oldu genital :1:

Simdi bazi arkadaslarin yazdiklarini ve memnun kalmadiklarini okudum. Bence isinde uzman bir yere gidin. Mesela benim ust bacagimda tuy yok gibi bir sey. Olanlar da beyaza yakin sari. Uzmana yaptirmak istiyorum oraya da dedigimde onlari makine gormez dedi. Yani paraniza goz koyan bir yere gitmeyin. Anadolu yakasinda olanlara bir yer onerebilirim ozelden. Ben dahil 3 kisi gidiyoruz ve hepimiz cok memnunuz.

Son düzenleme:
Simdi bazi arkadaslarin yazdiklarini ve memnun kalmadiklarini okudum. Bence isinde uzman bir yere gidin. Mesela benim ust bacagimda tuy yok gibi bir sey. Olanlar da beyaza yakin sari. Uzmana yaptirmak istiyorum oraya da dedigimde onlari makine gormez dedi. Yani paraniza goz koyan bir yere gitmeyin. Anadolu yakasinda olanlara bir yer onerebilirim ozelden. Ben dahil 3 kisi gidiyoruz ve hepimiz cok memnunuz.

a harfiyle başlıyo sanırım :52:

Hayir canim bayagi bayagi batik dolu bir halde gittim. Hic batigim kalmadi. Artik seansima yakin cikan tuyler bile ozgur bir sekilde cikiyor. :) batik matik yok anlayacagin.

Ben o kadar degildim de annem cok tuylu bir insandi. Bembeyaz olmasina ragmen. Annem bile kurtuldu. :)

cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.. hemen para biriktirmeye başlayacağım lazer için o zaman:) ben ağda yaptırsam bile batıktan dolayı etek giyesim bile gelmiyo değişen bişi yok gibi çünkü:( keşke istanbulda otursaydım senin gittiğin yere gidebilirdim :)

cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.. hemen para biriktirmeye başlayacağım lazer için o zaman:) ben ağda yaptırsam bile batıktan dolayı etek giyesim bile gelmiyo değişen bişi yok gibi çünkü:( keşke istanbulda otursaydım senin gittiğin yere gidebilirdim :)

Rica ederim canim. Bulundugun sehirde de guvenilir bir yer bulursun mutlaka. Biraz arastirmaya bakar. Biriktir parani, kosa kosa git. :)

Cahilliğime gülmeyin de bu emla ne,acımaması için genitale sürülen bişe mi ? Lazer yapan yerlerde mi var :1:

Ben de kucukken sariymisim simdi tuylerim sariya dondu. Bu biraz sorun oluyor evet. Seninkiler simdiden sariysa gormeyebilir. Lazer icin en iyi tuyler simsiyah olanlarmis. Benim de ust bacagimda hic yok diyebilirim. Olanlar da beyaza yakin sari. Uzmana sordum ust bacagima yaptirsam olur mu diye? Bunlari gormez bosuna yaptirmis olursun dedi.

Sadece genital ve koltuk altim sari renk geri kalan komple beyaz. Bacaklarima yaptirmak hayal oldu o zaman. Peki sari tuyleri goruyor mu?

Bir de ben beyaz tenliyim ve asiri hassas bir tenim var. Kizariklik, tahris vs. olur mu acaba? Tuylerimden olayim derken yolunmus tavuga donmeyeyim sonra :D

Gerci muhtemelen gormeyecek benim tuylerimi :(

Arkadaşlar Bzi kisiler o
Param bksa gitti hic azalmadi vs diyor. Benim gordugum şu. Paket kampanyalar var cookk uyguunn butun vucut. Onda gercekten biyle oluyor kim paket yaptirdiysa memnun kalmadi cnku kalitesiz makknelermis gercek lzer deilmis. O yzden gittifiniz yerde daha once giden kisilere sorun memnuunlarmi vs ve lazer gercekten ucuz deil. Ucuz gorup giderseniz mutlaka bi is vardir bunda mekani luks gbi gorunsede. Iyice arastirin oyle gidin bide makinelerini sorun hangi makineyi kullaniyorlar nettende bakin en iyisi hangi kotusu hangisi ona gorede size denk gelen makine hakkinda bilgi sahbi olursunuz. Iyisimi kotusumu bilirsinjz.

Kampanyaya gidip memnun olanda olablir herkes icn demiorm ama benim gordugm cevremdekilerin hepsi pisman oldular o yzden bu uyariyi yapiym dedim

Hiç düşünme yaptır derim.Hayatta yaptığım en doğru şeylerden biri.Ne kadar süreceği kişiden kişiye değişir.Ortalama 6-8 seans sürüyor.2 sene oldu yaptıralı süper rahatım.Hatta hızımı alamayıp koltuk altımada yaptırdım :52:

kızlar lazer merkezlerinin adlarını paylaşabilir misiniz? bende yaptırmayı düşünüyorum fakat içime sinecek bir yer arıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

Ankarada nereyi önerirsiniz kızlar ben acıya pek dayanamıyorum hangi cihaz daha az acı veriyor bide :31:

Back